Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Rangi Nx W Combat Arms

bartek526

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to że ktoś sponsoruje nexona to nie znaczy że jest ciota ... skoro lubi tę grę to chce żeby ona była jak najdłużej, ja osobiście cieszył bym się gdyby moje dziecko grało jeszcze w CA (oczywiście to jest nie możliwe, ale co tam) osoba która wyda chociaż 500$ albo € to na 100% nie dostanie bana, bo nexon na nim zarabia

Ja wydałem ok. 800$ na nx a dostalem bana :////////////

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja wydałem ok. 800$ na nx a dostalem bana :////////////

wkręcać to my, ale nie nas ...

@down

nie tylko Ty ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@up

nic nie dają poza wstępem na charlie no i nieoficjalnych "forów" u GM`ów

@up

czytanie ze zrozumieniem się kłania

deidara2.png

Opublikowano

Więc powiem tak.Grałem w Combata wydałem na tą gre sporo kasy coś około 400-600zl i dostalem bana.Powód?Hacki których nie miałem.Wtedy jeszcze nigdy w życiu nie hackowałem ale nexon niestety robi czasem pokazówki i banuje graczy za nic.Polega to na losowaniu kilkuset graczy i banowaniu ich.Jak można to sprawdzic?Proste.Codziennie jest banowanych kilkadziesiąt osoób z różnych przyczyn: Hacking,Game Logs itp. A tu nagle dnia 10.06 zostaje zbanowanych kilkasetek osób tylko i wyłącznie za hacki.Po ty wydarzeniu tak sie wkurwiłem że przeciwko szkopom jebałem na tele killu przez 2 tygodnie :0 sorki za zwrot :) A co do Muqoqa czy jak sie go tam pisalo to tak hackowal i to w chu* ale mial też sporo itemów za nx.I pomimo rangi rzadko widziałem go w specu.Raczej były to recon vest,cyclops bandana,patriot mask itd. i do tego (z tego co mi mówił) miał 12 permów, ale mógł się przechwalac.Chociaż nie jestem pewien bo Turki tylko na pozór są biedne, a tak naprawde mają kasy jak jacyś Szejkowie.Po prostu nią srają.

Opublikowano

Prawdę mówiąc NEXON-owi odbija .

Np mój kolega.

Grał sobie w CA kupił NX a tutaj parę godzin później ban za hacki

których on nawet nigdy nie używał.

Raczej k/d 0.80 nie wskazuje na haki.

Napisał do NEXON-A został z ignorowany .

Więc kupowanie NX jest nie opłacalne .

Nigdy na to nawet grosza nie wydam .

9368_gold.png

Opublikowano

@UP

True ...True

Ja miałem na fajnym lvl postać i raz kupiłem nx 1 miech i jeb ! Ban.

Za hacki jakich nie miałem. pisałem tyle ticket'ów i nic.

Ale patrzcie na to konto dalej jest bo na stronce nexona mogę normalnie się zalogować

a ja chce wbić na combata to ni chu.... i nie mogę założyć postać <lol2>

Opublikowano

Nice poradnik zawsze się nad tymi rangami zastanawiałem.

我是範林肯公園,演唱會在哪裡。

13.06.2009-Chorzów, Polska

17.06.2008-Bina, Czechy

27.06.2008-Berlin, Niemcy

02.08.2009-Grafenhainichen, Niemcy

Opublikowano

dopne sie do tytka i coś takiego powiem że jak byśmy nie sponsorowali nexona to by staniały nx lub bronie były za free albo w najgorszym wypatku gra by się rozleciała w europie. ale co najlepsze producenci chcą na naszym kraju zarobić mam taki przykład mój kołega grał w CA ale przestał ponieważ zbanowali mu konta za nic nie używał hacków, mody i innych wydał w tą gre dosyć że by se kupił aułto porządne no ale go trohe poniosło zeby aż tyle pieniędzy wpakowac w tą gre no ale tacy też są producenci gry aby zarabiać na wirtualnych postaciach

ps. sorry jak są błedy

ps2 niechce nikogo obrazić zeby jak coś i zeby nikt to niebrał do siebaie ale to moje zdanie bo ja też za dużo wpakowałem w tą grę i zbanowali mi konto no ale tacy są gracze za nic :) a więnc proszę o nie dawani mi minusów ani plusów ale to tylko moje słowo :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

to że ktoś sponsoruje nexona to nie znaczy że jest ciota ... skoro lubi tę grę to chce żeby ona była jak najdłużej, ja osobiście cieszył bym się gdyby moje dziecko grało jeszcze w CA (oczywiście to jest nie możliwe, ale co tam)

osoba która wyda chociaż 500$ albo € to na 100% nie dostanie bana, bo nexon na nim zarabia

mialem juz golda wysoka range (majora) bez cheatow

dostalem bana bo jakas ciota zrobila screana ,w czasie jak mialem laga wyladaowalem pod mapa

takze to nie ma nic wspolnego z zarobkiem na tobie

specjalnie dla ADMINOW NEXONA

NIE DOTYCZY ADMINOW MPC

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

to tylko wizualna kasa i nie warto wydawać bo te nie frajda jedynie wyrzucasz pieniądze w błoto wole kupić se pizze niż na grę

a42612f26.gifhsdoble.gif
Opublikowano

to tylko wizualna kasa i nie warto wydawać bo te nie frajda jedynie wyrzucasz pieniądze w błoto wole kupić se pizze niż na grę

popieram chociaz juz sam wydalem okolo 3 stowek :) ale o konto sie zbytio nie boje bo nawet nie probowalem instalowac na lapku nic oprocz CA i przegladarki :D

Opublikowano

Wow.

nice Górnictwo .

Temat wykopany z przez 4 miechów Oo

Jeżeli chodzi wam o rangli to macie tutaj :

http://www.mpcforum.pl/topic/137270-rangi-w-ca-polskie-odpowiedniki/

Zamykam .

9368_gold.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

gdybym byl potomkiem rodziny 'Hilton" :D albo wygralbym w totka to wydal bym se na gre :)

2d6tno4.png

BANNED :(( na 15 dni

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...