Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Kryształowa Komnata | Smok | Nowe Zbroje Na Metin2 . Pl Zapowiedź Czy Fake?

xbandzior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stalki to nie problem , ludzie ich nie robią bo to nie jest wielka różnica czy +6 czy +9 . lepiej wydać kasę na coś naprawdę przydatnego :)

Moim zdaniem one niebiańskie nie są potrzebne , ponieważ Metin2 PL niedługo stanie się szajsem.

1fb1d92169be4f00b0b053bfc1092a79.0.gif
  • Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To napewno nie jest fake po becie metin2.com myśle że gdzieś tak w marcu/kwietniu na pl zostaną dodane : 120 lvl max, grota v3, i te nowe zbroje

Opublikowano

Wiecie co jesteście wręcz "żałośni".

Pamiętacie 1 betę metin2.com?

Zapewnie tak.

Był wtedy test v2 atlantydy.

Po zakończeniu testów po krótkim czasie grota v2 była na plu i na innych globalach gameforge.

Teraz jest 2 beta metin2.com (jutro start)

Będzie test:

- v3 atlanty

- nowych zbroi oraz nowych tarcz itp.

- nowego torrenta

- nowych zabezpieczeń

- i oczekiwanego bossa atlantydy ^^

Po zakończeniu będzie tak samo jak po 1 becie czyli wprowadzenie tego wszystkiego w najbliższym czasie.

Pozdrawiam.

@edit

Wręcz śmiać mi się chce gdy niektórzy piszą że to są zbroje z privów.

Był bardzo dawno temat o dodaniu tych zbroi na własny prywatny serwer ponieważ pewna osoba zdekompilowała pliki z ikonami i znalazła pewną ciekawostkę w postaci ikon, tekstur i modelu.

A co do efektu noszenia tego nowego eq to zapewne jak z wierzchowcami tylko o wiele szybciej ponieważ jest to kilkadziesiąt linijek w pewnych plikach oraz kilka spritów.

Opublikowano
Był bardzo dawno temat o dodaniu tych zbroi na własny prywatny serwer ponieważ pewna osoba zdekompilowała pliki z ikonami i znalazła pewną ciekawostkę w postaci ikon, tekstur i modelu.

no dokładnie Ymir zrobił zbrojki licencjatom w kliencie gry po czym ludzie zaczęli je dodawać na swoje prywatne serwery, więc dla tego nie jest to dla was nowość lecz jak to nazywacie ,, przyszły priw"

Opublikowano

ehh :>

jutro testy tych zbroi oraz groty v3 :>

napewno przetestuje bo mam juz konto i clienta ;x

Podobają mi się te zbroję był juz temat o zapowiedzi tych testach jutro i tez tam pisalo o tych zbrojach

wprowadzone beda tez tzn. nowe buty tam na jakis lvl.. itp.

Pewnie rowniez tez max lvl zostanie wprowadzony ,ale

wszystko w swoim czasie.

Pozdrawiam,

Shrek ° Bibix123

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

ta znająć życie będą się nie wiele różniły od zwykłych stalek

a co do tych z x-wordla jeśli takie coś by było na pl to by wszystko wyj*****o w kosmos -sry za to określenie ale nie mogę znaleźć innnego chyba głupieje ....

Opublikowano

Zbroje udostępnił pewien niemiec z który wypakował(lub jak kto woli zdekompilował) te tekstury zbroji i 12 innych(3*4) z Metin2.KR...Potem ja dałem to z jego tematu na MPC(Tylko niebiańskie pod nazwą szmaragdowe) żeby ci co o nich nie wiedzieli,dowiedzieli się.

GG:5542533

Bez jakichkolwiek danych,proszę nie pisać w sprawie pomocy...

Opublikowano

TO sugerujcie ze trzeba będzie teraz zbierać bronie na 75 + bo jak dodadzą jakieś sztylety anioła czy coś to trzeba 10x szt Sztylety na 75 lvl .. :P ?? haha

Jak sie ta nuta nazywa PW -http://w242.wrzuta.pl/audio/6lcuNfQqKLz/jak_sie_to_nazywa_bo_potrzebne_bardzo_do_przetestowania_bassu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...