Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Kryształowa Komnata | Smok | Nowe Zbroje Na Metin2 . Pl Zapowiedź Czy Fake?

xbandzior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spokojnie ludzie coś mi się zdaje że zbroja nie będzie robiona jak myślicie czyli prełami na 99% strategiami a strategie na s1 szrmierki 2kk

PS DODADZĄ NOWE STRATEGIE :)

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

smok to nie fake. zobaczcie filmik na yc'ie , zapomnialem nicku. robil questa na 94 lvl, ze musi dropnac kamien smoka cos tam cos tam, a smoka nie ma i jako item jest"zolc"

Opublikowano

UP o to ci chodzi :)?

http://www.youtube.com/watch?v=tbaRFeqYJEE&feature=player_embedded

Po oddaniu wszystkich przedmiotów musi wydropić kamyk z mooba o nazwie Beran - Setaou, to jest smok :)

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Opublikowano

Fajnie by było gdyby dali to na PL'u :P Było by ciekawiej grać i więcej możliwości do zrobienia :D

fajne :D

P o m o g ł e m ? D a j +

Nie nawidze idiotów co dają - za nic :/

Opublikowano

Mam pytanie do was : czy wy wchodzicie na mirca metin2 ?! Chyba nie ,bo gdybyście tam siedziieli to byście wiedzieli że GF z bossem [smokiem] nie ruszyło się nic od momentu dodania go na filmik . Zbroje podobno mają być nowe ale nikt nie wie w jaki sposób będą dropić/wytwarzać wiadomo natomiast że nigdy żaden gracz nie bd miał hwanga [wyjątek SMP dostał na 31dni]

Opublikowano

gdyby wprowadzili to moze ceny stalek+9 by byly mniejsze bo to juz by nie byla najlepsza zbroja, ale z drugiej strony moga podrozec bo beda duzo je kupowac zeby zrobic lepsza zbroje ;D

Watpie . To jest na zasadzie np. Bojowy+9 = Tryton :P

88980808639483698438.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

o tych zbrojach jeszcze nic nie wiadomo w 100% ;P

wiem że będzie komnata więc odświeżyłem aby potwierdzić że nie wstawiłem ,,FAKa"

BaronMT2: Jest to praca ymira lecz były już dostępne na kilku chińskich klientach więc ludzie teraz ja wrzucają na yt ;)

Gość Mounthains
Opublikowano

Nie wiem dlaczego Global Moderator zamknął ten topic.

Open

Opublikowano

Może za jakieś 100lat będzie to już na Pl-u ale jak narazie to raczek fake

1248991649.gifDziękuje!

Pomogłem? Kliknij na +

Opublikowano

Zanim oni to wprowadzą to jakiś rok minie, więc nie ma co się napalać :P

A w ogóle większość z nas może pomarzyć o takim lvlu i o takiej zbroi więc wiecie;p (w tym ja)

Dawne czasy na ProMT2 z moją najlepszą gildią PALESTYNĄ!

Zapraszam do oglądania i komentowania :)

Pozdrawiam P0WER :)

Opublikowano

Czy po wprowadzeniu smoka wraz z jego komnatą będę mógł wykorzystać mob_proto i monster.epk z polskiego klienta do widoczności potworów w atlantydzie ?

s2c77Oa.png

Opublikowano

Tak jak GF wprowadził V2 Atlantydy, to i pewnie wprowadzi kryształową komnatę. A co do tych "pro elo elo" zbroi, to raczej nie. Przydałby się na PL'u nowe skille z metina koreańskiego..

Opublikowano

Moim zdaniem te skille co są na koreanie (nie jestem pewien czy są dodane) są tak jakby niedokończone. Zbroje mają pozmieniane troszkę textury (wystarczy zobaczyć u woja). V3 groty coś fajnego, pewnie sporu ludzi to przyciągnie ;]

Opublikowano

Myślę ze owszem wprowadza ale za 0.5/1 rok. Jak zauważyliście na PL rzadko są nowości.

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...