Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Nadchodzi Zima Tysiąclecia, A Może Nawet... Epoka Lodowcowa

alex1234a

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To zamarzniemy na jakieś 2 miesiące a potem się odmrozimy ;) Ale co ci amerykanie mogą wiedzieć niech ktoś usunie te dwa wcześniejszy posty bo nie wiem z jakiej przyczyny się roztroiły

Opublikowano

Koniec 2012 ? hmm raczej wątpie ze wogule ma byc predziej dla branzy filmowej robia zeby wiecej lecialy na te filmy Koniec śiwata 2012 ala podobne i tyle i kasa lecii i happy ;P

30364378.png

Opublikowano

biegnę do sklepu zaopatrzyć się w zapalniczki i będę się ogrzewał, bo komputer chyba nie wyrobi aby mnie ogrzać.

ja czekam na III WW która ma być niby 10 listopada tego roku, jak to przepowiedziała Wanga (czy tam Wenga ) ;)

Opublikowano

@up

Pierwsze słysze o tej wandze , ale chyba zamiast nart powinienem sobie kupić wiatrówke na polowanie ruskich rozbójników o.O

Opublikowano

Ja tak jak Owned! chcę pogadać z Mańkiem mamutem z Epoki Lodowcowej.

A tak seriously to o2.pl radziłbym przestać czytać.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Ja tak jak Owned! chcę pogadać z Mańkiem mamutem z Epoki Lodowcowej.

A tak seriously to o2.pl radziłbym przestać czytać.

Lepiej z filmowym Sid'em - leniwcem, jak już rozmawiamy o filmie, to tylko chciałbym dodać, że bardzo fajna była ta bajka. ;)

Co do tematu, Yamaha Grizzly i żaden śnieg mi nie jest straszny. :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

xD Panowie, proponuję nauczyć się strzelać jadąc na nartach :P W sumie podczas epoki lodowcowej też może trwać wojna...

Co do tematu... To nie jest realne, tym bardziej, że dotyczy to Europy więc byśmy po prostu wyjechali itd. nie ma co marzyć --> będzie normalnie trzeba zapier*** do szkoły jeszcze kilka lat, potem do pracy 2x tyle, potem będziesz zbyt słaby by się tym nacieszyć i wreszcie umrzesz. Żadna epoka lodowcowa tego nie zmieni xD

LifeSro

FusionRoad

Weteran
Opublikowano

Nawet w pogodzie mowili o tym !

Zima napewno bedzie mrozna jak polowa lata byla tak zimna ze <brrrR>

A o co chodzi z Epoka lodowcowa?

Czytajcie uwaznie to nie chodzi o to ze zamarzniemy...

Pisze uwaznie ze moze nie byc pradu.Pamietacie zeszla zime polowa kraju nie miala pradu... gdyz linie pozamarzaly i nici : <

Wiec sie szykujcie. Ja licze ze czesc to prawda.

Rok 2012 Koniec Swiata?.

To tylko taka data powiedziana.

Discovery Channel ! Byl program ''Rok 2012 Koniec Swiata''.

Bylo tam wyraznie mowione ze bieguny sie przesuwaja ,moze leciec na nas planeta X m trzesienia ziemi itd...

Ale powiedzieli wyraznie !

NIC nie WSKAZUJE NA TO ZE W ROKU 2012 BEDZIE KONIEC SWIATA !

Koniec Swiata bedzie kiedys ! Ale my tego raczej nie bedziemy wiedzieli kilka lat wczesniej.

Koniec Swiata jest juz dla wielu ludzi . Ludzie umieraja z glodu itd... To jest Koniec...

Prosze nie piszcie ze jestem idiota czy cos ,bo tylko chce Wam to napisac jak czytam niektorych wypowiedzi to az mi sie rzygac chce.

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

Ten temat został przeniesiony z forum:

MMORPG -> Metin2 -> Metin 2 - Support -> Metin 2 - Media

do:

Forum Ogólne -> Pogaduszki

No tam, bo gdzie o takim czymś pisać... - dział metin2 żyje własnym życiem xD

Ale tak serio to czy może być gorzej niż jest? w nocy zimą temperatura w moich okolicach dochodzi do -40 xD

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Nie czytałem, wszystkiego ale rozbawiłem się do łez!!! (wszystkich postów, nie tematu)

Mówią tak już chyba trzeci raz, że będzie albo globalne ocieplenie albo epoka lodowcowa hahaha!

Mam wyłączone wyświetlanie sygnatur :3

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Cytuje "GROZI NAM EPOKA LODOWCOWA?" , pierdy :D Nie bd epoki lodowcowej , lekkie przegięcie a że zima ma być gorsza zima niż rok temu to może prawdopodobne , lecz ja w to coś nie wierzę ;d .

beznazwy2r.jpg

Pomogłem ?

Daj + ;)

Opublikowano

to nie ma rzadnego znaczenia czy lato cieple czy zimne a to juz mialo byc jz kilkanascie lat temu i chu bylo nie bylo 3 wojna swiatowa byla nie byla kolejna bzdura amerykanow

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Scorgge ogarniaj daty ;))

@Topic

Ja juz wypowiedziałem wczesniej ;)

Chodzę w XXL robie bum - bum - bach

gwiazdek mam 5 na 5 moje kung - fu to rap

rozkurwiamwszystkichjednymwersem.fm !

13494596404ee935f631828.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...