Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Update][Dl] Patch 4.2 Dla Metin2

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Andrzej zrobiłem wszystko jak kazałeś przeinstalowałem metin2 i bota. Gdy włączyłem po raz pierwszy bota to działał, ale gdy dziś prubuje go włączyć to wyskakuje ten sam błąd.Błąd: Brak obsługi dla tej wersji gry. Czy chcesz aktualizować Easymetin2 teraz? Klikam NIE i nic to nie daje.

Pomuż mi a obiecuję, że ci to wynagrodzę.

Zrobiłem wszystko co w instrukcji.

Mam na komputerze:

Wndows SP2

.Net Framework i Windows Instaler mam z tąd: http://www.topshareware.com/Recipe-To-Go-download-65093.htm

Jest to cała paczka.

Maszynę java mam z tąd: http://www.java.com/pl/download/

Jeśli mam coś źle zrobione czy coś to prosze o napisanie co:D

Help!!!

Opublikowano

Witam. Pomimo moich sprzętowych problemów przygotowałem dla was patcha, który naprawia wszystkie problemy z serwerami.

Możecie tu pobrać samego patcha albo EasyMetin2 już z najnowszym, zintegrowanym patchem. Ta wersja EM2 to 0.1.6.1509 i modyfikacja 5.1. Najnowszego EM2 nie jestem w stanie na razie przerobić tak więc musicie się zadowolić tym.

Przypominam, że w tym em2 jest YangDroper, KamerMod i w pełni działający MultiHack. Działa na nim DropHack i Ghost.

Optymalne ustawienia MH:

• Speed Hack (walk) :: 2,5

Dlaczego 2,5 a nie 3 lub więcej? Otóż kiedy wartość jest za wysoka i em2 luruje potwory to potwory biegną na postać a postać na potwory, przy zbyt dużej wartości przyspieszenia grupa mobów będą się mijały kilka razy (moby będą zawracać bo tak na prawdę kordy naszej postaci na serwerze różnią się od tych, co mamy na monitorze). Oczywiście na większych wartościach będzie szybciej śmigał do sklepu ale exp będzie szedł znacznie wolniej bo bot będzie się męczył co jakiś czas z jakąś grupką.

• Speed Attack :: 2,3

Wartość 2,3 uważam, że jest najoptymalniejszą wartością. Przy większej wartości postać szybciej macha bronią ale zadaje więcej tzw. 'pustych trafień'. Puste trafienie to moment, w którym postać uderza bronią moba nie zadając mu obrażeń, im więcej takich trafień tym gorzej się expi. Na tej wartości praktycznie nie zauważyłem, by takowe występowały. Mniejsa wartość też jest dozwolona jednak wtedy zabijanie idzie wolniej.

• Attack Range :: 3

Jest to zasięg broni, takie jak by przedłużenie, na większej wartości jest efekt wizualny ale nie zadaje obrażeń mobkom.

• Hit Attack :: 1, On

Jest to opcja, która zapętla pewien moment podczas machania robią, normalnie postać macha 4 razy, za 4 odpychając, ta opcja powoduje, ze postać cały czas powraca do 1 machnięcia i go zapętla nie odrzucając mobów. Exp z tą opcją jest wyraźnie szybszy.

• Mode Attack :: Spada

Dzięki tej opcji nasza postać broń dwu-ręczną trzyma w jednej ręce a co za tym idzie poprawia się jej szybkość. Oczywiście w takich wypadkach lepiej wybierać bronie 2 ręczne dlatego, że zadają większy dmg w porównaniu z 1 ręczną alternatywą a ponadto są po prostu dłuższe :)

• Opcjonalnie też polecam zaznaczyć 'No Fog' (wyłącza mgłę) oraz 'Zoom Hack' (wyłącza ograniczanie odległości do oddalenia kamery).

• Uwaga! Jeżeli używałeś opcji teleportacji z MH to potem możesz mieć problem z normalnym expem, bo ten MH coś potem wariuje i teleportuje Cię znów w to miejsce to kiedyś wybrałeś i jest masakra..

• Patch 4.2 dla Metin2 PL

Download: http://www.megaupload.com/?d=K4S634BV
Mirror 1: http://hostuje.net/file.php?id=11af44b3ad7d47b658b3c40722cfcb8f 
Skan: http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=f696c4df9f0cdde8122e9f62c9d936f8fa995e365f4c7a5bdc7cd3fd73cbf133-1284137025

• EasyMetin2 (0.1.6.1509) (Mod 5.1) dla Metin2 PL (z mh)

Download: http://www.megaupload.com/?d=5803UUSO
Mirror 1: http://hostuje.net/file.php?id=188384fdf8b2d8b3b47166eb16f0f8bb 
Skan: http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=7c7002b41cddb2184e5ac5bc096280f90328ef1f684b7ad6a4f71ea2b2749caf-1284137920

Jeśli działa to nie bądź żyła i postaw plusa - to motywuje mnie do dalszej pracy! :)

Jak widać są tego efekty! :) Będzie więcej więc się nie wahaj! :)

Opublikowano

hmm.. robie tak jak mowisz ale mam problem.. bo jak juz wszystko posciagalem itp i jak wlaczam EM2 to gdzy sie zaloguje i dam uruchom gre to wyskakuje.. : ''niemoge odlaleźć pliku 'metin2client.bin Wskaż położenie pliku na dysku" ;/ co z tym zrobic????

Opublikowano

A mi w czasie instalacji patcha wyskakuje błąd i zatrzymuje się przy pliku client.bin czy jakoś tak i potem jak chcę normalnie włączyć bota to pisze, że ta wersja jest przeznaczona dla metin2.de czy jakoś tak...

Chyba nic nie będzie z tego bota bo osatnio jak próbowałem wejść na monka i inne serwy niektóre głownie te starsze to były kropeczki chyba panowie z GF zmienili IP...

Opublikowano

Odinstalujcie wszystkie metiny i wszystkie pierdoły z katalogu metin2 i zainstalujcie klienta od nowa niech się ściągną wszystkie patche przy instalacji metina2 po tym jak instalujcie easy metin2 wybierzcie opcje na polski serwer :D i opcje z yanghackiem czyli można wyrzucić każda ilość kasy na ziemie jak będziecie odpalać easy metin2 nie aktualizujcie go dajcie anuluj i cieszcie się grą to jest poradnik by me dla dzieci neO jeżeli nie rozumiecie jak zainstalować easymetin2 !

Opublikowano

xDDDDDDPPPPPPPP - ja andrzejt17 nie google.pl

ozi711 - czyli jednak nie zrobieś

damiankos - baardzo cenna rada .. <sarkazm jakby coś..>

cylo - daj się zabić i bd ghost. | klikasz GHOST na liście respa

cinek0124 - xAB już nie działa z moim patchem?

Baby Buns - wróżką nie jesrem.. konkrety!

harrys16 - nie szybciej by było samemu przetestować niż pisać posta i czekać na odpowiedź? ;D Tak, naprawia

pablotoja - reinstall gry i bota (myśle, że samego bota też powinno pomóc)

ssjpolakssj - serv padł im ;x

dexter92 - użyj tego mpc.. MPCuser : qwerty

Ostry5_13 - już nie powinno po tym patchu | nie spamuj kilka razy w tym poście, zrozum, ze nie siedze na pc 25/8 więc bądź łaskaw poczekać cierpliwie...

Kapiszon - nie miało prawa nie działać xD btw, spoko avek, czy Ty i on to jedna osoba? ;D

winky111 - reinstall bota i gry pomaga?

`szahmat2 - napisałem dexter92

Szybki3 - źle instalujesz patcha albo robisz coś w złej kolejności ...

kamilwilku1 - gratuluje zacytowania 1 posta ... aa i duble posta - report | musisz wskazać plik ze swojego klienta gry

byklu - po 1 patch to naprawia a po 2 przeczytaj dokładnie instrukcję

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Mam taki problem ze jak wlaczam Em2 to wyskakuje mi blad o taki : nie moge odnalezc pliku "metin2client.bin" Wskaz polozenie pliku na dysku ... a jak juz wskaze to wyskakuje natomiast ten blad : Ta wersja Easy Metin2 jest przeznaczona wylacznie dla polskiej wersji Metin2.metin2.de o.O a ja mam polska i nie wiem co robic prosze o pomoc :unsure:

Opublikowano

Siema.Mam taki problem ze gdy gra sie juz przez easy metina zaladuje wywala calego klienta. Prosze o pomoc

| CPU: Intel Core i7-4770k | MOBO: MSI Z87-G45 Gaming Intel Z87 | GPU: Palit GeForce GTX 770 2GB | PSU: OCZ ZS 650W | RAM: Crucial Ballistix Sport 16GB | HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB | CASE: Zalman Z11 Plus

Opublikowano

Witam , dzis prawdopodobnie wbil sie hs 3 , do tego nowy server i gdy proboje wbic na em2 to wszystko ladnie , po wladowaniu gry wylacza clienta , tak prawdopodobnie duzo ludzi ma , trzeba cos zaradzic :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam ten sam problem co koledze wyżej, czyli , odpalam bota, loguje się, wybieram postać i podczas ładowania ( gdzieś tak po 3-ciej kresce :) ) klient gry całkowicie się wyłącza. Poradzi ktoś co robić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...