Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Update][Dl] Patch 4.2 Dla Metin2

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

super działa tak jak powinno ; d ale nie wiem co to za opcja wypłacaj expa : ) a tak to wszystko git Andrzej na piwko musimy się zgadać bo te samo miasto ;]

Opublikowano

Mam Pytanko do was i do andrzeja czy ten drophack dzaiala na zasadzie ze podnosi itemki ale nalezace do kogos innego? np. xxBlacKxx Zab orka... i ze ja to zabieram czy na zasadzie ze podnosi automatycznie moje itemki ?... Bo na tym starszym jak od ciebie sciaglem nie moglem podnosic kogos itemek a jesli sie da tu lub tam to powiedz jak pliss

Opublikowano

Widej - wymagania masz napisane w FAQ a FAQ masz w mojej sygnie.

damiankos - najpierw sam ręcznie jednorazowo dajesz expa a potem bot sam oddane w tym momencie ;D

UpDaTeR - em2 + party. Jest czyiś item, dajesz start w bocie i czyjegoś itema nie ma xD

Endymion_ - jakie pliki ma dmghack?

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Ja was nie rozumie ;/ Przecież EasyMetin 2 nie jest polski bot Andrzejt go spolszczył to chyba każdy głupi potrawi omg ;P

Bez obrazy ;D

Rozdaje Plusy ! Wyślij SMS o treści ,,Chcę Plusa'' na numer ,,8257''.Koszt SMS to 10000PLN z groszami.Oddzwonimy

Opublikowano

no no + koxie dobrze że ktoś jest taki pro xD

7145.png94501195.jpg

7403.jpg19247550.jpg

No nie daj sie prosić , otwórz spojlerek <dirty>

goracalaska.jpg

Opublikowano

@up a masz net framework 3.5? :)

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Nie wiem dlaczego u mnie nie widać okienka Bota (tego po włączeniu metina)

Opublikowano

damiankos - pierwszy raz oddajesz normalnie, tak jak zwykle a potem już bot sam oddaje.

DawajPlus - spolszczył, sprawił, że są wszystkie mapy, ze poprawnie działa na pl kliencie, że metin nie ma HS, że można używać MH, że masz dodtkowo ghosta od kamera, że masz yangdropera i takie inne. Więc zastanów sią zanim coś palniesz.

woziol - postaw nowego metina i bota i patcha i już ;x

Kapiszon - Frameworka masz? jakiego? Może jakiś AV Ci blokuje MH?

ps19 - przycisk HOME, jak nie działa to framework.

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Ważne!

Gdy kliknołem na uruchom grę, podałem swoje dane itd po włączeniu gry wyskoczył mi błąd c+++ co mam robić?

Za pomoc mogę to wynagrodzić w PLN!

Help!

Opublikowano

Ważne!

Gdy kliknołem na uruchom grę, podałem swoje dane itd po włączeniu gry wyskoczył mi błąd c+++ co mam robić?

Za pomoc mogę to wynagrodzić w PLN!

Help!

Opublikowano

Instaluje sie bez problemu, odpala sie bez problemu, klikam "Urucom Grę" gra uruchamia się bez problemu, loguje się, udaje się zalogować bez problemu... tylko jest jeden problem NIE pokazuje się okienko bota..... co można z tym zrobić??

W głównym oknie EM2 (tym startowym) jest napisane "Uruchamianie gry, czekaj"... a gra jest już usucomiona

PS.

WIN XP SP2

Framework 4.0

Sun Java - najnowsza

Klient Metin2 świeżo ściągnięty i zainstalowany

:mellow:

Opublikowano

Ważne!

Gdy wszedłem do Easymetin2 i kliknołem uruchom grę wyświetla mi się: Błąd: Brak obsługi dla tej wersji gry. Czy chcesz aktualiować Easymetin2 teraz?

Jeśli kliknę na tak to i tak mi się nic nie pobiera. Jeśli kliknę na Nie to po 5 sekundach wyskakuje ten sam błąd. Co mam robić?

Jeśli ktoś mi pomoże wynagrodzę to w PLN!

Dodam do tego, że chyba wszystkie wymagania spełniam.

Help!

Opublikowano

elo andrzej mogłbys do mnie napisac na gg bo mi s6(Grymuar) nie dziala i niemoge expic moim wojem :/ moje gg: 18289348

NO PAIN

NO GAIN

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...