Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

play czy komp ?

michald93

playstation3 a moze nowy komp   

59 użytkowników zagłosowało

1. 1. co lepiej kupic Playstation 3 a moze bardzo dobry komp?

• playstation3
      18
    • komputer
      41

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lepiej by sie gralo na Playstatnion bo jest ono stworzone glownie do gier :P ale kompem z GF280 bym nie pogardzil :D na takim kompie bys wyciagnol lepsza grafike niz na PS3 , ja osobiscie bym bral konkretny komputer.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

najlepiej kompa bo PS3 to wydatek około 1 tys a potem gry po 100 zł

Jeśli masz już komputer i działającą nagrywarkę to bym kupił PS 3 i bym sobie przerobił ją.

o ile mi sie zdaje przerobienie tanie nie jest

może nawet lepiej było by kupić PSP

SILKROAD online jest grą dla botów

silkroad sprzyja boterom

Santetsu.png

WYFARMIONE 1,351,000/1,000,000 SP

Opublikowano

dzis na xboxie grałem, po pijaku bo po pijaku, ale nie zbyt mi przypadło do gustu ale ja raczej w gry mało gram :P

konsola vs pc ma taki plus ze kupujesz raz i nie masz problemu ze za 2 miechy musisz jakas grafe kupowac by Ci gra poszła

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Według mnie komputer jest lepszy

mroku.png

4711.jpg

32183.gif

,,klapa bagażnika jest jak teściowa - jak nie pierdolniesz, to się nie zamknie"

Opublikowano
Ja bym tam wybrał PS 3 ;pp Tylko, że to wiąże się jeszcze z posiadaniem jakiegoś ekranu :D Ale do kompa też trza mieć monitor ^^ Ja bym PS 3 brał

42 cale fullHD starczy ??Bo mi sie zdaje że tak xD

Opublikowano
a co powiecie o takiej karcie graficznej ? DIAMOND VIPER RADEON HD 4870 X2 2GB DDR5 nie bedzie czasem lepsza od GF 280 ??

eee, 4870x2 jest lepsze...

Ja bede kupowal ps3 zamiast nowego kompa...tobie tez bym radził.

Opublikowano

Zastanów się dokładnie. Kupisz konsolkę, możesz tylko grać, no ew. jakieś multimedia przeglądać. Pograsz jakiś czas znudzisz się. Komputer jest bardziej wszechstronny ;) I pograsz i zrobisz też inne rzeczy. :) No i czy chcesz wydawać tyle kasy na gry na PS.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Komp- nie tylko granie i oglądanie filmów

PS3- only granie i tam jakieś śmieszne żeczy xD

Komp- tanie gry (piraty za darmo <lol2>) ale za to co jakiś czas wymiana części

PS3- drogie gry (droga przeróbka o ile sie da xD) żeby grać na piratach trza mieć blueraya w kompie żeby jakoś te gry zgrywać ale raz zapłacisz i masz konsole na dłuższy czas

Obecnie wziąłbym... x360 xDDD

Opublikowano

Zależy w co chcesz grać.

Co prawda PS3 jest tańsze ale ma mniejsze możliwości :)

Mi się wydaje że lepszym zastosowaniem jest komputer bo PS3 po dłuższym czasie się znudzi, a komputer przez swoje szerokie zastosowanie daje więcej rozrywki. Ale nie da się powiedzieć tak po prostu co jest lepsze bo to zależy od baaardzo wielu czynników. :)

O ile mi wiadomo na PS3 nie pograsz w MMORPGi ;P A to jest najfajniejsza rozrywka (niestety zjada WIELE czasu).

Kup sobie komputer+World of Warcraft albo Age of Conan i ciesz się tym że na PS3 nie zagrasz w takie rzeczy :) (Abonament to nie problem)

Wszystko jest dla ludzi, z obu rzeczy byś się cieszył :)

Opublikowano

A więc chcialem wam wszystkim podziękować :) Jednak wezme kompa i tak mnie zawsze malo ciągło do konsol chociaż nie są takie złe :) Wielkie dzięki all teraz nie musze siedzieć godzinami i mysleć co tu wziąści ale jak narazie to dzisiaj zamówie gta 4 na PC xDD

Opublikowano

ee tam i tu pojawia się pytanie. Czy masz już jakiś komputer i internet ?? Wydaje mi się, że masz. Do czego jest potrzebny komputer?? Jak na mnie sprawdzenie poczty, naszej klasy, gg i jakieś newsy poczytać. Wydaje mi się, że jeżeli zamiarzasz używać komputera do grania to popełniasz błąd. Bo przecież musisz mniej więcej co rok kupować a to karte graficzną a to ramu a to czegoś tam. Miejąc konsole masz w tym spokój. Lepsza grywalność. Sam posiadam Nintendo WII, PSP Fat ( jak ktoś nie wie o co chodzi to to pierwsze) i zapewne na gwiazdke będę miał nowe PSP 3000. Jak na mnie PSP to najlepsza sprawa. A co do bitwy pomiędzy PS3 a X'em 360. XBOX nie dorównuje do pięt plejowi grafika, bezpłatny dostęp do neta. Za jakiś czas ta przewaga wytwory firmy sony będzie jeszcze bardziej widoczna.

Reasumując Bierz PS3 i się nie zastanawiaj.

Dziękuję :rolleyes:

tiger.jpg~~|~~tiger.png

--------------------------------------------------------------------------------------

Czapa thx za sygne.

Opublikowano

Jak tylko do gier to PS3 oczywiście, ale jak do ściągania czegoś, kontaktowania się ze znajomymi itp. to jaha że komp

2pac.jpg
Opublikowano

Skoro napisał, że już rozwiał swoje wątpliwości to po co offtopujecie?

Każdy kolejny post nie zawierający pytania zgodnego z tematem warn, temat bez odpowiedzi za 24h zamykam.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Komputer, dlatego że multim gier oraz kontakt ze znajomymi. PS3 fajne tylko pod jednym względem, że ładna grafika oraz więcej nowych gier wychodzi teraz na PS3, ale i tak PC lepszy.

Lord Makin, oj sorki zapędziłem się nie zauważyłem twojego postu.

//Makin: Spoko ;) Nie gryzę ;] Nic się nie stało :)

13891.jpg
22193.png
6148.gif
5397.jpg
Opublikowano

Debile. Xbox360 :O

Kontak ze znajomymi ( glosowy)

wrobel02 pytam sie gdzie byli rodzice?!

wrobel02 naogladal sie reklamowek mediamarkt i jest pro g4m3rz0r

NADCIAGA LORD M.

Strach sie bac. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...