Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ps3 Czy Xbox360

Gość jaro1279

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na PS3 masz epickie gry. 3D,Blue-ray itd... na Xboxie masz "xbox live" co ci daje dużo przyjemności z grania mp z przyjaciółmi. Ale polecam PS3 bo jak masz już grać na oryginałach to takie gry jak GoW3,Uncharted, Killzone, heavy rain itd, itd..... nie mogą cię ominąć ;)

Homo sum; humani nil a me alienum puto. - Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce.

Opublikowano
na Xboxie masz "xbox live"

Na PS3 masz PlayStation Network, co za różnica? Do tego w przeciwieństwie do XBL jest darmowy.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Ja miałem xboxa przez pare miesięcy na początku było spoko, ale po jakims czasie nudyyyy. na necie grac nie mozna bo platny itp itd. A na ps3 człowieku net za darmo, sciadasz se demka updaty do gier, muzy sluchasz, filmy, zdjecia, przegladarka internetowa nawet jest. PS3 lepsze...

Pomogłem? Daj + :)

Noname94PL.png

Opublikowano

Zdecydowanie XBOX a dlaczego:

Po 1. Możliwość pobierania gier na kompa i nagrywanie ich na płyty :)

Po 2. Wydaje mi się ,że grafika gier na XBOX'a jest lepsza niżna PS3 :unsure:

Opublikowano
Po 1. Możliwość pobierania gier na kompa i nagrywanie ich na płyty :)

Po 2. Wydaje mi się ,że grafika gier na XBOX'a jest lepsza niżna PS3

No i co z tego, że masz możliwość piracenia? Tracisz gwarancję i masz bana na konsolę. Ale mi plus.

Grafika z PS3 > grafika z XBox360. Nie dość, że X jest słabszy, to popatrz na grafikę w GT5 i Killzone 3, jak jakaś gra na X'a będzie miała taką grafikę to mi powiedz.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

@up kurw wez wypad z tego tematu -,- pytam o opinie osoby rozeznane w tym temacie i pytania czy mozna go przerobic chodzi o wersje slim.

Opublikowano

Wersji Slim jeszcze nie. A jak Cię ie stać na gry to po co kupujesz konsole? Zostań przy PC'cie.

X'a przerobisz = nie masz gwarancji i ban na konsolę. A jak kupisz nowy, to ja raczej na twoim miejscu nie chciałbym stracić gwarancji od razu, kit z banem na konsolę(nie możesz grać w sieci i korzystać z X'live), ale gwarancja się przyda, gdyż X to nadal bardziej awaryjny sprzęt niż PS3.

No ale nic, chcesz kupować niepełny produkt to kupuj, twój wybór, PS3 kupujesz, nie dość, że masz maszynkę multimedialną nie tylko do gier to dostajesz pełny sprzęt, a gry zawsze możesz kupować co miesiąc-pół i nie tylko nowe ale używane, co miesiąc te 100zł na 2 gry sobie byś chyba uzbierał?

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

@up a zapodaj mi jakiegos konkretnego linka z uzywanymi grami bo nie moge na allegro nic znalezc..

Opublikowano

http://allegro.pl/listing.php/search?string=u%C5%BCywana&from_showcat=1&category=82397&change_view=1

Szukaj.

Nie musi być tylko i wyłącznie allegro. Wejdź na jakieś forum dot. PS3 a na pewno będzie tam dużo ofert ze sprzedażą gier.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...