Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Komp Wyłączony Ale Expbot Włączony ;]

matex96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Dziś napiszę tut w którym będzie opisane jak mieć "prawie" wyłączony komp ale nasz expbot boci nadal ;)

Krótko:

1. Ustawiamy bota/y na noc

2. Klikamy Menu start i wyłącz komputer!

3. Klikamy na stan wstrzymania i gotowe!

Screen:

stanwstrzymania.jpg

W tym czasie nasz bot nadal pracuje a my się cieszymy mniejszymi wydatkami na prąd!

-------------------------------------------------------Informacja-------------------------------------------------------

To do dzieci które tylko spamują:

- Jeśli napiszesz komentarz typu: "Ja już dawno wiedziałem o tym..-.-" Nic Nie pisz najlepiej!

- Jeśli tut był to napisz i podaj linka!

- Jeśli twój system nie ma opcji stan wstrzymania to twój problem!

Pomogłem? daj -

Krótkie F.A.Q

1.Czemu bot mi się wyłącza gdy się zaloguję na kompa?

Po zalogowaniu za komputer bot sie automatycznie wylogowuje bo jak się zalogujesz to internet się wyłącza i wyłacza. Ale gdy komputer mamy wyłączony bez obawy bot nadal nam expi ;]

2.Mam windows 7 i mi nie działa czemu?

Nie można nic na to poradzić.. nie będzie ten sposób działał na nowszych systemach windows.

F.A.Q będzie codziennie aktualizowane!

Nieregulaminowa sygnatura

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmmm no może być przydatne ale rozpatrz też na innych windows? Np. Vista i 7

Ja mam naprzykład Viste i musze klikać uśpij :)

12381569.png

"Już się nie boję nic mnie nie czeka , smutny finał człowieka który zapada w etap"

Opublikowano

Nie jestem pewien ale chyba kiedy klikniemy stan wstrzymania lub uśpij u nowszych systemów po jakimś czasie internet przestaje działać :)

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Opublikowano

Niestety nie mam visty tylko xp.. wiec jak mam wstawić screena z visty? ;x ludzie z iq +90 bedą wiedzieli co zrobić na viście :)

@roofipl

ja to sprawdzałem! przez 46 godzin komp był w stanie wstrzymania i bot miał 72h na dzikusach.. ;) a zrobiłem stan wstrzymania jak miałem 26 h+

Opublikowano

Bardzo czytelnie napisany Tut oczywiscie leci plusik za starania, biore sie do roboty i zaraz sprawdze ;):)

EDYTUJ. Uf masz szczescie w ostatnim momencie zobaczylem, ze zbierasz minusy:P

Opublikowano

O Dobre ;] Naprawde dobry pomysł. Dzisiaj przetestuję ;]

Jesli wszystko się będzie zgadzać to moze uda się podpiąć bo to rewelacyjne ;]

Poza tym mam prośbe abyś troche pokolorował tutka.

To o dzieciach neo daj w spoilerze ;] I zamieść odpowiedzi osób ktore się juz wypowiedziały ;]

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Ja zawsze tak fb zostawiałem też. ;D

Trzeba mieć router z funkcją wirtualizacji czy coś takiego, bo inaczej odetnie internet.

cooltext59392910.gif
Opublikowano

u mnie np. to nie będzie działać bo nawet jak to włączę to mi rozłącza z netem (radiówka) <_<

Opublikowano

Dziękuję tobie bardzo :).

Kiedyś wyłączyłem kompa ale okazało się że boty expiły (nie wiedziałem o tym)

Teraz już wiem dlaczego. łap +

Opublikowano

Mam taki problem;p Zrobiłem wszystko zgodnie z tutem tylko jeden problem jest.Jak dam stan wstrzymania i wejdę za 2h to bot jest wylogowany i sie próbuje połączyć ponownie.Moje pytanie brzmi: Czy on cały czas pracował i się dopiero wylogował po tym jak "wybudziłem" go ze stanu wstrzymania ?

Opublikowano

Niestety ale to gówno prawda ;) Bo po daniu opcji Stanu wstrzymania np na 3 min wracasz i masz okno logawania (Traci sie polaczenie z internetem) Bynajmiej ja tak mam

Opublikowano

Tak jak wejdziesz na kompa to bot się wyłacza ale jak komp off to bot on .. Czyli po zalogowaniu na kompa bot się automatycznie wyłacza !

Opublikowano

Na routerze i na modemach mi to nie działa.. mam 3 kompy i sprawdzałem. Mi działa tylko na bezpośrednim połączeniu kabla z kompem (LAN)

Opublikowano

@Do autora

Czyli ze jak mam na stanie to działa a jak zaloguje sie to odrazu wywala mnie do menu logowania? I czy moge np postawic FB? czy tylko EasyMetin ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...