Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem Czy jak miałem 4 tysiące silków na kącie dostane bana przed Ibota? bo sa teraz te potwory przed miastami 140lvl i mam chara 101 lvl ale i tak padnie i Dc wczesniej uzywałem Isrobota ale tam chyba sie skrypta nie da ustawic i tak bym uzywał Ibota tylko sie boje o bana pomocy

Opublikowano

za uzywanie jakiego kolwiek bota mozna dostac bana...

a jaki serwer masz na mysli ? bo cos te 140 lvle dziwnie mi sie kojarza z zszc a ibot z tego co pamietam dziala tylko isro, rusro i tsro (jesli popelnilem jakis blad przepraszam, dawno nie gralem)

Opublikowano

@up to chyba źle poinformowany jesteś. :) Banują nawet z silkami.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

@2xup teraz jest tak ze nawet bana dostaniesz jak silki kupisz(przypominam tez ze teraz nie ma bana na tydzien tylko jest perm).

@topic z tego z mi wiadomo to za ibota nie leci duzo banow(o zadnym jeszcze nei slyszalem)

Ps. Zła nazwa tematu...........http://www.mpcforum.pl/topic/184419-dokladne-nazwy-tematow/

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

bo sa teraz te potwory przed miastami 140lvl i mam chara 101 lvl ale i tak padnie

rozumiem ze dostajesz dc przed hitem od '' posagu'' na 140 lv co sa przed miastami ... jak cie trafi to padniesz na hita... ja na 109 ff lv ful str ..set +5/6 padłem od tego na hita :P Nie ma postaci co wytrzyma ten atak :P

za kazdego bota mozesz bana dostac , ale za ibota masz wieksze prawdopodobieństwo dostac bana ... niz za sbota ... jak czasami były banlisty to najwiecej banow bylo za darmowe boty ... no i srokinga :)