Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Dla Mpcforum.Pl

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wg. mnie sponsor jest większym zaszczytem niż jakiś VIP czy gold.

Taa...

Wejdzie byle kto wpłaci pieniążki i ma sponsora ;) A gold'a dostają osoby które administracja zna dobrze ;)

@topic

A pieniążki jutro powinienem wpłacić ;)

@up

ale i tak co miesiąc się pieniądze wypłaca...

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie kombinujcie z jakimiś Goldami/vipami za kasę, już lepiej jakieś drobne usługi typu -10%, zmiana tytułu, nick'a itd.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Bez przesady, na razie aktualny serwer trzyma (co prawda już wymusza z siebie 99,99% ale i tak działa) Więc jest jeszcze trochę czasu:)

PS. W końcu znamy Imię i Nazwisko Kokosza! :rolleyes:

Opublikowano
PŁATNOŚĆ SMS TO BEZSENS. wysyłając kokoszowi smsa za 20 zł, dacie jedyne 5 zł... Co to za problem pójśc na poczte, wypełnić kwit i dać kase ( 5 min )

•  
  • działa to tak;
  • 20zł z vat na konto wpada - 11zł
  • 30,50zł - 18zł wpada na konto nie jest aż tak krytycznie...

2% młodzieży słucha Metalu i Muzyki Klasycznej, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, i słuchają rapu, techna i hip hopu, wstaw to do swojej sygnatury.

Opublikowano

Bez przesady, na razie aktualny serwer trzyma (co prawda już wymusza z siebie 99,99% ale i tak działa) Więc jest jeszcze trochę czasu:)

Wiesz ja chce normalnie wejść na stronę a nie odświeżać 50razy zanim załapie :/

@Up

No ale co wam szkodzi wypełnić druczek i iść z nim na pocztę ??

30,50zł - 18zł wpada na konto nie jest aż tak krytycznie...

12,50 idzie się jeb...ć o.O jak dla mnie to jest nieopłacalne i szkoda że tak powiem wyrzucić tą kasę w błoto ;)

Opublikowano

Wpłata na konto jest rozsądniejsza. kokosz nie musi za tym chodzić(odprowadzać opłat), robić skrypt na forum itd.

Widzę, że nawet się userzy zmobilizowali, ja to postaram się jeszcze wpłacić w miarę możliwości :)

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Ja bym poprał Mate-ku ,takie -10%,zmiana nicka itd. za kasę z przelewów lub sms-ów i w ciągu roku byście uzbierali na jakiś następny roczek/dwa i cały czas do przodu :).

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Taa...

Wejdzie byle kto wpłaci pieniążki i ma sponsora ;) A gold'a dostają osoby które administracja zna dobrze ;)

taaa Admini bardzo dobrze znają zwycięzców konkursów ...

Opublikowano

Ranga Gold jak dla mnie nic nie znaczy ;/

Taa...
Wejdzie byle kto wpłaci pieniążki i ma sponsora  A gold'a dostają osoby które administracja zna dobrze 

Naprawdę ?! Wszyscy (chyba) dostali tego golda za konkursy :P

Ja bym poprał Mate-ku ,takie -10%,zmiana nicka itd. za kasę z przelewów lub sms-ów i w ciągu roku byście uzbierali na jakiś następny roczek/dwa i cały czas do przodu 

No zobaczymy czy kokosz zrobi coś takiego :) Jak coś ja też za jestem :D

Opublikowano

Dla tych co nie wiedza i nie maja konta w banku.. ;d

wystarczy zebyscie poszli do obojetnie jakiego banku( np wbk) i mowicie ze chcecie zrobic przelew.. dajacie info odbiorcy, swoje, a nastepnie przekazuejcie kase i kasa po 2 dniach na koncie kokosza ;d albo poczta jak ktos powiedzial..

sygna1o.jpg

Gość Klaus aka Black
Opublikowano

Wszyscy którzy wysłali kasę niech piszą do mnie na PM ( Ci co na liście kokosza... )

Opublikowano

Wszyscy którzy wysłali kasę niech piszą do mnie na PM ( Ci co na liście kokosza... )

Hmm tylko jedno małe pytanie. Po co mamy pisać ???

Sam mówisz ci z listy. To nie jest równoznaczne ?

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Czyli serwer już zmieniony?

Jeśli tak to nie widać tego przyspieszenia, a wręcz przeciwnie, forum działa wolniej chociaż może dlatego, że jeszcze nie był optymalizowane? ;]

EDIT: Byłem w miejscu odosobnienia na posiedzeniu rady ministrów i teraz widzę że forum działa szybciej ;]

Opublikowano

LeśnyCzłowieku :P

U mnie przyśpieszenie widać i to dość mocno, nie wiem dlaczego u Ciebie nie... Może coś pobierasz? :D

W każdym razie, wrezcie wczytuje sie cale forum za pierwszym razem i nie trzeba po 15 razy odswiezac zeeby zobaczyc cos procz nagłówka :P

Opublikowano

W tym sęk że nic nie pobieram. Tuz przed napisaniem posta przez jakieś 40-45sekund Firefox wyrzucał taki komunikat

Nie udało się nawiązać połączenia

Firefox nie może nawiązać połączenia z serwerem www.mpcforum.pl.

* Witryna może być tymczasowo niedostępna lub zbyt obciążona. Spróbuj ponownie za kilka minut.

* Jeśli nie można otworzyć żadnej strony, należy sprawdzić swoje połączenie sieciowe.

* Jeśli komputer użytkownika jest chroniony przez zaporę sieciową lub serwer proxy, należy sprawdzić, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z Internetem.

Teraz widzę dużego kopa ;D A właśnie zacząłem pobierać ;]

P.S. Dalej można otrzymać rangę sponsora za wpłatę?

Opublikowano

Ja tam na waszym miejscu bym se uzbierał na coś fajnego , tu 3 dychy , tam 2 i już jakieś rękawice mma ;) a do tego wgl nie znacie nikogo z rl z administracji ;)

Kokosz nie popisałeś się w tej chwili , naciągacie z 12/13 letnich dzieci żeby wam kase słali może tak sam wykup serwer albo reklamy wprowadz na forum i kasa się uzbiera po mies po dwóch jeśli będą klikać ;).

Te 12-13 letnie dzieci wpłacają dobrowolnie pieniądze - nikt ich do tego nie zmusza. A nie masz dość reklam? Mnie osobiście denerwują te wszystkie kolorowe gówienka pokazujące jakie to są świetne strony, etc. Lepiej jak już ileś tam osób odda po parę zlotych. No i bez przesady. Nie mam pojęcia ile zarabia kokosz, ale 1200 zł to nie są małe pieniądze. Mógłby kupić sobie nowy sprzęt lub odłożyć na coś innego, ale jednak płaci za mpc i dzięki temu tu jesteś.

Kokosz zacznij współpracować z kimś, znajdź sponsorów Bądź tak jak mówiłeś - GoldMember za pieniądze. Zrób tak jak DW.pl. Qspy nieźle zarabia kase na tych VIP'ach

Niby to jest dobry sposób na zarobienie pieniędzy na serwer, ale zaraz taki "gold member" zacząłby kozaczyć rangą.

No dzięki, wchodzę do działu sprawdzić co jest nowego i za chwilę wywala mi błąd, za jakiś czas to samo. Trochę wkurzające, jo?

Ranga Gold jak dla mnie nic nie znaczy ;/

+1

W wieku 15lat mogę przesłac czekiem ?

Tak. Ja bez problemu wpłacałem przelewem kilka razy.

Opublikowano

Zgadzam sę absolutnie z poprzednikami.

Płatność SMS byłaby bardzo dobra - i ja bym pomogła.

Nie mam konta w banku - nie jestem pełnoletnia ...

Większośc userów z forum pewnie też nie ...

Przemyślcie.

Pozdro!

WBIJCIE TO SOBIE DO GŁOWY, ŻE JESTEM DZIEWCZYNĄ!

mój kanał yt

sig2fq.png

zapraszam do mojej galerii graficznej kliknij <<

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po Polsku. Ty też spróbuj...

Opublikowano

@2UP

Nie musisz mięc konta w banku,idzesz na poczte i prosisz o kwit do przelewu i wypełniasz,a płatnosć sms jest nieopłacalna.

Opublikowano

Tylko że teraz może być tak że ktoś zarzuci 10zł i będzie gadał że jaki to ważny aż zaliczy bana i będzie żaaaaaaaaaal ja płaciłem i dostałem bana/warna lub coś w tym stylu

s2c77Oa.png

Opublikowano

@4 czy tam 5 up

Navid - nie musisz miec konta żeby wpłacic. Idziesz do banku, na poczte, żabki ;p wypełniasz druczek i gotowe.

A tak nawiasem, jeśli masz skończone 13 lat to możesz założyć sobie konto w banku, np. IzzyKONTO w MBanku lub Superkonto Graffiti w PKO (polecam to pierwsze)

Opublikowano

Night nie rymuj ;)

Kokosz może Ta oferta będzie Ci odpowiadała (To jest w EUR) Możesz u góry wybrać - PLN ;) Wyjdzie oczywiście więcej a jeśli weźmiesz tam maks to... 137.40zł ;) ( Po zmianie waluty na PLN :) )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...