Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Dropić Fms

dimdusek123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postać, która bije besta 2 hitami 10-20 lvl. Do ubijania NAJLEPIEJ 25-38 lvl. Oczywiście mogą być większe, ale wtedy szanse na fms maleją o kilkanaście %.

Moje konta Metin2:

Alamut - 100lvl Ninja Dagger ON

Arkanta - 97 lvl Szaman Smok ON

Alamut - 94 lvl Wojownik Mental OFF

Metin2 PL - 59 lvl Wojownik Body OFF

Opublikowano

A o to mój sposób na około 4 fms'y i 3 jelonki n godzinę.Robimy nową postać Ninje Dagger.Expimy ją do lv 20.Dajemy po 1 punkt w każdą umiejętność oprócz krycia się i maksujemy chmurkę.Na 20lv powinna być na 16.Tą postacią z eq +6/7 smialo damy rade bestowi.Na 20lv mamy największą szansę że broń któr nam wypadnie będzie specjalną bronią na 30lv.Polecam bić Best.Specjalistów lub Best.Żołnierzy ponieważ ze specjalisty mamy najwieksza szanse dropnięcia broni 30lv a z zolnierza oprocz broni 30lv mamy tez szanse wzbogacic sie o pare ebonitkow i zlote klucze.Dodaje też mapkę gdzie są zaznaczone wszystkie miejsca w dolinie w których spotkamy odpowiednie typy bestów.

592a6e79ad9b9_post-126466-0641778001285323632_thumb.jpg

"Różnica pomiędzy seksem i śmiercią polega na tym, że kiedy będziesz umierał, nikt nie będzie się śmiać z ciebie, że robisz to sam." Woody Allen

Choć blisko lecz wciąż tak daleko

33466.jpg

33467.jpg

28013.gif

Opublikowano

dolinasmoka.jpgTu jest wysepka bestów.

A o to mój sposób na około 4 fms'y i 3 jelonki n godzinę.Robimy nową postać Ninje Dagger.Expimy ją do lv 20.Dajemy po 1 punkt w każdą umiejętność oprócz krycia się i maksujemy chmurkę.Na 20lv powinna być na 16.Tą postacią z eq +6/7 smialo damy rade bestowi.Na 20lv mamy największą szansę że broń któr nam wypadnie będzie specjalną bronią na 30lv.Polecam bić Best.Specjalistów lub Best.Żołnierzy ponieważ ze specjalisty mamy najwieksza szanse dropnięcia broni 30lv a z zolnierza oprocz broni 30lv mamy tez szanse wzbogacic sie o pare ebonitkow i zlote klucze.Dodaje też mapkę gdzie są zaznaczone wszystkie miejsca w dolinie w których spotkamy odpowiednie typy bestów.

GromaN na tej wysepce nie ma bestów!

RaVveN - po 1 zakładaj własny temat a po 2 pisze że od 25 NAJLEPIEJ DROPIĄ FMS! 20 se możesz ubijać masz mniejszą szansę na drop niż na 45 lv.

Moje konta Metin2:

Alamut - 100lvl Ninja Dagger ON

Arkanta - 97 lvl Szaman Smok ON

Alamut - 94 lvl Wojownik Mental OFF

Metin2 PL - 59 lvl Wojownik Body OFF

Opublikowano

Nie lepiej dropić z generałów i oddawać expa?

Dajesz 3 boty level 30 w PT i expisz tam oddając expa do gildii.

Opublikowano

Tak jest lepiej ale mi em2 nie zapisuje ustawien i jak w nocy wyloguje to nawet skilli nie uzywa ani nic :/

"Różnica pomiędzy seksem i śmiercią polega na tym, że kiedy będziesz umierał, nikt nie będzie się śmiać z ciebie, że robisz to sam." Woody Allen

Choć blisko lecz wciąż tak daleko

33466.jpg

33467.jpg

28013.gif

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 6 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...