Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Dropić Fms

dimdusek123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tut o najlepszym dropie fms'ów. Zapraszam!

Krótka Historyjka

Jak grałem pierwszym kontem na astralu i miałem 20 lvl to poszedłem na orki.Patrze a tam best specjalista. To go zaczynam bić ale nie miałem potek to tylko 2 razy go walnąłem bo eq +0. Koleś przychodzi 42 lvl zabija go i fms. Drugi był niedaleko best leje go zas 1/4 hp i dedam znów ten sam kolo z 42 lvl bije go i Drugi fms.

Sposób:

- Odpalamy Metin2 konto do dropienia fms'ów.

- Idziemy na orki obok best specjalistów

- Odpalamy drugi Metin2 10-20 lvl

- 10-20 levelem bijemy besta 2 razy i dedamy.

- Dropem fms'ów jedziemy besta.

- Koniec.

Mapy:

dolinasmokak.jpg

plikbakra.jpg

Dodam jeszcze, że ten sposób działa dlatego, że pierwsza postać z o wiele mniejszym levelem go bije pierwsza i jest ogromna szansa na fmsa.

Sposób całkowicie by me.

Liczę na ---

Pozdrowienia dimdusek123

Moje konta Metin2:

Alamut - 100lvl Ninja Dagger ON

Arkanta - 97 lvl Szaman Smok ON

Alamut - 94 lvl Wojownik Mental OFF

Metin2 PL - 59 lvl Wojownik Body OFF

Opublikowano

Niby to się wydaje logiczne, ale znaleźć besta nie jest łatwo ;/ Ale łap tego minusa, czekam na komentarze innych

Opublikowano

Ja zadam Pytanie czy jeżeli mam np 13 lvl tam dropa to który musi być ten co zabije tego besta???? od którego ?? prosze o szybką odp bendą +/- jak kto woli

@EDIT czy działa to na best łucznika? prosze o szybką odp

League Of Legends :)

Opublikowano

@Thersu

tak z best lucznika tez leci fms ale tez w m2 na generalach i lucznikach koledze polecial (ja lurowalem wiec wiem) z rekawica oczywiscie obojetnie jaki mob wazne jest to (Lv...) Best.Kapitan itp itd:)

Jak cos dawajcie - jak ktos da + to cipa a znajde tego kto dal mi + bo naprawde chce miec - ;d

1318193140-U391680.png

Zbieram minusiki:)

Opublikowano

ja nie kapuje mam chara 65 Wp i 10 woj tym 10 uderzyłem 2x padłem tym 65 zabiłem i tak 5x i nadal nic może ma być 15-20 Lv?

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni wstaw to do swojej sygnatury.

Opublikowano
- Idziemy na orki obok best specjalistów

Ale może byś powiedział gdzie są te besty co ??... Dodaj screen mapki z oznaczonym miejscem.

KONTO NIEUŻYWANE !!!

MOJE NOWE KONTO TO TrueFaith

Opublikowano

Biłem besty 10 lv pod pierwszą wyspą na BO u shinso. Oczywiscie z dmg hackiem i eq +6. Best miał mnie na 4 hity a ja go na 4 skille. Z drugiego besta (na kazdym ch sie co ~15 min respia) zabilem besty. Z drugiego mi polecial fms a potem juz zabilem lacznie okolo 50 bestow z oddawaniem expa i zadnego fms. Według mnie no najlepiej usuwac postac i przezucic itemki po juz nie dropia tak czesto.

Pozdro dla ludzi ktorym z 5 bestow 3 fms dropnely. Gdyby tak to fms schodzily by za 50k sztuka.

Opublikowano

Koleś jak dla mnie jesteś neo kidem może ty kupujesz konta na allegro ale na pewno nie ja po 1 jak napisał autor bijesz 2x 10-20 lvlem i dobijasz głównym

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni wstaw to do swojej sygnatury.

Opublikowano

Dokładnie, mówię to drugi raz, gdzie do cholery są te besty... Napisałeś na wyspie z bestami - naprawdę okropnie dużo nam to mówi.

KONTO NIEUŻYWANE !!!

MOJE NOWE KONTO TO TrueFaith

Opublikowano

Odświeżam.

Moje konta Metin2:

Opublikowano

REFRESH

Moje konta Metin2:

Opublikowano

robiąc tuta rób go od a do z zeby osoba łysa mogła zrozumiec zamieść mapki gdzie dane moby sie znajduja bo z twojego tuta NP ja nic nie wynosze

Opublikowano

Prosiłbym o pomoc na PW - mam przygotowane mapki na pulpicie ale nie wiem jak je wstawic tu na Mpc Forum.

Moje konta Metin2:

Opublikowano

Odświeżam.

Moje konta Metin2:

Opublikowano

proszę nie pisać już na pw w sprawie map, ponieważ pewien użytkownik już mi pomógł.

Odświeżam

Moje konta Metin2:

Opublikowano

2 charami najlepiej ubijać, ponieważ fms najlepiej dropią od 25 lvl +, a gdzy się go walnie na 21 lvl kilka razy i dednie, a potem ubije 30 lvl to jest x2 wieksza szansa na fms

Moje konta Metin2:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...