Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Poziom Koło Rangi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie poziom kolo rangi tylko poziom zamiast rangi nie widziałeś ze on miał napisany sam level a rangi nie miał a ten typ koło niego miał range a nie miał level a tak wgl. to u nas już dawno jest na forum.

Edit 1: sorry kolega up szybszy.

Opublikowano

@UP Pod koniec miał Level i range ale ten tamten typ nie miał więc nie wiem no, używaj człowieku interpunkcji bo Cię zrozumieć nie idzie. Jak było na forum daj link bo na szukaj znajduje 2 tematy xD

Opublikowano

Proszę:

http://www.mpcforum.pl/topic/152639-tutorial-poziom-kolo-nazwy-postaci/

trzeci prefiks.

Edit1: Moja pomyłka jest tak jak mówisz ale widzimy to tylko my na naszej postaci.

Opublikowano

To nie stały level obok nicku tylko to co my mamy juz od Dawna. ANGMANETE mod :>

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Opublikowano

Ehh, myślałem że coś nowego.

@WoJjTeK tego moda nie zrobił angmanete tylko T-00 on wypakował root i locale z chińskiego klienta na którym przy lv up pokazywało poziom ;d

Opublikowano

Pod koniec filmu widać level rangę i nick postaci nie tylko swojej ale także innych. Na finalmt2 tak jest. Joshi ma wtyki w gameforge i po prostu ma co chce ;] Myślisz że od kogo masz mounty na servie ?

Opublikowano

BigBoy™

Jak czytam Twoje wypowiedzi to zaczynam wątpić w niepokalane poczęcie ...

Wierzchowce wystarczyło poprawnie wypakować, a ponieważ YMIR wprowadził nowy system zapisu plikow epk . tim napisał nowy archiver który je poprawnie wypakował. Wtyczke to można mieć do kontaktu a nie w GF.

A JA MAM WTYKE ! DO KONTAKTU !

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Opublikowano

BigBoy a tyś z jakiego drzewa spadł? Ten znikający level obok nicku to prosta modyfikacja jednego pliku, ale ty jestes chyba za malo rozwinięty, aby to pojąć. Wierzchowce mamy od tima z epvp, który je wypakował z clienta metin2.de, wystarczyło napisac dobry archiver - joshi ma wtyki od gf? to zwykły pozer, wszystko ma od kogoś innego.

Opublikowano

Skoro macie wtyki do gf to je wykożystajcie ludzie a nie piszcie że macie co to wogóle daje wam ??Aż tak was to podnieca taki szpan na mpc waszymi wtykami Wojtek skoro masz to działaj :)

Ja pierdole. Widząc ten post nie cisną się na usta inne słowa. Człowieku zrozum co to jest sarkazm i wróć.

Topic: Myślę, że to będzie jakiś quest, który wyświetlałby coś takiego przy nicku. Jeśli to tak jak myślę quest, to jego składnia jest najprawdopodobniej to wykminienia jak to o co chodzi politykom, czyli praktycznie niemożliwe. Może to też być plik game, o którego domniemanej funkcjonalności powstało tematów więcej niż bloków za czasów pana Gierka. Reasumując, trzeba czekać aż ktoś zapier... ekhem.. pożyczy od GFu ;]

Opublikowano

Moja teoria co do działania tego questa jest trochę inna. Mianowicie, że z bazy są odczytywane levele i wyświetlane. Odczyt pewnych wartości za bazy jest możliwy, np. pc.get_level (czy jakoś tak xD). Tylko teraz pytanie: Jak zmusić grę żeby wyświetlało lvl obok rangi.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak dla mnie joshi zna się na metku . mounty już dawno były na forum tylko nikt nie umiał ich dobrze wgrać . A ten lvl to 2 ranga i wystarczy ją jakoś ogarnać a będzie widoczna cąły czas . weźcie na logike zwykłą range i tą z lvl . Co je łączy ?

1. Jest to ranga xD

2. Zmienia się z nabiciem odp punktów dla lvl będzie to PD a Zwykła ma przypisane jakieś punkciki . Jak wbije się 30lvl to wyświetla się lv; 30 . A jak ma się range Dobry i nabijemy 8tyś pkt to zmienia się Szlachetny ;)

Więc na 100% trzeba grzebać w randze .

Opublikowano

Jak dla mnie joshi zna się na metku . mounty już dawno były na forum tylko nikt nie umiał ich dobrze wgrać . A ten lvl to 2 ranga i wystarczy ją jakoś ogarnać a będzie widoczna cąły czas . weźcie na logike zwykłą range i tą z lvl . Co je łączy ?

1. Jest to ranga xD

2. Zmienia się z nabiciem odp punktów dla lvl będzie to PD a Zwykła ma przypisane jakieś punkciki . Jak wbije się 30lvl to wyświetla się lv; 30 . A jak ma się range Dobry i nabijemy 8tyś pkt to zmienia się Szlachetny ;)

Więc na 100% trzeba grzebać w randze .

cool_story_bro.jpg

Poczekajmy aż za to się zabiorą Niemcy, a nie Polacy ;]

Jak wszystko będzie na epvp czy też CF, pojawi się na MPC +/- 24h od daty dodania...

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Tak? to co powiecie na to?

http://www.youtube.com/watch?v=zhHrG1oLc7o&feature=player_embedded

Jak widzę to niektórzy Polacy właśnie tego dokonali.

Opublikowano

Kamer, lecz na filmie nie widać jak wbijał lv.

Nawet po zejściu z konia miał widoczny lv obok nicku i rangi.

@EDIT

Jak widać nie znika ten lv.

Może on tego dokonał ;>

Opublikowano

taaa jak mu joshi zalatwil z metin2 DE on ma znajomosci na metin2 DE niby dlaczego zawsze maja pierwsi wszystko oni ? bo maja co chca , wierzchowce , lvl obok rangi i inne duperele

sygnatn.png

sygnap.png

22706951409176251654.png

Opublikowano

To trzeba napisać do tego Joshi, albo tego kto to ma ;>

Może podzieliłby się z nami tą informacją.

Opublikowano

Uważaj bo osoba , która ma takie coś Ci da .. no chyba jaja se robisz. ;)

80384400986636967106.png

Nick: Zabrzan

Profesja: Wojownik Body

Królestwo: Jinno

Lvl: 1+

49009084743332978664.png

9adc2b66942ff0dfra1pq2c.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...