Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Easy Spada Na Psy ;/

Eberera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zacznijmy od tego EM jest zarabisty bo jest za free :P i po polsku chinole rozwalaja PL bo jak mowi moja nauczycielka jestesmy 100lat za muzynami xD w chinach masz od zarabania dobrych kompow serwerow i to ludzie wykozystuja wsadzaja 999 botow na swoj serwer ida baki puszczac 8S wracaja ustawiaja aukcje na allegro itp i zbijaja na tym ogromna kase ale chiny to maly pryszcz na dupie gozej inne kraje w tym polska u mnie niedaleko mojego miasteczka jest koles ktory wynajmuje serwery dedykowane niedawno go odwiedzilem i pokazal mi ile ma yang na astralu myslalem ze sie skoncze 4 postacie z 40 lvl + okolo 1,5kkk <3 na kazdej pytalem sie jak to mozliwe?? a no tak jeden serw na serwie zainstalowany Virtual PC i nanim 4 maszyny na kzdej em 3 boty expiace i od 10 do 20 fish botow mowi ze w tydzien okolo zarabia 20kk z expiacych 200kk do 1kkk z lowiacych a potem sprzedaje na allegro 25zl za 100kk i ludzie to kupuja w tydzien schodzi od 30 do 100 paczek po 100kk wiec serwer znika w kosztach teraz ma wprowadzic 250kk za 40zl wiec widac ze sie oplaca :)

Tak odemnie EM rlz

TEA WHO YOU YEAH BUNNY SCOTCH ME

ots.png

http://kwejk.pl/obrazek/411096

damy rade ??

Opublikowano

Pierdzielicie :D na moje nie ma dobrego FB na pla... sam syf co po chwili ??????? :D przynajmniej na tym forum

Opublikowano

skończcie ten temat nie rozumiecie że chinole maja lepszy sprzet przez co wieksze doswiadczenie i do tego kase taki bocik to dla nich pestka a przy tym chca takze natrzepac kaske na idiotach takich jak gosc ktory zalozyl ten temat (bez obrazy)

Lubię placki. :D

Opublikowano

EasyMetin2 to też chinole...>.<

Jak autorowi się coś nie podoba to niech wypierdala... Niech sobie buli kase, a easyMetin2 w niczym się nie pogorszyło to nie wiem o co Ci chodzi.

I małe pytanko:

-Wolisz expić sam niż na Em2? Mało Ci że masz darmowego bota?

poprawka em2 to niemcy ;)

Opublikowano

A czy easy ma wersje 20.0?

Nie! Poczekaj bo bot robi się coraz lepszy.

Opublikowano

poprawka em2 to niemcy ;)

sam chyba jesteś niemieć strona stoi na chinskim serverze i można zauważyć chinskie tłumaczenie w EM2

EM2 Gówno sraka dawać minusy kurwa ZNaKi!!111111111111111

w nagrode dotaniesz plusa

PS. tak samo jak i Ty

Opublikowano

w sumie em2 jest dość dobrym botem tylko w tej najnowszej aktualizacji (z fishbotem) ma jakieś błędy i fishbot jest po prostu do dupy nie wywala farb nie zakłada drobnych ;/ itp ...

Opublikowano

Nie dziwcie się bo chinole mają :

pickup boty (stoją koło kowala jako char albo sklepik np z mieczem + 0 za 999999999999999

auto exp boty ( expią sobie w m1 na łucznikach w m2 na dzikusach w dolinie na orkach w pustyni na pająkach mają aure i silne naraz i zanim się jeszcze ruszą to mobek który stoi daleko od nich już nie żyje)

spam boty ( stoją w m1 i ciągle piszą żeby kupić od nich yangu na normalnym co bardzo zapycha serwer)

message boty ( to samo co spam boty tylko jak my coś napiszemy na czacie to do nas wysyłają wiadomość)

super farm boty ( mają multihacka autopickupa mają możliwość kupowania potów mają możliwość kupowania wyrzucania i używania eq)

bardzo dobre fish boty ( widziałem jak koło staruszka łowią sobie w trawie i na wall hacku łowią na granicach mapy na kamieniach)

na jakimś najnowszym servie widziałem jakieś kick boty ( mają rangę okrutny a jak chcesz je bić to cię wyrzuca z serwera)

To chyba tyle ;]

Nie dziwcie się że za to chcą kasę bo są to niewątpliwie najlepsze boty do metin2.

Nie dziwcie się też że jeśli tych botów będzie przybywać tak jak w 2 ostatnich miesiącach to pl się może skończyć ;]

Opublikowano

kolego easymetin2 bije na głowę farm bot!!!!

Easymetin2 jest to firma a farmboty robią chinole!

Skąd wiesz czy w farm bocie nie ma keya?!

W easymetin2 możesz złożyć skargę do Niemców!

A po za tym takie dzieci jak ty nie odkrywają pełnych funkcji bota i oceniają!

Wpisz w google:

Easymetin2

A potem:

FarmBot

I poczytaj, który lepszy!

Dla mnie temat do zamknięcia!!!

Opublikowano

w sumie em2 jest dość dobrym botem tylko w tej najnowszej aktualizacji (z fishbotem) ma jakieś błędy i fishbot jest po prostu do dupy nie wywala farb nie zakłada drobnych ;/ itp ...

ściągnij angelbot najnowszą wersje :rolleyes:

Mi normalnie działa

Opublikowano

Szczerze mówiąc to on ma racje z tymi chiniolami niszczą nas na naszym własnym metku nie idzie już zbytnio zarobic na małżach, kawałkach klejnotu itp

Opublikowano

Bynajmniej na Grymuarze jest mnie fish botów. Jeszcze miesiąc temu kupywałem małże za 200k od botów a teraz sam kupuje za 750k od graczy. Postawisz małże za 600k to sklep zniknie w minute.

Opublikowano

czlowieku em2 nie spada na psy bo jest caly czas taki sam...

Andrzej tylko spolszcza tego bota wiec co ci ma poradzic?

a z chinskimi botami nie zrobisz nic tak samo jak GF

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...