Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Easy Spada Na Psy ;/

Eberera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy sądzicie że EasyMetin2 spada na psy?

Ja myślę że tak :[ a dlaczego ?

Ponieważ w porównaniu do FarmBota to farmbot niszczy easy.

Na easymetin2 nie ma tylu poleceń.

Np. Ustawił bym sobie woja (mentala) do 30 lvl i potem żeby poszedł sam łowić !

Wlasnie tego się nie da zrobić..

Prosimy o wzięcie pod uwagę.

Ps. Dodajcie te same opcje.

Specjalista
Opublikowano

Chinole nikogo nie niszcza chcesz to wykup sobie tego farm bota jak nie chcesz miec czegos za free jak czegos nie umiesz docenic to nie rob takiego tematu andrzejt17

nie po to robil /spolszczyl tego EasyMetin aby trzepac na tym kase...

1365526782-U231645.png

Opublikowano

EasyMetin jest 1 najlepszym exp botem w polsce i andrzej w wedle swoich sił ciągle go udoskonala może kiedyś będzie

jak te chińskie exp boty ale cieszmy się że ten nasz polski jest w pełni darmowy i wolny od wirósów. Chwała andrzejowi :D

Opublikowano

Widzę że autor kompletnie nie wie o co chodzi.

Po prostu mają porobione skrypty żeby chodził łowić ...

I zapewne robią to na dedyku.

Więc dziw się że em2 wymięka.

CX7Rrj.png

Opublikowano

choć jak się temu bardziej przyjrzeć, to Autor rzeczywiście ma racje..

chinole już są wszędzie i powoli zniszczą wszystkie globale.. :|

ale nie zgadzam się z tym, że EM2 jest do dupy ;d

a może napisz coś ala autofisher dla EM2 - nie wiem jak [:( - a szkoda ], nie wiem czym to można zrobić [:( - również szkoda.. ] ale np takie coś - na EM2 tam w okienku masz obrazek postaci i lvl obok - zrób jakiegoś skrypta czy jak to można nazwać, że jak tam pojawi się 30, to "skrypt" wskazuje na EM2 miejsce łowienia, żeby tam szedł i następnie założył wędkę i zmienił na FB w EM2.. potem to już żeby zaczął łowić i git

;d

wiem wiem, coś mi się majaczy, ale to są tylko moje przemyślenia na ten temat.. ;d

ale jest jeszcze jeden fakt gdzie EM2 wysiada.. [swoją drogą - czemu tak jest!] - botów jest około XX i ponoć z jednego PC czy tam z jednego bota - a Em2 ? - MAX 3.. :|

jesteś hardcore że chciało Ci się czytać te moje abstrakcje ;d

1284282093-U138092.png

Yo !

Opublikowano

No dobra ciesze się że jest ten bot, ale i tak niema porównania..

Andrzejt17 poradzisz coś na to ?

Chinole miażdżą...

przecież on to tylko spolszczył a bot jest jakiegoś chinola

Opublikowano

daja palec to chce reke opanuj sie masz takiego jak masz jesli ci sie nie podoba kup sobie i ciesz sie ze wogule za darmo masz exp bota

Nie zależy mi na żadnych + lub - czy tam 5 wiec dawaj co chcesz nie interesuje mnie to

Opublikowano

Ja pierrrr... Czy 90% userów na tym forum myśli , że EM2 jest stworzone przez Andrzeja ??? Ile razy wam to kurwa trzeba tłumaczyć , że Andrzej tylko SPOLSZCZA ewentualnie doda jakiś tam mod czy hack , który też nie jest jego... To tak jak by ktoś powiedział o lektorze w filmie , że jest jego reżyserem :angry: :angry: :angry:

Opublikowano

Czeba pamiętać że Easy Metin jest darmowe i tak ma już trochę opcji. Dla twojej informacji do Easy Metina dodali fishbota zaktualizauj spolszczoną wersje niemieckiego EM2 od Andrzejt i tyle i tam wybierasz w zakładce czy masz expić czy iść łowić.

Opublikowano

Chciałbym was poinformowac ze em2 tez bedzie platny teraz was wodza za reke zebyscie sie przyzwyczaili , zastanawiacie sie po co trzeba robic konta do easymetin2>?

Kazdy platny bot w jakiejkolwiek grze jest na doladowania do konta.

Wiec prędzej czy później i tak będziecie musieli zapłacić za porządne boty.

Tak jest bo metin2 jest bardzo porzadanym miejscem do zarobku pieniedzy.

Opublikowano

tak wg to piszecie takie rzeczy ze EM2 wymieka i cos tam i cos tam ciagle piszecie ze to hack andrzeja17 i tym samym co piszecie ze wymieka obrazacie prace andrzeja17 wkoncu anrzej nie bedzie spalszczal hackow i EM2 nie bedzie udoskonalal i bedziecie ryczec ze juz nie ma EM2 na PLa ja tam sie ciesze ze jest chociaz ten bot i to za DARMO !! i nie musze tracic czasu na ciagle expienie.... pozdro andrzej17 mysle ze bedziesz dalej udoskonalal EM2 bez wzgledu na tych Ne0 nie potrafia docenic pracy innych ;p

Opublikowano

EasyMetin2 to też chinole...>.<

Jak autorowi się coś nie podoba to niech wypierdala... Niech sobie buli kase, a easyMetin2 w niczym się nie pogorszyło to nie wiem o co Ci chodzi.

I małe pytanko:

-Wolisz expić sam niż na Em2? Mało Ci że masz darmowego bota?

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

Mi sie wydawalo zawsze ze em2 jest od niemcow, na ich stronie nie ma chinskiego, a polski, angielski i niemiecki, ale moge sie mylic

A do autora - jestes ... sam wiesz, nie bede bluzgac bo mi zablokuja mozliwosc pisania postow, jak cos moze spadac na psy, jak nawet nie wznioslo na wyzyny (nie zrozumcie mnie zle - em2 jest zajebisty, ale mowiac ze cos spadlo psy nic nie robiac w tym kierunku jest idiotyczne)

Chcesz kup farmbota, albo lepiej! Zrob chociaz w jakims stopniu lepszego bota od em2

Opublikowano

Płatne > Free.

Widziałeś, żeby coś płatnego było gorsze od darmowego odpowiednika? Fotoszop > Gimp. Premium > Free.

Więc czemu narzekasz, zamiast kupić sobie? Przecież masz alternatywę. A, no tak. Tego nie da się spiracić. Były już wcześniej uploadowane 2 inne expboty poza EM2 i FarmBota. I obydwa były gorsze od EM2, więc nie mów, że jest tylko ten jeden.

Opublikowano

Niektórzy ludzie są żałośni ...

Nie było bota to wszyscy plakali , a jak już jest to mają pretensje że za słaby ...

BEZPIECZNY TRANSFER DANYMI NA CHOMIKUJ.PL

Opublikowano

EM2 jest gorszy dlatego że oni nie dostają za to kasy, a FarmBot jest płatny więc to jest ich jakby praca więc go udoskonalają. Nikt za darmo nie będzie się wysilał. Btw. to Niemcy robią tego bota.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...