Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Anonmt2 [Pl] [Dedyk]

afa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

N ie ma to jak nowy generator polowy obrazkownie ma pff

co do serwa super

No Way No Way Chce minusy Dowoć !!!!!!!

-

Nick Not4You

Serwer Vipmt2

lvl 70 zostaje na nim czytam KU i robie eq :)

Gildia w andrzejka jestem

GG : 7469746

Opublikowano

Witam

Serwer Znowu On

Lecz Zadna postać nie ma eq .. Dlaczego? było włamanie do bazy ktoś rozdawal itemy np 1000ludzi Itp Itd..

Zapraszamy Do gry Rzeczy z IS zostaną oddane prosze sie zgłaszac w grze...

Stronka narazie Niedostepna...

Pozdrawiam Team AnonMT2

Opublikowano

Świetnie kur** mać...Dla tych co płacili to oddacie ,a mój poświęcony czas na grę to ch** tak ? Trzeba było zadbać o to żeby nikt się nie włamał.Ja napewno tam nie wróce ,kolejny serwer zrobiony dla kasy.Wiedzieliście dokładnie ,że bedzie reset eq ,trzeba było poinformować ,cii co by chcieli tam grac porobiliby sobie ss eq itp a tak to ch** teraz.Miałem 70% itemów z isu za które zapłaciłem kasą zdobytą w grze.Oszuści !!! Jeszcze ta super promocja na IS w 3 godziny przed resetem eq ...to już było zaplanowane,wyrafinowane,przemyślane,chamskie,okazujące brak szacunku dla graczy zachowanie.PS.Pier**** Was

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Specjalista
Opublikowano

@up

To co na stronce było to haker włamał sie do panelu admina i chciał zarobic... Ale Odrazu skasowałem stronke...

Zapraszamy Na Server Pod Długiej Przerwie

Pozdrawia Team AnonMT2

Opublikowano

serwer DNO nie radzę nawet zaczynac ...(chyba że lubicie gdy wasz właściciel serwa ma 14 lat i zerowy pozim IQ)

Pomagam w pisaniu skryptów/programów itd..

POMOGŁEM DAJ +

Opublikowano

Jak wbijam na serva i mam Proces logowania Trwa to mi metek sie wyłacza cos jest nie tak z waszym spol a lancher ze stronki nie istnieje .... GA ogarnij serva i dal ludziom pograc ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...