Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Anonmt2 [Pl] [Dedyk]

afa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Popraw Ss bo nie chcą się wyświetlic (przynajmniej mi).

Zapowiada się ciekawie ,zobaczymy jak wejdziemy.

PS. serwer stary czy jakaś nówka sztuka?

@EDIT

Serwer ON czy OFF?

Mam błąd.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

poprostu dal zle spol zrobilem nowe i mi dziala ^^

nie zauwazylem UP

slaby zlekka ten serw ;/ jedyne co zmienione to rib/fms u handlarza bronia i zbroje na 34lv u handlarza zbrojami tak to wszystko jak bylo niema nawet 3 reki

reflinki

Opublikowano

Tu jest 0 lagów , lepiej niż na pl.. Ale.. Ceny..SGM Olewający graczy..

z psów dropi po 1-3k , a pelerynki sa za 40kk.. kd + 5 25kk...

pytam sie czy z misji spolszczonych sa lepsze nagrody tak jak na innych serwach a SGM biegaj wokół GA i coś do niego pisał , GA Był afk.

Nie polecam ze względu głownie Ceny...

Opublikowano

Ludzi czemu wy siękierujecie cenami i dropem yang z psów!!!?? Na 70lvlu masz 200kk to wiesz.... wystarczy ci na wszystko + misje biologa 100kk za każdą. Jeśli wbijacie na serwa tylko na chwile to sory bardzo... Ja osobiście mówie warto grać i zapraszam wszystkich!!!

Opublikowano

to nie jest dream ... tylko jeszcze taka nazwa str..... niedługo będzie zmieniona nazwa a co do serwera to można się szybko wyrwać na topke ^,^ 0 lagów etc. fajnie się gra

wielkosc

Opublikowano

serwer nie w moim typie leci po 2-5k z psa a peleryna kosztuje 40kk ... ceny u handlarzy tez troche za duze wiem ze dostaje sie na start 100k ale ... nie dam + ani - ;x

Opublikowano

w chuja leca na tym servie kasa moze i duza ale nieleci z kazdego moba cena perel moze byc ale % na ulepszenie raczej nie branze z+0 do+6 ulepszalem 11 razy:/ czy to normalne i na dodatek co 30min blad podczas laczenia z serverem

YOU FUCK WITCH ME!YOU FUCK WITCH THE BEST!

LUDZIE CZYTAJCIE CO SIE PISZE W TEMATACH NIEPISZCIE NIEPOTRZEBNYCH POSTOW

一个帐户很多球员佩泽梅克安斯基亚切克

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...