Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cabal Pl- Ankieta

SwornV

Cabal PL  

62 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz ?eby by? Cabal PL?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O to moja mała ankieta.

Jeżeli wybierzesz już swoją odpowiedź prosiłbym o uzasadnienie swojej odpowiedzi. :P

Prosiłbym też o :

-Brak SPAMu

-Brak SPAMu

-Brak SPAMu

i... i nie wiem.

...

Opublikowano

Moim zdaniem wszystko jedno mimo ze i tak taki nie powstanie... A tak wogole to po co ta ankieta :P Jak i tak wiadome ze wiekszosc by chciala a ty narobisz im tylko nadziei :] Jedyne co wiadomo o polskim cabalu od wielu miesiecy :

www.cabal.com.pl

20db460f.png

Opublikowano

Mi tam wersja Pl niepotrzebna dożo dzieci na eu tez nie gra bo nieogarniaja a jakby był PL to mogliby się nauczyć i spróbować swoich sil na eu A tego bym Niezdzierzyl

I'M Botter I Love Use

Cabal4Ever=Rulez

Opublikowano

@up Dokladnie. Wiekszosc dzieci gra albo w Metina bo jest po polsku . Ja osobiscie w Cabalu nie spotkalem zadnego polaka ktory by mi wygladal na dziecko.

20db460f.png

Opublikowano

Po to zeby noobki poszly na pl a pro zostana na eu, to jest oczywiste.

Zgadzam sie z tobą w 99%, lecz jeżeli powstanie Cabal PL to opinia o nim od razu spadnie na psy (przez "naszych" rodaków-noobków)

...

Opublikowano

Po to zeby noobki poszly na pl a pro zostana na eu, to jest oczywiste.

Chyba każdy się z tym zgodzi, ale skoro same ``nooby`` pójdą na PL to myślisz ze założyciele Cabala PL będą widzieli sens w utrzymywaniu servera dla ``noobow``? Już nie przesadzajmy że tych nobow jest tak wiele -_- Mogą sobie iść na PL ale tak jak już powiedziałem założyciele nie będą widzieli sensu na utrzymywanie servera dla 100-200 osób .

20db460f.png

Opublikowano

Co za różnica, przecież cabal bodajże 28 września wychodzi od GF w wersji PL. Dałem na nie wiem, możliwe że zagram ale z pewnością nie ze względu na to że będzie po polsku :F po prostu nie ma w co grać a tam zawsze jakaś szansa żeby coś osiągnąć 6.^ tylko te tłumy noobków..... Ale na tym cabal.com.pl to fail jakiś, "wystartuje może przed wakacjami" na forum GF coś pisali o dacie tylko nie moge tego znaleźć (a kojarzę że pisało tam 28 września tego roku)

43630.gif

Nowy komp :)

Intel Core i7 2500K 3.30GHz LGA1155 BOX | OC do 4Ghz

Gigabyte GeForce GTX 560Ti 1GB DDR5/256b PCI-E SOC (1Ghz na rdzeniu :D)

Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 P67 LGA1155

DDR3 Kingston 8GB PC1600 2x4GB CL9 HyperX

ATX Midi SilentiumPC Gladius 800 Pure

XFX Core 650W

Opublikowano

Może i będzie PL ale wątpię że dużo ludzi się a niego przeżuci jedynie chyba z ciekawości i nudów.

Racja, ja chyba tylko sprawdze jak bardzo Cabal PL jest okrojony, jaka część w polskim Cabalu jest dostępna dla graczy.

W 100% na Shout co drugie zdanie będzie tekst który zniechęci mnie do Cabal-a PL ^^

...

Opublikowano

Hej hej, to miała być ankieta bez spamu. Jak chcecie podyskutować, to jest od tego osobny temat.

Jak się nie opanujecie to się warny posypią. Tyczy się to zwłaszcza SwornV i q3nnn.

Opublikowano

Nie, niech debile z polski zniszcza ta gre jeszcze bardziej

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

Tak od początku będzie trudna gra i nie bezie tylu chętnych co an EU

Opublikowano

szczerze mówiąc, to nie jest zły pomysł. jak ktoś chce to niech robi, ale pragnę zauważyć to, iż i tak w Cabalu EU jest baaaardzo dużo Polaków... Nie wiem czy nie jesteśmy jedną z najliczniejszych narodowości, w tej grze.

W żadnej innej grze MMORPG, nie znajdziesz tak wielu Polaków jak właśnie w Cabalu, tak więc tylko pozostaje pytanie - "Czy jest jakikolwiek sens?"

Bo chyba przecież nikt nie narzeka na Cabala EU...

Już prędzej bym wolał, aby powstała Polska wersja gry Silkroad Online - pSRO...

Opublikowano

jestem na tak, nie lataly by dzieci i nie pytaly by co mam zrobic w tym quescie a tym?!

ale pozatym wiedzialbym co pisze w tych questach bo nie znam fabuly gry :<

userbar.png

Opublikowano

Ja się zgadzam z wladcaswiata... Jak nauczą się na pl'u to może zechcą spróbować swoich sił na eu... A wtedy byłaby masakra.

Jestem na NIE

BRAK SYGNATURY. JAK COŚ WYMYŚLE NAPISZE.

Opublikowano

Cabal będzie PL.

Firma GameForge ( tak ta sama która dystrybuuje Metina) kupiła jakiś rok temu prawa do Cabala, i już wykupiła domenę www.cabal.pl a istnieje cabal w wersji niemieckiej www.cabal.de

Niebawem powinien ujrzeć światło dzienne projekt Cabal PL

Ja osobiście grać nie będę, ponieważ będzie to "znoobione" tak jak Metin2

sygnampc.jpg

Sygnatura by FreeSz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...