Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patch

aLowPlayer

Grafika po patchu  

73 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba Ci si? nowe CA?

• Tak
      32
    • Nie
      28
    • Nie przeszkadza mi
      7
    • Oboj?tnie
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli nie miałem przywidzenia.

Wie ktoś może jaka jest różnica pomiędzy tym zielony a czerwonym?

I przy okazji skąd go wziąć ?

9368_gold.png

Opublikowano

Niepodoba mi się jeszcze że zmienili wygłąd dubl kil, muli, ultra, itd. wcześniejszy były lepsze.

ywug.jpg

Smacznego

Opublikowano

Ogólnie teraz moim zdaniem zrypali.Nie tylko wygląd Multi killów Hs itp.

Ale tabele wyników gdy naciskasz tab.

Jest strasznie nie czytelna trudno się tam moim zdaniem połapać

9368_gold.png

Opublikowano

dlamnie to zdupili duble kill , tabele wynikow i jak masz misje jest takie male jak chu... iitp ;/

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Fakt tabela wyników i accolodates są skopane + jeszcze jak po wejściu na mapę pojawia ci się taki pasek z nazwą mapy, który może wkurwić jak wchodzisz do gry i akurat ktoś robi rush na spawn'a twojej drużyny, a ty nie widzisz kolesia, tylko ten pasek. Jeśli chodzi o mini misje, to to akurat poprawili. Nie pokazuje mi się już na środku ekranu lista osób z nickami do zabicia, tylko siedzi sobie po boku.

Podsumowując ogólnie wyszło im to na + a że parę rzeczy kłuje w oczy... no cóż nie da się naraz wszystkim dogodzić.

Gram bez hacków:

02010111_Ha5eo.png

Opublikowano

powinni dodać auta i czołgi i działka :D i Frantic nie działa :[

chcesz auta, czołgi, działka ? to tutaj obok jest dział WR. gdyby dodali te badziewia to zrypali by CA do końca, i gry by stała się bardziej podobna do innych, a Nexonowi tworząc Spy Hunt'a Fireteam, Quarantine chodziło o to żeby gra się wyróżniała, od innych.

Opublikowano

powinni dodać auta i czołgi i działka :D i Frantic nie działa :[

Ale masz wymagania jak chesz auta czolgi itd to pograj w san andreas bo jak dla mnie to Ca jest dobre jakie jest i nie chce juz wiecej zmian bo na prawde wiem z wlasnego doswiadczenia ze jak narobisz zbednych pierdoł to potem sie wszystko wali ;/

sygnaturkalow.png
Opublikowano

Czerwony elite to chyba nie na 100% jak gosciu co chwile kogos kicka to sie zmienia kolor jest jescze pomaranczowy CHYBA

Dzięki.Chodź jeden odpowiedziałeś na moje pytanie.+ ci się należy.

Po tym całym update podoba mi się jeszcze wskaźnik amunicji.Np.na FT nie muszę sprawdzać po kolei gdzie i ile mam ammo teraz wszystko jest pięknie napisane czarno na białym.

Moim zdaniem to jest dobry patent.

9368_gold.png

Opublikowano

Niepodoba mi się jeszcze że zmienili wygłąd dubl kil, muli, ultra, itd. wcześniejszy były lepsze.

Wlasnie glównie o to chodzi bo reszta to jeszcze przejdzie ;/

sygnaturkalow.png
Opublikowano

broń F2000 pod patrzyli z gry call of duty modern warfare 2 ;/ lecz tam też średnio ona mi się podoba :(

F2k nie była tylko w MW2 o.0 zresztą jest to normalna broń ... a nie jakaś z kosmosu o.0 że tylko Mw2 ją może mieć ...

Opublikowano

tak więc możesz się już pożegnać z CA, Nexon nie wróci starego wyglądy gry, zrobili ten i musisz się z tym pogodzić. tak samo jak każdy z was.

mówi się trudno i jedzie się dalej :D:D:D

Opublikowano

ja juz sie przyzwyczajilem to tego nowego wygladu tylko mam problem z tabela wynikow bu musze szukac swojego nicku na nim i to jest trudne :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Mam taki sam problem :D jakoś idzie się przyzwyczaić.I mam przy okazji 1 pytanko.

Sam się nad tym głowiłem próbowałem różnych rzeczy i nic.

Co może być przyczyną lagów na tej nowej mapie ?

Tylko na niej mam lagi :/ a inne chodzą miodzio.

9368_gold.png

Opublikowano

wejdz w ustawienia gry i zmien z 32 bitow na 16 bitow czy jak to tam sie nazywa wtedy ci sie przestacie lagowac

Opublikowano

Nie Bendę przeklinac ale ku**a Poj****y Wygląd I Zryta Gra Do Konca ;(

I Moja ulubiona Gierka Poszła się je**c ;P

Opublikowano

no i mjasz racje gra sie zacyna sybac dla tych ktorzy bardzo lubia te gre tak jak ty

Opublikowano

Hmm... Mam Kumpla Który Przerabia Gry Mozna Przywrócic dawny wygląd Ale Trzeba Się Napracowac... ;(

Poprosze Kumpla Albo Postaram Się Sam Zrobic ;D

Mam Wprawę ^^

Opublikowano

wejdz w ustawienia gry i zmien z 32 bitow na 16 bitow czy jak to tam sie nazywa wtedy ci sie przestacie lagowac

Szczerze mówiąc dla jednej mapy nie będę grzebał w ustawianiach.

I tak ta mapa jest jakaś taka dziwna xD

9368_gold.png

Opublikowano

Na poczatku nie ogarniałem tego wygladu lecz już teraz przyzwyczaiłem sie do tego

Oczywiście stary był dla mnie lepszy.

Tera tak mi czesciej wchodza nutt shoty nie wiem czemu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...