Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patch

aLowPlayer

Grafika po patchu  

73 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba Ci si? nowe CA?

• Tak
      32
    • Nie
      28
    • Nie przeszkadza mi
      7
    • Oboj?tnie
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Założyłem temat żeby zrobic ankiete o nowym wyglądzie CA bo według mnie nowa grafika jest pożal sie boże. Double kill itp. wyglądają okropnie te nicki nad glowami i glosowania ogolnie wszystko strasznie przeszkadza w grze ja np zbilem przez to ratio z 1.98 do 1.90 :angry:

@Edit

Piszcie w komentarzach co wam sie podoba a co nie żeby było jasne

sygnaturkalow.png
Opublikowano

ogólnie to wszystko ładniej wygląda, ale jest mało przejrzyste i te accolades faktycznie zryli

deidara2.png

Opublikowano

wygląd średni... ale cieszę się z tego że Nexon coś robi z tą grą, nie zawsze im to wychodzi, ale nikt nie jest doskonały ;)

trzeba będzie się przestawić i tyle, jednym potrwa to długo a inni już się za klimatyzowali ;)

@btw. czemu ten temat nie jest w General Discussion ...

Opublikowano

mi ten wyglad sie nie podoba nie widze ile razy zabilem ;/

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

ten nowy wygląd Combat Arms Eu. to porażka wszystko mnie rozprasza a najbardziej to te gówniane informacje co się pokazują w trakcie gry, praktycznie cały obraz jest tym gównem zawalony Ratio mi spadło z 1.62 do 1.13 i to ma być ulepszenie gry tym z nexona najwyraźniej się nudzi zjebali całkowicie tą grę a przed tym nowym Patchem było wszystko zajebiście nie wiem co wy o tym sądzicie ale przepuszczam że się ze mną zgodzicie

ja osobiście przestaję w CA aż naprawią swój błąd i przywrócą poprzedni wygląd gry

zniszczyli taką kozacką grę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

ten nowy wygląd Combat Arms Eu. to porażka wszystko mnie rozprasza a najbardziej to te gówniane informacje co się pokazują w trakcie gry, praktycznie cały obraz jest tym gównem zawalony Ratio mi spadło z 1.62 do 1.13 i to ma być ulepszenie gry tym z nexona najwyraźniej się nudzi zjebali całkowicie tą grę a przed tym nowym Patchem było wszystko zajebiście nie wiem co wy o tym sądzicie ale przepuszczam że się ze mną zgodzicie

ja osobiście przestaję w CA aż naprawią swój błąd i przywrócą poprzedni wygląd gry

zniszczyli taką kozacką grę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tak więc możesz się już pożegnać z CA, Nexon nie wróci starego wyglądy gry, zrobili ten i musisz się z tym pogodzić. tak samo jak każdy z was.

Opublikowano

mi tam sie podoba, nowa mapka jest spoko... a inferfejs jest jaki jest i nie widze za bardzo powodow dlaczego komus mialby on przeszkadzac. Napewno nie utrudnia grania o.O

04010113_BatiXX.png

sygnaz.png

Opublikowano

wygląd średni... ale cieszę się z tego że Nexon coś robi z tą grą, nie zawsze im to wychodzi, ale nikt nie jest doskonały ;)

trzeba będzie się przestawić i tyle, jednym potrwa to długo a inni już się za klimatyzowali ;)

@btw. czemu ten temat nie jest w General Discussion ...

Tak wiem sory

sygnaturkalow.png
Opublikowano

Najfajniejszy w nowym pathu jest wygląd headshota xD

No trzeba przyznac HeadShota i Nut'a lepiej zrobili ale reszta ...

sygnaturkalow.png
Opublikowano

Tylko szkoda mi jednej rzeczy, żę combat arms coraz bardziej upodamnia się do war rocka.

ywug.jpg

Smacznego

Opublikowano

Tylko szkoda mi jednej rzeczy, żę combat arms coraz bardziej upodamnia się do war rocka.

Wlasnie to samo sobie powiedzialem jak wszedlem pierwszy raz po patchu :)

sygnaturkalow.png
Opublikowano

Dla mnie super po za F2000 - broń z kosmosu ku*wa.

Mapka świetna - jest gdzie przy kampić, nawet spore odległości momentami to i na snajperkę się nada.

Event taki sobie ... G36KE na 1dzień to nie jest szczyt marzeń, zobaczymy jutro (już się nie mogę doczekać MYST-G) ^^

Opublikowano

omekpall ale chyba nie ma nic jak sie zagra na niej 10 razy jedynie co wiem to mozna wylosowac elite z skrzynki szarej

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Aha dzięki za info.A mam jeszcze 1 pytanie.Nie wiem może mi się przywidziało ale dziś widziałem Czerwonego Elite Moderatora.

Nie tego zielonego lecz czerwonego.Czy to możliwe ?

9368_gold.png

Opublikowano

Aha dzięki za info.A mam jeszcze 1 pytanie.Nie wiem może mi się przywidziało ale dziś widziałem Czerwonego Elite Moderatora.

Nie tego zielonego lecz czerwonego.Czy to możliwe ?

Możliwe też go widziałem ;p Nie bardzo wiem o co z tym chodzi ;p

sygnaturkalow.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...