Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Csro Flagship

SonYuo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam pytanie co do flaga. Czy ten bot zbiera itemy? Bo słyszałem że nie. Ale TYLKO tak słyszałem sam nie wiem dopiero farmie postać na cSro. Proszę o odpowiedź

BRAK SYGNATURY. JAK COŚ WYMYŚLE NAPISZE.

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

SonYuo Mam do Ciebie pytanie udało ci się wkoncu odpalic jakos tego sfs-a i widzi Ci postać czy nadal to samo?? Jeśli ci sie udalo to powiedz co zrobiles. Ja wlasnie laduje silka na wirtualnym kompie gdzie mam win XP i zobacze czy wtedy bedzie działac PozDrawiam all

• 2 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

A ja mam takie pytanie. Ostatnio gdy expię po pewnym czasie flag przestaje naliczać mi exp. W tabelce niżej wyskakują jakieś znaczki. Ale nie ma tam pkt expa.

Ma ktoś może ten sam problem lub wie jak go rozwiazać? Mógłby mi ktoś pomoć w miarę szybko, ponieważ staje sie to bardzo denerwujące.

Zastanawiałem się nad tym. I pomyślałem że może wprowadziali jakieś ograniczenie dzienne, ponieważ o 17 znów jest noramalnie. Ale czy ktoś słyszał o takim czymś?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A ja mam takie pytanie. Ostatnio gdy expię po pewnym czasie flag przestaje naliczać mi exp. W tabelce niżej wyskakują jakieś znaczki. Ale nie ma tam pkt expa.

Ma ktoś może ten sam problem lub wie jak go rozwiazać? Mógłby mi ktoś pomoć w miarę szybko, ponieważ staje sie to bardzo denerwujące.

Zastanawiałem się nad tym. I pomyślałem że może wprowadziali jakieś ograniczenie dzienne, ponieważ o 17 znów jest noramalnie. Ale czy ktoś słyszał o takim czymś?

Po jakim czasie Ci się tak dzieje?

Opublikowano

Dzieje sie tak jak wbije ponad 100k expa ale zdaza sie tez ze wczesniej. Raz np. Biłem mini uniqa, wczesniej nic zadnego moba wystartowałem z expem 0. I nie zdążyłem zabić, juz sie zwiesił.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@up

tzn? masz vipa? na vipie dostajesz tylko raz to sp bonusowe przy aktywacji konta, a z normalnego nie dostajesz sp bonusowego :D

sygna1o.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...