Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Csro Flagship

SonYuo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tyle, że nazwy której jestem na 100% pewien co do mojego servera, nie ma na tej liście !!!

Więc czytajcie poprzednie posty...

vinners.png

Flash xbox 360 do najnowszej wersji iXtreme LT + 2.0 w Bartoszycach

Wszystkie napędy tylko w wersji PHAT

Info na PW lub GG

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja mam taki problem że nie chce mi dać tego bonusowego expa. Od wczoraj nabiłem 1kk i nie dało mi nawet 0.01%. Mógłby mi ktoś to na spokojnie wytłumaczyć na pw ?

Sig.png

Opublikowano

DIV1

79241946.jpg

DIV2

42000743.jpg

Proszę bardzo ;> Łapcie nazwy aktualnych serwerów (po chn i ang).

PS. Nowe nazwy po scaleniu serwerów (może być nie pełna).

#EDIT (źródło) dla tego z dołu

http://www.silkroadonline.com.pl/forum/%28csro%29/nazwy-serwerow-54041/

from prosiaczek.

#EDIT 2

listalista.png

Zostawią wam tą listę (niepełna) bo są nazwy serwerów bez pakietów.

Źródło - nie pamiętam, miałem w zakładkach

Te dwie listy uzupełniają się nawzajem!

Opublikowano

@up

jak juz cos kopiujesz podawaj źródło i autora ... ba nawet powiem wiecej dajesz nieaktualne dane... 01.09.2010 bylo laczenie serwerow na div2.

snowie2005

specjalnie dla Ciebie twoj serwer jest 2 jesli grasz na Vault of Heaven

@down

ciezki z Ciebie czlowiek, napisalem zebys sprawdzil czy dziala wogle sfs, to napisales

Tyle, że nazwy której jestem na 100% pewien co do mojego servera, nie ma na tej liście !!!

Więc czytajcie poprzednie posty...

Wiec mówie twój serwer jest 2, i najprawdopodobniej sfs wogle Tobie niedziała dlatego sprawdz juz na zarejestrowanej i dzialajacej postaci!!! niemusi byc na tym twoim serwerze.

Wiec wnioskuje zeby Tobie pomoc to trzeba chyba za Ciebie zarejestrowac moze jeszcze expić?, bo pomoc w nalezieniu serwera NIE, sprawdzenie czy sfs działa NIE. Zastanów sie czego chcesz!!!

Opublikowano

Server to Vault of Heaven i wygląda tak jak 2 z listy z dopiskiem w nawiasie.

Następny nie czyta wszystkich postów ? :P

vinners.png

Info na PW lub GG

Opublikowano

Hmm mam problem z tym botem otóż w tucie nie znalazła się przedziałka na temat skilli, pick up;u,moobów,potowania( chodzi mi o to ze nie zostalo nic spolszczone) i nie wiem jaka opcja co daje itp móglby ktoś uzupełnić brak lub napisać co i jak ustawić

Opublikowano

Omg..

http://www.mpcforum.pl/topic/162413-tut-sro-flagship-csro/

Napisalem pod tutem ze daje link do bota..

Ale mi chodzi o to ze 1 Wrzesnia wyszła nowa wersja i tam są inne opcje itp, a że wszystko jest po chinśku to nie wiem co jest czym...

Opublikowano

Witam mam pewien problem zwiazany z flagiem.

Robie wszystko tak jak pisze w tutku ale zawieszam sie na momenci kiedy trzeba wybrac swoja postac z listy bo jej tam niema własciwie to nic tam niema pusta tabela kombinuje ile sie da ale niewiem jak to zrobic pierwszy raz uzywam flaga w guild mowia ze podobno postac jakos sie dodaje jesli ktos moze pomoc był bym wdzieczny.

PozDrawiam

Opublikowano

@up

siema. wczoraj byla inspekcja - dluzsza wprowadzajaca pewnie zmiany. Mi takze nie odcztyuje postaci i probuje wszystkiego i nic -.- mam wersje 1.44. Dodam ze przed inspekcja mialem wszystko good, a teraz nie ^^.

sygna1o.jpg

Opublikowano

No i jak wpadł ktoś na pomysł co zrobic z tym problemem ;d tak sie tylko przypominam wkoncu udalo mi się włączyć flaga i chciałem zobaczyc co to potrafi ;d

EDIT@

Dobra z tego co się dowiedziałem za 1 razem trzeba sobie jakos zarejestrowac postac we flagu więc teraz pytanie czy ktos wie jak :D??

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@Up:

A dasz jakąś instrukcje jak tego używać, czyt. nie wykrywa mi postaci, po logowaniu odsyła mnie do kupna vip'a...

Nic.

Opublikowano

@Up

A masz 40lv?

A i mógłby ktoś podać link z przetłumaczonymi funkcjami flaga? Bo jam nie chińczyk i nie czaję opcji.

BRAK SYGNATURY. JAK COŚ WYMYŚLE NAPISZE.

Opublikowano

Siema. Więc tak zrobiłem All jak trzeba tylko kiedy loguje postać wyświetla mi się komunikat jak u Snowie2005 ten PIERWSZY poczym daje OK i przekierowuje mnie to stronki jakieś....

daje 1 zakładkę włączam sfs'a lecz nie czyta postaci ...

mam Windows 7 ultimate . Czy to wina systemu? Miał ktoś taki problem ? :(

Dzięki z góry za pomoc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

a masz 40lvl ??

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

To masz dokładnie taki sam problem i system jak ja :/

Pisałem tu już z 10 postów na ten temat i nikt nie pomógł. Może Tobie się uda :)

vinners.png

Info na PW lub GG

Opublikowano

Witam panów. Mam pewny problem. SfS nie nabija mi punktów po ostatnim odbiorze ich. Wiecie co może się dziać ?

beztytuudia.png

Oto co wyskakuje mi okienku w którym powinno nabijać punkty

sygna11v1.png

Nick : FatalAngel

LvL : 105

Guild : SARMATIA*NewPartBegin

Status : Online * Alexandria PT

Server : ÍőµŔáۡĺ

Build : Jakiś tam ^^

Opublikowano

Snowie i Roberto mam dokładnie to samo. Może ktoś da rade w końcu pomoc z tym bo już sam nie wiem co robić tyle co kombinowałem. PozDro i mam nadzieje ze ktoś to w końcu rozwiąże

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...