Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Zuiaipk ! No-Hamachi ! Hot! 24/7 Bez Lagów!

KrzysieQ1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer cały czas prawie off to 7/24 to wielka przesada jak jest 2h bez zastrzeżeń to jest dobrze.

P.S. Wiem jak to jest ze stawianiem serwa... postawić to żaden problem...

Tylko później go utrzymaj żeby nie padł to jest coś.

Opublikowano

Koleg jak tam ci Zdjecie nie jest przerobione tylko zrobione picapsem

<script type="text/javascript" src="http://jd.revolvermaps.com/r.js"></script><script type="text/javascript">rm_f1st('7','282','true','false','000000','3s9me6h59za','true','00fff6');</script><noscript><applet codebase="http://rd.revolvermaps.com/j" code="core.RE" width="282" height="282" archive="g.jar"><param name="cabbase" value="g.cab" /><param name="r" value="true" /><param name="n" value="false" /><param name="i" value="3s9me6h59za" /><param name="m" value="7" /><param name="s" value="282" /><param name="c" value="00fff6" /><param name="v" value="true" /><param name="b" value="000000" /><param name="rfc" value="true" /></applet></noscript>

Opublikowano

Serwer cały czas prawie off to 7/24 to wielka przesada jak jest 2h bez zastrzeżeń to jest dobrze.

P.S. Wiem jak to jest ze stawianiem serwa... postawić to żaden problem...

Tylko później go utrzymaj żeby nie padł to jest coś.

7 minut ^^

oLqzgYC.png

Specjalista
Opublikowano

@dawidek00 mi daja minusy bo plusów nie zbieram wgl tego gowna nie kolekcjonuje jezeli mozna to tak nazwac ale mam w sygnie ze jak chca to moga dac tego minusa... ale duzo osob tego co mam napisane w sygnie nie zauwaza najwidoczniej ;<

@Topic serwer prawie caly czas off a chcialbym sobie pograc ;<

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Tak ale daggerem mozesz zalozyc tez bronie 1 reczne nie pomyslales o tym"D

Tyle , że dagger ma bonus dmg od sztyletów , popatrz na szamanke , wachlarze , jeden w tym na 80 lvl , śmieszne. Server off

Opublikowano

Ok tu napisze....

@2UP

Wyzwiska,czyli obraza? Jak miło....zobacz co człowiek wyżej pisze,on też niby,jak tyś to ujął "kozak od razu ^^ ?

Powtórzę,zanim dodajesz,sprawdź!! Lepsze to niż pokazywanie jak wyćwiczyłeś łacinę.

@TOPIC

Raty nie dla mnie na pewno,a i jakoś niewieloma względami mnie ciągnie do siebie...ale,gust to gust

Z poważaniem

ExTeuS

KrzysieQ ma racje.. zrobisz lepsza reklame? Prosze bardzo.. 29 postów masz to odrazu expert? Co? Popatrz jak ty robisz potem oceniaj...

A i docen to ze kolega sie wysilil bo ci napewno nawet ss by sie nie chcialo zrobic... !

Specjalista
Opublikowano

Ten serwer jak nie dzialal tak i dalej nie chodzi ;x ... nawet nikt nie poinformowal o tym tutaj na forum ;s

1365526782-U231645.png

Opublikowano

e reje nie dziala ...

Zbieram Minusy.Proszę o naciśnięcie czerwonego guzika.

adikkk11.jpg

Piszę poprawnie po

1286652807-U198706.png

Liczę na

minusik.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...