Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Free Z8Points + Zmiana Ip

Speed96

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cos sknociles :P

nie dojda juz Ci raczej one,robi inne oferty,

ja z serwera proxy robie ale zobaczymy jak to super rewards to warto poczekac jak ktos mówił że czeka sie 1/3 dni ;)

Czasem Krzywo czasem Proosto ale zawsze do przodu ;)

Opublikowano

ej podaj mi ktoś pare takich reklam po 1k lub 2k zp bo niektórych nie wiem czy mo ge zrobić [nie mam pewności do nich ] please podajcietakich pare sprawdzonych albo dajcie numer inny bo na tym co jest na początku tego tematu wykrywa że zły proszę pomużcie

NIE MINUSUJCIE MNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

8571174_4_17.png

Opublikowano

jo zajebiś** ty już miałeś zalogowane w tym AOL 9.5 wszysko robiłem tak jak ty i chu* niewiem co tam wpisać !

HELP!.

to co jest w filnmiku patrz tam pisze na 100% musi być to samo inaczej nie chce mi sie tłumaczyć

NIE MINUSUJCIE MNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

8571174_4_17.png

Opublikowano

Leci Big + :P B) Dzięki tobie zarobiłem 23,7k ZP :P mam AK 47 Camo DE-camo i jeszcze mi zostalo ok 14,2 K ZP xD xD

666/666/666/666/666/666/666/666/666

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, Jestem tu nowy a mianowicie mam problem z Programem AOL, po instalacji którą oczywiście robie tak jak na filmiku gdy program się uruchamia od razy wyrzuca mnie do niebieskiego ekrany Windows i komputer się restartuje, mam Windowsa Viste, jeżeli ktoś wie jak mi pomóc to proszę o odpowiedź. Z góry dzięki.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zrobiłem tak na innym koncie odpapliłę tą reklamę potem pobrałem ten program zainstalowałem go i już od godz. nie dostałem tych 14kzp :(

Prosze was nie rozumiem tego gdzie tam kliknac zeby zamowic to ?

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Moderator Posluchaj mnie ale ja nie wiem Jak wogole to zrobic Nie chodzi mi o Ta reklame tylko inne ale nei wiem jak wogole zrobic ? powiecie mi

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Moderator Posluchaj mnie ale ja nie wiem Jak wogole to zrobic Nie chodzi mi o Ta reklame tylko inne ale nei wiem jak wogole zrobic ? powiecie mi

To co masz napisane to robisz .Pod reklamą jest zawsze napisane co jest wymagane aby zaliczyło . Niesteety nie jest napisane w języku polskim na proxach UK i US jest po angielsku i chyba najłatwiej jest wypełniać.Polecam google tłumacz.

W większości ofert musisz podać dane osobowe typu numer telefonu,imię ,nazwiko(nie podawaj prawdziwych danych),miejsce zamieszkania .Póżniej trzeba wykonywać jakieś ankiety i potwierdzić adres e-mail.

Opublikowano

Wielkie dzięki stary. ; )).

Wielki +.

Chciałem już zamawiać te ZP . Dobrze, że zajrzałem tutaj ! :D

2009 - słyszysz mnie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...