Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Free Z8Points + Zmiana Ip

Speed96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up Nie pisz postów pod postem.

Jak zrobiłeś tę reklamę, kliknij na napis "Missing These ZP?" i wyślij im skriny jak instalujesz i masz odpaloną aplikację.

Później trzeba poczekać, ja czekałem ok. 3 godziny i dali mi punkty.

jak ja mam im wysłać te screny?

jak weszłę w Missing These ZP i tam miałem tylko do podania maila i musiałem go potwierdzić i nie mogę im wysłać scryna

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skriny wrzucasz na jakiś hosting, np. na imageshack.us.

Klikasz na to Missing These ZP, wpisujesz e-mail, treść i dajesz submit.

Później powinien pojawić się inny napis, klikasz na niego, znowu podajesz mejla, w treści dajesz linki do skrinów i dajesz submit.

Potem trzeba czekać na przyznanie punktów.

Opublikowano

Skriny wrzucasz na jakiś hosting, np. na imageshack.us.

Klikasz na to Missing These ZP, wpisujesz e-mail, treść i dajesz submit.

Później powinien pojawić się inny napis, klikasz na niego, znowu podajesz mejla, w treści dajesz linki do skrinów i dajesz submit.

Potem trzeba czekać na przyznanie punktów.

ja po naduszeniu submit mam coś takiego

Thank you

Your request has been received.

Our representative will get back to you shortly. Please keep an eye on your spam folder if you don't see our e-mail in your inbox. Our e-mail will arrive from @mail-superrewards.com.

Ale dałem linki do screenów w treści nie wiem czy to dobrze?

Opublikowano

Widzę że będe zmuszony nagrywać reklamy po kolej co wpisać co klinąć itp . Ale jak będe maił czas bo od dziś do szkoły a w średniej nie ma przelewek więc prosze o cierpliwość :P

Sm narazie nie robie pkt bo mi sie nie chce mam pełno broni bo wydałem 14k zp i120k gp :P Prosze nie prosić mnie o nowe reklamy bo i tak to nic nie da :P jak będe miał czas to wrzuce znowu tuta za +10k zp pozdro >,

PS.

A i gg nie podam bo zbedny spam mam nie moge ogarnąć jak coś to pisać pw .

Opublikowano

heh ta reklama na 14kzp zadziałała mi na 3 kontach na wszystkich wysłałem ten sam screen i dostałem zp :D

Opublikowano

Tu macie działającą reklamę w zakładce Gambit. Wystarczy ściągnąć i zainstalować

beztytuurq.png

Tu macie jeszcze też w Gambit 2 filmiki na dziś:

beztytuuypb.png

A tu macie jeszcze jedno tym razem SponsorPay. Wystarczy pobrać i zainstalować :D

beztytuukzh.png

Kolejna oferta Gambit. Po rejestracji trzeba poczekać jakąś godzinę na wiadomość potwierdzającą i potwierdzić :)

beztytuula.png

Opublikowano

Jaki wy screen wysłaliście z tą stopzillą bo ja 4 wysłałem czekam 2 dzień i dupa.

może już to nie działa :D

Opublikowano

ale mnie po 2 dniach doładowali, trzeba troche cierpliwośći ;]

So what we get drunk

So what we smoke weed

We’re just having fun

We don’t care who sees

So what we go out

That’s how it’s supposed to be

Living young and wild and free

Opublikowano

Tu macie działającą reklamę z SponsorPay:

beztytuuiq.png

Opublikowano

a ja mam dzialajaca oferte na 5,7k zp ale ona jest na polskim ip na superrewards w kategori ALL trzeba zrobic konto a potem cos kupic i podac nr karty visa ktory wezmiecie z tej strony : http://www.fakenamegenerator.com/

beztytuueqn.png

zp przychodza po 1/3dniach wiec nie mowic robilem oferte wczoraj a jeszcze nie mam zp ja czekalem 2dni

Opublikowano

a ja mam dzialajaca oferte na 5,7k zp ale ona jest na polskim ip na superrewards w kategori ALL trzeba zrobic konto a potem cos kupic i podac nr karty visa ktory wezmiecie z tej strony : http://www.fakenamegenerator.com/

beztytuueqn.png

zp przychodza po 1/3dniach wiec nie mowic robilem oferte wczoraj a jeszcze nie mam zp ja czekalem 2dni

ja nie mam tej reklamy ani na polskim ip ani na zmienionym :(

Opublikowano

jest jeszcze ta reklama za 14, 052 zp ? bo ja siedzę na aolu i nie ma jej :(

Już niestety nie ma tej reklamy

A tu macie kolejne 2 reklamy z Gambit

beztytuukcu.png

Opublikowano

ej mógłby mi ktoś podać poprawny link do rejestracji na tej stronie bo ten w opisie cos nie działa

jaka rejestracja?

Opublikowano

też się zastanawiam :D stanik zrobiłem 1 reklamę z Twojej nowej oferty zobaczymy czy bd zp :) dzieki jak możesz wrzucaj tego typu reklamy :):D

8629149_2_13.png

&

4362094_3_13.png

Opublikowano

na filmiku jest że gościu sie rejestruje to chyba trzeba

Tu macie prostszy jak dla mnie sposob wchodzicie w http://www.ip-adress.com/proxy_list/ wybieracie jakies IP najlepiej zagraniczne i port .

Potem wpisujecie tu w Mozilli Firefox Narzedzia>Opcje>Sieć>Ustawienia>Reczna konfiguracja serwerow proxy tam wpisujecie klikacie Ok i po wszystkim.

Wchodzicie w Earn Free Z8 Points W jaka zakladke chcecie i macie duzo offert ( to zalezy tez na jakim IP i Porcie jestescie ) .

Opublikowano

Tu macie prostszy jak dla mnie sposob wchodzicie w http://www.ip-adress.com/proxy_list/ wybieracie jakies IP najlepiej zagraniczne i port .

Potem wpisujecie tu w Mozilli Firefox Narzedzia>Opcje>Sieć>Ustawienia>Reczna konfiguracja serwerow proxy tam wpisujecie klikacie Ok i po wszystkim.

Wchodzicie w Earn Free Z8 Points W jaka zakladke chcecie i macie duzo offert ( to zalezy tez na jakim IP i Porcie jestescie ) .

Sorki ale aol jest prostrzy szybszy zawsze działa bez problemów i wogóle jest super :D

i prosił bym o + za reklamy :D jeśli można

Opublikowano

MAsz + tez mi daj ;d

Mozliwe ze " lepszy i szybszy "

ale podalem jesli ktos ma problemy to tez jest proste jak sie polapiesz :rolleyes:

Opublikowano

Witam co mam wpisac w :

Type your screen name in here :

oraz

Type your password in here :

moj nick w grze to DajMarchewke

odpowiedz prosze tu lub na gg 659235

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...