Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug Z Małżą

*Gzz*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U kowala jest tak samo, zróbcie sobie lagi, obciazcie internet, procka jakas gierka inna i dajcie metka, ulepszył mi zbroje z +0 na +9 za jednym lagiem, bez ulepszaczy, dodam ze zbrojk a była z bonem 2kpż wiec super sie opłaciło.

Zrobiłem to tak, miałem lagi jak cholera,

odpaliłem starcrafta 2, (który o dziwo dobrze chodził),

powiekszyłem metka,

dałem kowalowi zbroje, bo mi dropła na easymetinie, i ulepszyłem 1 razy, miałem laga jak cholera, i klikłame ciagle akceptuj, w końcy sie wkórzyłem i wyłaczyłem metka alt+f4 i uruchomiłem ponownie, patrze a tu zbroja + z 2k pż ;)

Pomysł dobry, tylko takiego laga u mnie na kompie to ze swieca szukac, miałem duzo programów wtedy odpalonych, musze znów go tak spowolnic.

;P

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Opublikowano

Sprawa jest prosta :) dostałes laga przy otwieraniu małzy, przy otwieraniu poprzedniej nie pokazała sie perła ponieważ miałeś lag :) otworzyłes ostatnia i pokazały się 2 , zwykły lag moim zdaniem żaden bug :) Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...