Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug Z Małżą

*Gzz*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dziś chciałem kończyć gre, miałem jeszcze z 30 małzy od botów (kiedys zebralem jak wyzucili) zebralem ich z 300, ale sprzedalem i tak z niczego zrobilem postac, PRO postac :) ale przejdzmy do sedna sprawy, otwieram otwieram, zostalo mi moze 5, i nagle ostatnia otwieram a tu nagle 2x b.perła Myśle sobie "lol" ^^

Powiem wam dlaczego - gram na laptopie (bo komp mi sie spalil xD) net bezprzewodowy, wiec sa lagi, procz tego wlaczone, MPC, YouTube, ch2 BUSY, czyli M zlagowane niekiedy ...... Zlagowalo mnie, i mialem jakiegos buga, i wypadla tak x2 ... Nic, patrze w chat, zeby zobaczyc czy to moze laglo wczensiej idopiero teraz sie pokazala, ale nie ! Pisze Otrzymales biała perłe tylko raz ! :D a perły mam 2, :D

Więc może dało by się tak bugować też inne rzeczy .,..? :D Np. Otwierac szkaty przy maxymalnych lagach wtedy dropnie np. żal, i bedziemy go mieli 2x ...

Warto spróbować!;~D

Licze na +, za przekazanie wam tego sposobu, moze uda wam sie tak zrobic, i bedzie kupa szmalu ! :D

Opublikowano

Z tego co napisałeś można wyczytac tyle

Kończyłeś grę i otwierałeś małże przy ostatnich dostałeś laga i zamiast jednej perły wyleciały ci dwie?

Nie wiem czy o to Ci chodzi , ale tyle da się wyczytac.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ale czego CI dma screana? 2 pereł ? To niemozliwe dac screana, jak wiadomo moge kłamać, ale po co? Mam w eq 1 niebieska, i 2x biala perle ... :D

Dam Ci screana tego ze tylko raz otrzymuje perłe, ale co z tego, jak moglem 2 per;le miec wczesiej, kto uwiezy, to dobrze, a kto nie to trudno, chcialem z wami sie podzielic... ale jak nie chcecie to nie ... :/

Tak, UP dobrze zrozumiales ...

Opublikowano

hmmmm.......

to dla mnie prawda .

Czemu .

Kiedys na forum bylo opisane klonowanie przedmiotow z is :)

trzeba bylo miec zlagowanego neta :)

potem w menadz. zadan na proces metin2client.bin ustawic priorytet na najnizszy i sie mialo zajebiste lagi .

przydało by sie ss :)

ale jak ten bug co wczesniej napisalem . to raczej dziala .

trzeba przetestowac .

Opublikowano

Tak, ale obie te perly moge przekazywac przez del, przenosic ITP :D Od dzisiaj otwieram mnalze na lagach, tez tak otwierajcie, moze kiedys mi uwiezycie ...

Powie mi ktos czego wam SS'a mam dac? xD Predzej demko, ale skad mialem wiedziec ze cos takiego sie stanie

Opublikowano

Lepiej wejde i sprawdze :D bo mam na innym koncie ... ;/ a po ilu ci znikla ?

PS. Dzieki za plusy, bo jakis neo zminusowal, a wy wy wyplusowaliscie ;D THX !

Opublikowano

Prawde mówiąc wszystko jest możliwe.

Raz wysłałem SMS za 23zł z groszami już nie pamiętam na co, bodajże na SM w Metinie i był brak zasięgu, koma leżała,

za chwile SMS dziękujemy za skorzystanie z usług czy coś w tym stylu wbijam i patrzę doładowało x2 :)

3ca4ce886f284466982fbc477a942020.0.gif

Dla mnie jest obojętne, czy dostanę minusa, czy plusa.

Pomagam, aby pomóc, a nie dla korzyści.

Opublikowano

Wiem o co ci chodzi. Pewnie otwierałeś bardzo szybko, dostałeś laga i wyleciały ci 2 perły z 2-3 małży a ty tego nie zauważyłeś i myślisz że wypadły 2 z 1

Opublikowano

Co do N30 @UP

Mialem laga, i wypadly 2 perly ! Sprawdzilem chat, i pisalo tylko 1 raz że otrzymałem białą perłe, perły pojawiły się w jednym momencie, bez jakiejkolwiek przerwy ...

PS. Neo dzieki za -,

Opublikowano

to jezeli dzieki lagom tak sie stalo to np jak by sie kupilo zwoj egzo 1 i na lagach bym czytal i ciagle co 1 ku na niego klick moze by ciagle dzialal i na 1 egzo 20 ku czytac to bylo by cos czysz nie?

EDIT@@@@

ja raz mialem takiego laga (na starym kompie0 ) ze jak ulepszalem riba od +0 do +9 ^^ nie spalilem bo na jednym lagu zdazylem 9 razy dac ulepsz i po chwili mysle ze spalony patrze a on +9 :D

Opublikowano

no właśnie nie wiem , dlatego ten "bug" wam przekazalem byscie kombinowali z innymi rzeczami ... np. Ulepszaniem ITP !

Opublikowano

thx za info bro.

ja mam taki sposób na moim lapku:

naciskam przycisk "fn" i f2 a wtedy mi się karta sieciowa wyłącza :P

Opublikowano

A może to działa jak ten bug z wirem miecza?

Wkońcu jak zrobisz zdjęcie i wir to pokaże się 2x dmg z wira.

Może to tak samo było ale z małżą?

Trzeba wypróbowac ^^.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja miałem coś takiego, mój net jest strasznie wolny ^^ komp stary i nie jary, otwieralem 3malze i myszka mi ze swirowala kiknela 2 razy prawym :( po minucie pokaz slajdów 2 małże i kamień jeden bo otworzyłem małż :)

Pech jak nie wiadomo gdzie xD

refy RMCF

Opublikowano

Interesujące. Jeżeli to naprawdę działa to ze szkatami jest z pewnością tak samo:)

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

Ci co pisali o ss to są tępi jacyś czy co ? Dobrze wiedzieć z tym bug-lagiem , masz + ;p

I play on s23 and s15 pozdro dla ludzi grających na Kronosie i Eteorze!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...