Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial]SibiBOT ->jedyny bot do ecsro/mysro

speed123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja mam takie glupie pytanie;p

Bo zainstalowalem jezyk chinski uproszczony a teraz pobralem tlumaczenie skilli ... i mam same kwadraty jako nazwy skilli..

Wiec moze mi ktos powiedziec jak moge odinstalowac ten jezyk zebym mial znowu te litery chinskie, czy moze jest jakis inny sposob...?

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wczesniej jak wbilem za 1 razem do gry to mi zaden skill atakujacy nie działał :/ wypróbowałem wszystkie i nic...

Jutro dam kumplowi to mi ustawi i wysle configa moze zadziala...

Wszystko mi działało ale jak pododawałem lvl dla skilli i mi sie nowe odkryly to oczywiscie wszystkie ustawilem ale jak odpalam bota na spocie to sie bufuje i stoi a jak klikne na moba uzywa tylko 1 skilla arrow combo(ustawilem wszystkie jakie sa A.Skille)

Opublikowano

Wszystko mi działało ale jak pododawałem lvl dla skilli i mi sie nowe odkryly to oczywiscie wszystkie ustawilem ale jak odpalam bota na spocie to sie bufuje i stoi a jak klikne na moba uzywa tylko 1 skilla arrow combo(ustawilem wszystkie jakie sa A.Skille)

Proszę o połączenia tego posta z powyższym, nie piszemy tuta double-postów.

//D&G

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem bot ma dobre skille zaladowane zapisane wszystko git i jak klikma f6 to dupa ^^ nic nie robi ale jak sam zaznacze moba to uzywa skilli i zbiera kase .... jedyne czego nie obi to nie zaznacza mobkow i nie chodzi... Moglby ktos pomoc :) ?

btw nie mam no dc jedyne co mam to mc :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@up lol?

trzeba wbic za 1 razem do gry zeby mi moby bil i sie poruszal? :/

Admin Cienia
Opublikowano
@up lol?

trzeba wbic za 1 razem do gry zeby mi moby bil i sie poruszal? :/

Ten bot tak ma. ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Up@

to czyli ze jak...

chce wbic sobie na ecsro...NIGDY ZA 1 RAZEM sie nie da wbic omg

i co jak jest trafic to musze wylaczyc cale ecsro i na nowo włączyć? :/

Admin Cienia
Opublikowano
Up@

to czyli ze jak...

chce wbic sobie na ecsro...NIGDY ZA 1 RAZEM sie nie da wbic omg

i co jak jest trafic to musze wylaczyc cale ecsro i na nowo włączyć? :/

Jak nie wbijesz za pierwszym to se nie pobocisz, nie moja wina że bot tak jest zrobiony.

Opublikowano

Znajdz sobie odpowiedni sro_client z wbudowanym no-dc ale tak że ci będzie bot działał.

Poprostu jeśli chcesz zeby ci bot dzialal musisz miec orginalny sro_client bez no-dc, albo tak jak mówię, znajdz sobie odpowiednie.Ja znalazłem na elitepvpers.com specjalnie zmodyfikowany, że działa no-dc + bot+ i jak wbijesz za 1 razem to też działa

Opublikowano
Znajdz sobie odpowiedni sro_client z wbudowanym no-dc ale tak że ci będzie bot działał.

Poprostu jeśli chcesz zeby ci bot dzialal musisz miec orginalny sro_client bez no-dc, albo tak jak mówię, znajdz sobie odpowiednie.Ja znalazłem na elitepvpers.com specjalnie zmodyfikowany, że działa no-dc + bot+ i jak wbijesz za 1 razem to też działa

"jak wbijesz za 1 razem to tez dziala" a jak wbijesz za 2 albo 3 to nie mow mi ze bot normalnie dziala ?

Opublikowano

nie da rady zeby nie biegal po calej mapie najlepiej go stawiaj tam gdzie jest duzo mobów wtedy nim więcej utrzymuje się w tym rejonie

Opublikowano

Lipa obecnie jest z tym Sibi bo nie używa skilli 69+ :<

I jak tu sie wyfarmić? :P Niby wyszła jakaś wersja 2.1 ale nie działa więc można uznać za fake.... czekamy na nową wersję ^

Admin Cienia
Opublikowano
lol czy gm moze dać bana??:/

hmm botowalem 12 h i konto block..

Musiał cie złapać na gorącym uczynku.

Opublikowano

hmm .. na priv wolno bocic.

moim zdaniem cos jest nie tak..

zauwazcie . to ze ma 2x wiecej dropow .

zalaczylem dzis na 2 godziny i mialem 3 sosy o.O nie reallne.;/

a i D&G mam pytanie.

mianowicie ecsro chodzi..

a na sjsro. nie czyta mapek i wogule lata po calym silku..;/

mozesz pomoc zeby dzialal na sjsro??;/

dzieki

.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

cześć 1 raz używam bota i chciałbym się dowiedzieć jak zaznaczyć albo co i gdzie wpisać by atakował dane moby. Proszę o szybką odpowiedź. Z góry dziękuje

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
powie mi ktos jak ustawic tego bota na konkretne moby?????proszę o dokładną wypowiedz

ustawiasz sie w miejscu gdzie jest bardzooooo duzo mobow w jednym miejscu, wciskasz F6 i modlisz sie zeby nie pobiegl gdzies przed siebie ;] a tak na powaznie nie mozna ustawic areny do botowania, niestety to nie isrobot ;]

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam mam pytanie dotyczące SibiBota, odpaliłem clienta, wbiłem się za pierwszym razem, zalogowałem bota, wciskam F7 chce ustawić skille lecz nie mam ich, nie widać skilli ;/ co mam zrobić? pomoże ktoś? nie mam drzewka ze skillami ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...