Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial]SibiBOT ->jedyny bot do ecsro/mysro

speed123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam tak samo jak Satil. Uruchamiam botas, daje login, wbijam na silka, ustawiam all (wszystko dobrze ustawione)! Biore save i klikam F6 i... nic sie nie dzieje. Dopiero jak klikne na moba to bot jebnie nuki i znowu stoi

sagan20 TO OSZUST!
Opublikowano

Mi śmiga wszystko lecz jest taki problem:

-bot atakuje jednego moba

-i stoi 5 sek i atakuje dalej choć koło niego stoją inne moby.

User asd mówił coś o jakim o low distance i hight distance wie ktoś gdzie sie to znajduje?.

Opublikowano
tak uruchamiam bota > wciskam tam przycisk login > wchodze na silka > patrze czy wszytsko ladnie ustawione > wciskam F6 > rzuca buffy i stoi w miejscu ... wogule nie wychwytuje/zaznacza mi potworkow.

mam dobrze ustawione skille ... jakies inne rady? bo nadal nie dziala;/

Opublikowano

Odpowiedź na wasze wszystkie problemy jest banalnie prosta. Ten bot bardzo dobrze działa, ale ma jedną wadę. Aby wszystko działało trzeba się zalogować za pierwszym razem. Jak się pojawi Cannot connect.... To od razu wyłączcie silka i włączajcie jeszcze raz. Nie ma na to rady.

Opublikowano
Odpowiedź na wasze wszystkie problemy jest banalnie prosta. Ten bot bardzo dobrze działa, ale ma jedną wadę. Aby wszystko działało trzeba się zalogować za pierwszym razem. Jak się pojawi Cannot connect.... To od razu wyłączcie silka i włączajcie jeszcze raz. Nie ma na to rady.

To racja dziś teściłem na ecsro i wbiłem za 6 razem nie działał wbiłem za 1 działał.Ale spróbujcie też sie wlogować załóżmy za 10 razem i wcisnąc teleport do jangan z downhang i zobaczyć czy kmini:D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mam problem wchodze do gry i w okienku gdzie wybiera sie skille nie mam zadnego skilla chociaz mam skille i jak patrzylem to jak cos dodam i zrobie TP to znika ten skill z tego paska gdzie sie wybiera skille wie ktos co to ?

robilem reinstala silka i bota.....

Opublikowano

Ehh probowalem pobotowac,bez pakietow i sie bot wlaczyl,ale jak chce ustawic skille to mi sie nic nie pojawia,zadna tabelka zeby wybrac itd. Wie ktos ocb. ?

@Edit: Nie dziala mi to ze skillami na spearze,ale zrobilem glavie i skille moge wybierac.To biore start bot a ten stoi i sie nie rusza,jak zaznacze mu moba to wtedy dopiero atakuje :D Co trzeba zrobic zeby sam zaznaczal?

Opublikowano

zrobilem nowego chara-glavie i tam wszysktie skille widac,wiec wtf?Jednak jest inny problem,bo po tym jak ustawilem skille naciskam F6 i on nic nie robi,trzeba cos ustawiac jeszcze czy co???

@Edit: Sam juz doszedlem do tego jak to zrobic :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...