Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem

_IgniTo_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem ;/

Może nexon wprowadził nowe pliki które obciążają grę i trza miec szybszego neta !! Byc może się mylę

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Teraz to żeście mnie urąbali po pas przy instalowaniniu sterów błąd że są złe dobra dalem anuluj wlaczam kompa a ty Kur*a tylko 800x600 1024x768 1280x1024 rozdzielczosc prosze o pomoc lagguje mi opera wsyzstko takie wielkie nawet jak dalem 1024x768 a jka dam 1280x1024 to takie małe PRosze o pomoc Chce jeszcze zagrać w combata !

mi zawsze pokazuje że są złe, a jakoś wszystko śmiga jak marzenie... zainstaluj je normalnie i będzie ok

Opublikowano

jeśli masz płytkę, to z płyty instaluj,

windows xp 32 bit

http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Legacy/Pages/radeonaiw_xp.aspx?type=2.4.1&product=2.4.1.3.13〈=Polish

ale lepiej instaluj te z płyty

Opublikowano

to on powinien te sterowniki mieć, to zobacz na wersję 64 bitową

Opublikowano

nie pisz dublepostow tylko edytuj

opcja edytuj jest wyłączona u niektórych użytkowników, albo zamiast edytować to dodaje nowego posta.

od upominania jestem na razie ja ...

Opublikowano

yyy... to chyba nie stery wie ktoś może o co chodzi?? bo zainstalowalem i są dobre może to te pliki co wczoraj usunołem???? te%temp%?

@edit aha jeszcze jak wlaczam combata to mi takie cos wyskakuje

5anWZ.png

Opublikowano

Raczej od komendy %temp% nic z kompem się nie dzieje poważnego.Pomaga ona w oczyszczania systemu ze śmieci.

Prawdopodobnie błąd leży w twoich sterownikach od karty graficznej .

Odinstaluj je jeszcze raz i spokojnie zainstaluj nowe.

o to tutaj masz fajny programik.Sam z niego korzystam podczas reinstala sterów < ---- http://www.gram.pl/pomoc_poradnik.asp?p=2889

A nowe to już po prostu wgrać w odpowiednie miejsce.

9368_gold.png

Opublikowano

Dziękuje wam ludzie wszyscy którzy chociaż napisal posta w tym temacie mają plusa ale wielki plus leci dla omekpall Bardzo mi pomogłeś do zobaczenia w grze _IgniTo_

Dziekuje wam pomogliście mi juz miałem kompa dawać do formatowania ale nie jeszcze raz dziekuje :D

5anWZ.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...