Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Kradnięcie Itemków

UWIELBIAMGMMODE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Dziś opiszę sposób na kradnięcie itemów. Nie wiem czy wam to zadziała, po prostu zostałem tak kiedyś nabrany ale to było już dawno i dlatego nie wiem czy znajdzie się jeszcze taki noob jak ja kiedyś.

Więc T - ty O - ofiar. Potrzebne będą jeszcze easy metin2 by andrzejt 17 i jakieś przyzwoite eq.

T: Siemka chcesz postać (nasz lvl) z aurą m3 i wirem m2?

O: Jasne. A jakie masz eq?

T: Pokaże ci. (w tym momencie pokazujemy mu swoje eq)

O: Ok. Daj passy.

T: Nie tak szybko najpierw idź na ch (wybieramy jakieś ch byle nie najbardziej zatłoczone) za dozorce.

O: Ok. Już idę.

(spotykacie się na wybranym ch za dozorcą)

T: Ok teraz musisz przejść mój test zaufania.

(teraz noob może powiedzieć nq noobqu lub gadać dalej)

O: Jaki?

T: Jakie masz eq?

O: (noob mówi jakie ma eq lub mówi nie jak powie eq wybieramy co ma najcenniejsze dam przykład czyli fms +7)

(mamy teraz 2 wybory ten 1 to taki na odwal się)

1.

T: Jak chcesz tą postać to musisz mi na chwilę dać swojego fmsa.

O: (tu noob raczej ci nie da a jak da to bierzesz i idziesz sobie z zablokowanym szeptem)

2. (w tym momencie ustawiamy easy metina na podnoszenie oddalonych przedmiotów zasięg na 0 i odznaczamy wszystko w zakładce atak)

T: Musisz na 1 sekundę wyrzucić fmsa a potem go wziąć.

O: (tak samo jak w punkcie 1 noob może sobie zwyczajnie pójść lecz teraz szansa jest większa jeżeli wyrzuci tego fmsa to wiadomo że auto-pick up w em2 jest szybszy)

T:(nie włączamy em2 musimy zobaczyć czy noob wyrzuci fmsa a nie co innego) Bardzo dobrze widzę że ufasz mi na tyle żeby wyrzucić swój najlepszy item ale to mi nie wystarczy jak chcesz konto to musisz go wyrzucić 2 razy.

O: (włączamy em2) Ok.

(noob wyrzuca i mamy fmsa)

Jak się podoba dajemy +, a jak się nie podoba dajemy -.

Przepraszam za wszystkie błędy i nieestetyczny wygląd. :ninja: :ninja:

Szukasz admina lub chcesz nim zostać?! Dobrze trafiłeś. Wejdź do tego tematu: Kliknij ten napis aby przejść do tego tematu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...