Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Expresowe Expienie Szamanem Na Privach/Globalu

Pośpieszny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2x@Up leci raport za obrażanie użytkowników czyli dokładniej o to:

a co do tematu to: nie jest tylko o buffowaniu większość jest solo ^^

wiekszosc? mamy buffowac 38lvl-45lvl i przy tym chuj wie skad miec eq +7 w gore... beznadziejny "tut"

@edit i majac dwa buffy na m bedziemy pierdołą w pvp, a w pvm tez rewelacji nie bedzie..

I jezeli naprawde chcecie cos znaczyc w pvp i pvm to idzcie 1. strzelak 2. talik 3. pomoc 4. skowyt

Opublikowano

@Up Pomoc jako 4'y skill...? Śmiech na sali. Policz sobie 4x17+1=69 Czyli na 69lv mamy więcej crita...Nie pisz bezsensownych postów. A co do tego jak zarobić to jest od CH*** sposobów na to. Wymieniać? OK. Łowienie samemu lub na innym koncie na FB

Walenie Metków Z boja. Górnictwo... Sprawdź sobie sposoby na zarabianie. A co Do tego że się źle expi z dwoma buffami to szczyt szczytów... Woj body : Aura i berek, Sura WP: Czarowane Czarowana i Strach, Sura BM : Ochronka i Duszek. Od 35lv+

Expi się z boja. Chyba że ty expisz do 65 na piechote :P

Pomogłem lub podobał ci się mój post??? Daj Mi Minus -

Jeżeli nie pomogłem albo nie spodobał ci się mój post też daj Minus -

Silkroad Jest Bogiem!!!

Granie Nałogiem !!!

Bot jest Podstawą !!!

PvP Zabawą!!!

niekasuj.jpg

beztytuupuw.jpg

99335456.jpg

59359065.jpg

99% ludzi umysłowo chorych czyta posty i sygnatury trzymając rękę na myszce. Teraz nie zdejmuj ręki. Jest już za późno. xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...