Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Dodać Nowe Mounty/Wierzchowce

Schittset

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

widocznie musiales popsuc mob_proto bo tez tak mialem ale w innym przypadku ;-p

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm ..

U mnie wszystko świetnie działa

/mount_test id - Nie można bić z danego zwierzaka, tylko jezdzic..

/horse_level

Można i jeździć i bić z danego zwierzaka

Zwykły kon - Wilk / Dzik ( Ninja- Kobieta)

Bojowiec - Tygrys

Militar - Lew

Można zrobić Questa + Drop pieczęci przywołania danego Zwierzaka, oraz NPC wymieniający

Pieczeć na danego zwierzaka ( Jak na PL'u )

Oczywiście można zrobić konie i mounty oddzielnie .. ale ja mam z tym problem ;f

Opublikowano

Działa masz +

Ale nie działa Dzik

Ale DMG jest tylko z Lwa

Są one podmienione za tekstury koni np : Militar za Lwa

ALe dobre i to

CHADA

Opublikowano

Doskonale, że to udostępniłeś ja sobie zamieniłam zwykłe koniki na mounty bo uważam to za lepszy pomysł ale to tylko moja własna sugestia... ^ ^ + i 5 dla cb

baranx3.gif

W grze Zawsze Rocky

kbud.png

Pierwsze 10% - 07.09.10 17:10

xD

Opublikowano

Ja tego nie edytowałem.

To jest w koreańskich i nowych patch2 od gameforge.

@up Jak przywołujesz ?

Jak masz zamienionego mounta z koniem to przywołujesz jak konia a jak nie to /mount_test IDMOUNTA

jak chcesz zsiąść to /unmount i tyle.

Pasjonat
Opublikowano

jak mam dodać do NSERT INTO `mob_proto` VALUES ('20110', 'boar', 0x447A696B, '5', '1......... do navicat ? !! gg 25046750 !!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,Zrobilem na swoj server nowe wierzchowce z 4-5-6 dni temu i chcial bym sie dowiedziec jak dodac te pieczecie zeby ich przywolywac??? może ktoś wie i by mi odpisal??? za pomoc dam codziennie + i 5!>

Opublikowano

Sorry masz juz + i 5 ale jak wklejam te zapytania do navicat,player,console to jest dobrze tylko wklejam te pliki z pack do pack i wpisuje /i 71115 i jest pieczec ale jej nie widze w eq czemu ???? a na czacie nic nie pisze ze 71115 mob cos takiego jak nei psize to jestpieczec ale nie mam do niej ikonki czy jakos tak ? za pomoc daje kolejne + i 5 !!!!!!!!!!1

Opublikowano

Witam ktoś może wie jak dodac pieczęcie do swojego priva hamachi? znaczy pieczęcie juz mam apytania wkleilem do navicata,player,console wszystko ładnie i pięknie tylko jak sie loguje i wpisuje potem /i 71115 to jest pieczęć dzika ale jej nie widze bo nie mam jej ikony!!!. kto ma tą ikone i poda download ? daje codziennie + i 5 !!!! błagam pomóżcie podam SS ze mam dorbze w navicat( nie wiem czy dobrze wy powiedzcie czy mam dorbze w player,item_proto(MOJE GG 22005616) jestem bardzo często na GG) jak by co pisac odpowiedzi na gg lub tutaj! OTO SS:

Opublikowano

dzieki dzieki masz + i 5 ale mam probelm teraz iwdze pieczęcie juz np mam takie pieczec dzika(niebieska) a inny mają czerwoną i nie wiem czy to samo jest czerw a nieb i jak naciskam PPM na pieczec to nie chce sie zwierzak przywolac czemU? ZA OPMOC + i 5 ;]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam serdecznie dodałem poprawnie wszystkie wierzchowce poprawiłem w tak że w kliencie

20101 boar
20102 boar
20103 boar
20104 fire_tiger
20105 fire_tiger
20106 lion
20107 lion
20108 dog_god
20109 dog_god

Wstawiając wszędzie [TAB]

Teraz mam taki problem chciał bym sprawdzić te wieszchowce lecz nie

mogę kiedy wpisuję tak /mount_test ID nie widzi komendy dodatkowo chciałem

dodać pieczęci lecz też mam z tym problem proszę o pomoc ?

Jeżeli ktoś jest chętny w pomocy stawiania serwera prywatnego

zapraszam do kontaktowania się na gg; 2333362 lub pw!

skillp.png

Serwer metin2 PvP Sosaria - www.mediumxx.eu / Publiczny serwer Team-Speak 2

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

U mnie dmg nie zadają ;/

ZBIERAM ------

DAJ MINUSA !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego,

gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

7745956.jpg

Mój net xD

Opublikowano

bo one są na podmiane za konie ...

pomyslcie, jak podmienicie to chyba logiczne że od 11lvla konia wzwyż można bić ??? halo, ziemia ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...