Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mpgh Public

Retset

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

haczek jest fajny, ale nie umiem korzystac z glitch key ;p

Jak sie nie myle to uzywasz go za pomoca num padow 4,6,2,8 ;)

Edit

Zapomnialem dopisac : Page Up/Page Down latasz ;)

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mi sie wlancza ale jakos menu nie moge wlonczyc naciskam insert F12 itp i nie dziala ale normalnie mi sie wlancza ;/

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

witam, moglbym prosic o wytlumaczenie kazdej komendy / hacka w tym okienku z tego hacka, i jak teg uzywac, mysle ze nie tylko mi to pomoze. z góry dziekuje, dam + i 5 i takie tam :)

Żeby ludzie nie mieli kompleksów byliby idealni...

Opublikowano

'Nazwy niektórych trybów hacka są różne zależnie od twórców cheata, więc niekiedy odbiegają od tych powyżej! '

aha dzieki --..-- mam zgadywac te nazwy?

Żeby ludzie nie mieli kompleksów byliby idealni...

Opublikowano

'Nazwy niektórych trybów hacka są różne zależnie od twórców cheata, więc niekiedy odbiegają od tych powyżej! '

aha dzieki --..-- mam zgadywac te nazwy?

nie, możesz się po prostu domyślić ...

np. chams, nx chams, satelite chams, to praktycznie to samo, tylko pod 3 innymi nazwami, a jeśli nie wiesz 3-4 funkcji to możesz się zapytać, a nie że ktoś ma wszystkie tłumaczyć...

Opublikowano

dobra wszystko dziala cacy, wlaczam mpgh menu, potem ca. Gdy jestem juz w ca to wciskam insert i pojawia sie menu, pytanie jest co dalej? menu jest doslownie przezroczyste i nie ma zadnych strzalek o jakich mi 'inni' mowili, jak aktywowac hacki?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

CoMMA

Weź się schowaj ... temat jest z początku września ... hack jest na milion procent detected ...

Zamykam żeby ludziki za miesiąc znowu nie odkopały ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...