Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mpgh Public

Retset

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Elo mi cos ni dziala napoczatku mialem bald d3d czy cos tkaiego to zrobilem tak jak kolega na gorze kazal i juz to nie wyskakiwalo ale teraz jak robie to samo to wyskakuje mi to

http://img186.imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img186/9449/beztytuuts.png&via=mupload

Ps.Skad wziasc to ms.... tma na scrennie pisze blad

weźmiesz je z internetu... przepisz tą nazwę pliku pobierz z 1 stronki wklej do System32 oraz do folderu z CA

Opublikowano

Elo to ja znow znacie moze nazwe takiego hacka co wam opisze?? Jak tak daj nazwe dam +!!!

A wiec tak widzialem kolesia na fireteam na zombie jak machal nozem w 1 miejsce i zabijal wszystkie zombie staty i pkt mu szly jak sie zwie ten hack??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

NP Gordon 1.4.0 ?

Koleś na TeleKillu ... normalka :)

Przynajmniej w naszym klanie xD

Opublikowano

Witam mimo iz przeczytalem caly post to nie znalazlem mojego przypadku , chodz mialem taka nadzeje.

Moj problem wyglada tak

34540134.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Czy ktos wie co robic ?

Jak by ktos mial cos wiecej do napisania podaje nr GG: 5087152

Z gory dzieki za pomoc

@Down

zainstaluje brakujace rzeczy i napisze co dalej sie dzieje

Opublikowano

zainstaluj .Net framework 4.0 oraz C++ 2008 i powinno być ok

Opublikowano

zainstaluj .Net framework 4.0 oraz C++ 2008 i powinno być ok

Wiec zainstalowalem skladniki i nic nie pomoglo dalej ten error widac mam pecha...

Sorry moj blad.

Wszystko Dziala i smiga masz big + thx za pomoc

Opublikowano

dziwnym trafem gdy uruchamiam gre ten cheat od razu sie wylacza.

jakies pomysly?

Delete / Instert / F12 - Uruchamia menu cheatu w grze robiles tak ?

Moje pytanie moze noobowskie ale nie znam niektorych funkcji oraz klawiszy ktore je aktuwuja tak jak w przypadki "telekill"

Funkcje znam i wyzej pisaliscie zeby klinac "X" a potem "C".

mpghh.jpg

zaznaczylem opcje ktore nie wiem do czega sa badz nie wiem jaki klawisz ja uruchamia zeby nie bylo ofc wiem co to teleport ale jaki klawisz jest mu przypisany

Prosil bym o krotki opis tych funkcji

Z gory dziekuje i pozdrawiam

Opublikowano

tak, do tego mam frameworka i visual c++, wszystko tak jak powinno byc.

windows 7 64bit jak cos. (uruchamiam jako administrator)

sygns.jpg
Opublikowano

tak, do tego mam frameworka i visual c++, wszystko tak jak powinno byc.

windows 7 64bit jak cos. (uruchamiam jako administrator)

W moim przypadku wyglada to tak odpal;am hacka potem CA i z paska zadan hack znika natomoast w grze wciskam F12/Insert/Delete i hack normalnie sie wlacza

Opublikowano

DLaczego mi nie odpala pisze ze "Nie mmozna uruchomic programu, ponieważ na komputerze nie znaleziono MSVCR100.dll.Sprobuj ponownie zainstalowac program aby naprawic ten problem." Sciagnalem i nic

Opublikowano

bo nie wystarczy ze go pobierzesz, musisz go wrzucić do system32 oraz folderu z CA

Opublikowano

mi hack chodzi tylko nie wiem jak te opcje wlonczyc bo nie wiem jakimi klawiszami

wlaczasz hacka w grze nastepnie kursoram gora/dol wybierasz opcje lewo/prawo zmieniasz wartosc z 0 na 1 czyli wlaczasz opcje.

Nie ktore opcje tak jak telekill musisz wlaczyc w menu hacka a zeby z niej kozystac to wciskasz "X" i "C" jak dobrze pamietam

Opublikowano

wylacza sie gra , za co ?? dzis gralem i sie nie wylaczala a wlaczylem za 10 min i juz tak ?? wie ktos kurw za co ;/ i wogole combat mi sie wylacza bez haxow

Czasami tez tak mam , restartuje system i wszystko gra ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...