Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mpgh Public

Retset

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MPGH Public

Dzisiaj zamieszczam dla was publiczny hack od MPGH!

MPGH dotychczas oferowało jedynie VIP hack, ale to się zmieniło i od 23 sierpnia mamy do dyspozycji wersję publiczną, która będzie ciągle uaktualniania.

Jest to nie byle jaki hack, pierwsza wersja pojawiła się 3 dni temu, ale zgodnie z obietnicą programistów z MPGH czekałem na stabilną, bezproblemową wersję.

Nie wymaga injectora (po prostu uruchamiasz plik MPGH Public.exe a następnie grę i gotowe!)

!!![DZIAŁA PO PATCHU Z 01 WRZEŚNIA]!!!

Jak zwykle przetestowałem osobiście, działa znakomicie, i z radością muszę stwierdzić, że to najlepszy hack jakiego używałem!

29asmxt.jpg

Delete / Instert / F12 - Uruchamia menu

Funkcje (Menu)

• Player Chams
  • No Fog
  • Crosshair (4 Options)
  • Glass Walls
  • No Recoil
  • No Spread
  • No Reload
  • No Sway
  • Activation Distance
  • No Smoke/Fire/Poison
  • Glitch Key
  • Semi-OPK
  • Semi-TeleKill
  • Custom Fly Hack
  • Super Jump (20 Options)
  • Windowed Mode
  • Predictions
  • Speed Hack (5 Options)
  • Teleport
  • Move Menu

Instrukcja OPK / Telekill

Nie włączaj OPK i Telekill równocześnie!

Włącz OPK albo Telekill, naciśnij X aby zmienić cel, przytrzymaj C aby zacząć OPK ub Telekill.

Instrukcja Glitch Key's

Strzałkami ustawiasz kierunek X i Z

Page UP zwiększasz kierunek Y

Page Down zmniejszasz kierunek Y

Instrukcja Fly Hack

Wciśnij środkowy przycisk myszy (scroll) aby włączyć/wyłączyć

Jeśli jest włączone, naciśnij spacje aby polecieć do góry, aby lecieć w dół naciśnij lewy alt.

Instrukcja Teleport

Ustaw "Teleport" na 1 (strzałką w menu), idź do miejsca do którego chcesz się teleportować,

naciśnij NUMPAD 1 aby zapisać pozycje,

ustaw "Teleport" na 2 (znów w menu) to prze-teleportuje cię do zapisanej pozycji.

Jeśli podczas injectowania hacka wystąpił błąd informujący o brakującym pliku dll, zajrzyj na mój profil, powinieneś go tam znaleźć.

Gdy go niestety nie znajdziesz, to poszukaj tutaj

No Virus

Skan - VirSCAN

skala.png

hjln299024443d.gifPiszę poprawnie po polsku.
  • Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pierwszy xD

nie wiem jak cheat sprawdzam, zaraz odpisze i powiem jak bylo

a tutaj ktoś się ściga?

ciekawa opcja ten teleport

Opublikowano

Zajeb*** ten haczek :D

Chyba lepszy niż Gordon 1.4.0

+ za tutka

Opublikowano

i co działa wam :) a to jest do jakiej wersji EU czy US

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

No ładnie . Haczek Zajebisty MAsz +

Ciekawe funkcjie

Pomogłem ? Daj + A jeśli nie to tez daj to nic nie kosztuje

Opublikowano

DOWNLOAD: Kliknij Tutaj

Skanu nie daję bo pobrane z tego linku co wyżej kolega podał ... zaufana strona (jeżeli moderator uzna że trzeba to zrobię)

EDIT

Dzięki za plusika :)

Opublikowano

Ten plik został usunięty w związku z naruszeniem praw autorskich albo został usunięty przez użytkownika który go wysłał takie cos pisze ;p

dobra juz dziala

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

spoko hack ja go już miałem z mpgh i chodzi super

jedynie nie wiem jak z tym telekilem bo wybieram kolesia x i naciskam c to zabija jednego

a inni maja tak ze odrazu wszystkich zabija

Opublikowano

Ale taki multi kill to chyba w GCA 1.4.0 jest.

Bo tam nie trzeba nic wciskać tylko trzymać LPM i leci po wszystkich kolesiach z 2 zespołu (lepszy TeleKill w GCA), albo ustawić AutoShoot i można iść AFK ^^

Opublikowano

wrzuć ten plik do CA ;) jeśli nie działa to do system32 (C://Windows/system32)

Opublikowano

Hack się fajnie zapowiada, tylko że jak włączam CA i naciskam F12, Insert, Delete *każdy osobno* To nic się nie dzieje.

Może ktoś ma pomysł co z tym zrobić?

KowalskixD.png
Opublikowano

To wygląda tak choćby w ogóle hacka nie było, gdy włączysz mpgh public.exe włącz grę, i w tym momencie spójrz na dół tego okienka z hacka gdzie pisze (waiting for combat arms), gdy klikniesz game start powiedz co się dzieje.

hjln299024443d.gifPiszę poprawnie po polsku.
Opublikowano

wszystko dziala tylko brakuje amibota ;p

Opublikowano

To wygląda tak choćby w ogóle hacka nie było, gdy włączysz mpgh public.exe włącz grę, i w tym momencie spójrz na dół tego okienka z hacka gdzie pisze (waiting for combat arms), gdy klikniesz game start powiedz co się dzieje.

To włączam Mpgh Public.exe i tam pisze właśne *Waiting for Combat Arms*, ale jak włączam grę to nic innego tam nie pisze tylko dalej *Waiting ...* i po chwili okno znika i włącza się gra. I wtedy naciskam F12 lub Insert i nic się nie pokazuje...

KowalskixD.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...