Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta] Czy Wrzucać 1 Hit Killera Na Pl?

DrMagK2

1 Hit Killera na Metin2 PL  

94 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy wrzuca? 1 Hit Killera na PL?

• Tak
      71
    • Nie
      23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj Mi sie nudziło, od 18:00 postanowiłem zrobić 1 HitKillera na Metin2 PL, udało mi się o godzinie 22:30

Cheat działa w 100%, tylko tutaj pytanie, udostępniąc go na MPCForum?

No bo:

Po 1 od razu zrobią zapezpieczenia

Po 2 wolałbym mieć do własnego użytku bo zrobią zabezpieczenia :D

Po 3 i tak w końcu ktoś by wrzucił

Nie byłem pewnien to pozwoliłem sobie zrobić Ankiete

PS:

Jak coś to jest już wrzucone na HotFile (Muszę coś mieć zysku, nie tylko same +)

UWAGA! JEŻELI JUTRO OK. GODZINY 22:00 BĘDZIE PRZEWAGA +, PODAM LINKI W NOWYM TEMACIE!

Down

Żeby sobie nie nabijać postów napiszę tutaj :P

Po 3 i tak w końcu ktoś wrzuci, przynajmniej sobie zarobie

Opublikowano

Nie wrzucaj. Po co?

#Edit do dzieci:

Wiem jak bardzo byście chcieli rozwalać wszytko 1 hitem na plu, ale pomyślcie jakie to miało by konsekwencje? Wiem to jest troche trudne, ale wysilcie w końcu te mózgownice. W końcu od tego są!

#Edit2

Za co wy mu dajecie+? Za spam topic?

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano

@up

uwierz mi że nie znika i ma się dobrze

@top

rób jak chcesz pewnie za jakiś czas ktoś go i tak wrzuci, a teraz masz szanse zarobienia

...i tylko Łódzki Widzew !!!

Zbieram (+) :D

Opublikowano

hahaha wrzucisz i koniec metka zastanów sie gdzie potem bedziesz expił albo co bedziesz robił jak do v2 i v1 przyjdzie grupka expbotów z m2 :D nie wrzucaj

Kocham c++

Symfonia C++ najlpsza internetowa książka o c++ dla początkujących sam sie z niej uczyłem :)

ptaki9wudw3tb4.gif

9adc2b66942ff0dfra1pq2crh8.gif

Opublikowano

Jak wrzucisz to pewnie i tak nie bedzie dzialac za pare dni ale czuje ze to fake :D

Lubie kotlety z jajkiem.

Opublikowano

Ja myślę że masz tego hacka Możesz wrzucic i tak zabespieczą to przynajmniej przez chwilę będzie Fun i admini będą mieli co robic

\

Opublikowano

Wiesz co ?? Możesz udąstępnić to użytkownikom MPCforum Tym, którym chcesz dać Jakimś +13 lat coś takiego i nie wszystkim, bo tak neo się zlecą. I po cheat;/ Podajesz GG jutro piszą do ciebie, że jak coś nie udąstępnią tego i Ile mają lat zobaczysz czy nie robią błędów ort. Tak jak wrzucisz na PL, po 1h zrobią zabezpieczenia. Lub dasz cheata za niezła kasę jakieś 3.66 zł za cheata zarobisz grubo,a do tego+ i 5*. Zrób to nie jutro tylko np. za tydzien, żeby taki nastrój i cierpliwość zrobić. Jak różne odc filmów Anime.

cerberusek2435.png

Zbieram - :) To tylko jedno kliknięcie.

Opublikowano

skoro hccesz tak czekac z dodaniem go to znczy że go nie masz, jak by m isię udało takie coś zrobić wrzuciłbym od razu :)

Opublikowano

Szczerze wątpie w to że go zrobiłes ;s ,a po drugie nawet jeśli to ja bym nie dawał :x Bym chodził ciagle na bosy sprzedawał szkaty ,a yangi na allegro ;D

Opublikowano

rób jak chcesz ale i tak czy prędzej czy później ktoś to wrzuci także...

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

Ja wam powiem tak ( tzn do wszystkich którzy myślą, że zarobią jakieś yangi dzięki temu ) GÓWNO PRAWDA -.- Nie pójdziesz sobie na bossa bo skoro inni będą mieli tego hacka to też będą tak robic -.- i szansa na spotkanie bossa bedzie niemal, że 0 -.-. Co do tematu rób jak chcesz mi juz nie zależy bo na PLu nie gram przez wszystkie NEOsy z tego forum..

Opublikowano

Ja uwazam ze DrMag ma go ;) Jak wrzuci go bedzie VIPem jak andrzej czy kamer ;-) a moze i lepiej

Sam bawilem sie zeby zrobic tego haxa i jestem juz blisko ;-)

Po drugie pisza tu osoby zeby drmag nie wrzucał tego bo upadnie metin pl , od tego jest to forum nie wi em po co wogole te osoby tu zagladaja, celem tego forum jest pomoc i haxy do gier.

Trzeba sobie pomagac , jak mi sie wkoncu uda to wstawie ;)

co do upadku serwera przez hacka ;> serwer i tak sam juz sie sypie ;) na monastyrze osobiscie znam 3 osoby z czego 2 juz maja 99 ;) a jedna 92 ktore koncza gre. dlaczego? odpowiedz prosta: monotonia gry, nic nowego nie wprowadzaja, spamboty itp ;)

Pozdrawiam

Zdejmijcie mi to 20% ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...