Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Em2

dimdusek123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z każdym easy metin2 wczoraj jeszcze dzialaly dwa z trzech - nie działał tylko od andrzeja. I tu pojawia się mój problem - jak odpalam EM2 obojętnie jakiego to pisze HACK SHIELD - START_SERVICE_ERROR(error code = 204). Tylko jak odpalam to od andrzjea to pisze ze jest tylko do wersji de. Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu.

Moje konta Metin2:

Alamut - 100lvl Ninja Dagger ON

Arkanta - 97 lvl Szaman Smok ON

Alamut - 94 lvl Wojownik Mental OFF

Metin2 PL - 59 lvl Wojownik Body OFF

Opublikowano

Pytania i problemy co do em2, kierujemy w tym temacie:

http://www.mpcforum.pl/topic/166378-alldlfaq-easymetin2-na-serwery-globalne-faq/

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano

Jak odpalam przez EM2 andrzeja to pyta sięczy aktualizować - klikam nie , ponieważ nie da się tego zrobić - zawsze przy końcu jakiś error wyskakuje. To klikam nie i sie włącza. Loguję sie na swoim koncie i jak daje na nazwe konta żeby EM2 się włączyłna tej postaci to pisze "Nie mogę odnależć pliku metin2client.bin" Wskaż położenie pliku na dysku. Klikam ok i wyskakuje to okno w którym idzie poszukać tego metin2client.bin. No to jadę - C/Program Files/Metin2 i tam jest metin2client w pliku bin. klikam to i daje otwórz i pisze "Błąd :Ta wersja Easy Metin2 jest przeznaczona wyłącznie dla polskiej wersji Metin2.metin2 de. W folderze Metin2 mam też plik obejście tam też jest metin2client w pliku bin daje to otwórz i też nie działa. A z innymi EM2 nie od andrzeja jest tak: klikam na swoje konto chwilę się ładuje, a potem pisze HACK SHIELD - START_SERVICE_ERROR(error code = 204). Nie wiem o co chodzi proszę o pomoc.

Moje konta Metin2:

Opublikowano

Moge prosić o dobry link do dzialajacego hack shielda removera? bo tego co podal MrPiotrek122 nie da sie juz sciagnac a sciaglem z you tuba to instalator nie zadzialal.

Moje konta Metin2:

Opublikowano

Pytania i problemy co do em2, kierujemy w tym temacie:

http://www.mpcforum.pl/topic/166378-alldlfaq-easymetin2-na-serwery-globalne-faq/

:mellow:

Mowiłem ci coś.

Wszelkie pytania/prośby/problemy na temat bota EasyMetin2 kierujemy tylko i wyłącznie w temacie użytkownika andrzejt17.

Link:

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...