Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial] Sposob Na Darmowe Smocze Monety

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ogolnie... chcial bym wiecej sm dostawac bo nie ogarniam niektorych reklam... wpisuje kilkanascie razy inne dane i ciagle to samo... przez 2h 2 reklamy mi tylko siadly.. i to po 5sm kazda... napisz na gg jak mozesz.

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi doszło najwiecej 4sm... Jak jest wieksza liczba sm-ow to albo pisze ze nieprawidlowy adres, albo numer karty kredytowej, a czasami jakies CVV2... Wie ktos skad wziac poprawne dane?

Opublikowano

I tak można na 'około' koksić aż wkońcu uzbieramy np. 30 Sm ? ;P

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Opublikowano

Podaj ktoś jakieś passy do konta do AOLa ? Bo jak się rejestruje to po tym AGREE wyskakuje mi taki błąd jak na drugim screenie NewUsera. czyli coś takiego:

beztytuu2lp.png

1359062624-U334301.png

Opublikowano

Sign up for Survey.com and let your voice be heard

Wynagrodzenie 3 Smocze monety Prawdopodobne opóźnienie: 25 min

przed 33 min

Oferta kliknięta-Udział

jest weryfikowany

Zgłoś problem

I tak mam w all o co chodzi ?

Opublikowano

Ja mam taki problem, że już kliknąłem cancel jak mi wyskoczyło z kartą kredytową ale teraz mam coś z Home phone number bo obojetnie co wpisze mam bład i mnie cofa do wpisywania karty kredytowej

EDIT: Już sobie poradziłem. Działa ;D + leci

Opublikowano

mam problem taki, ze juz wyklikalem i mam 64 smoczych, ale slyszalem ze mozna tylko raz na 1 konto, wiec probowalem na inne, ale sie nie da. Pomozcie. Musi być inny sposob niż zmiana komputera.

Opublikowano

mam problem taki, ze juz wyklikalem i mam 64 smoczych, ale slyszalem ze mozna tylko raz na 1 konto, wiec probowalem na inne, ale sie nie da. Pomozcie. Musi być inny sposob niż zmiana komputera.

Error

This offer is no longer available.

Opublikowano

to bylo w tucie 325 sm za free wiec nie jest twoj i moze go pisales 2 h ale wszsytko to juz bylo zal.pl nalapl + za czyjas parace

UP wejdz w"dodaj lu usun program" w panelu sterowania i wywal aol

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...