Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

    Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

    • Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

    👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

    Zarejestruj się teraz

[Tutorial] Sposob Na Darmowe Smocze Monety


Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

66.249.71.205 czy to jest amerykańskie ip ? bo nie jestem pewien ( po prostu się nie znam na tym i tyle ... )

  • Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja jestem ciekawe czy ta paczka nie zawiera żadnych wirusów..Skanował ktoś?

off

Opublikowano

Miałem AOL'a i powiam wam z doświadczenia to jest ''GÓWNO'' nie możesz tego odinstalowac nie ma takiej opcji w ogóle . Według mnie tan program jest niepotrzebny

@UP możesz pobrac AOL ze strony producenta

http://daol.aol.com/software/90vr

1323380503-U105431.png
Opublikowano

Mój adres IP jest ciągle polski co mam zrobić ?

Mam internet z neostrady Livebox.

Próbowałem zmieniać IP programem Livebox Reconnect 2.0 Pro i nic to nie dało.

Opublikowano

Thx przyda się ale ja znalazłem 3 bramki które nie są zablokowane ;p , czy potem tak samo łatwo jest przywrócić swoje IP ?

 

@Down:

Thx wolałem się upewnić ;p

Opublikowano

Mostro, mogłbyś powiedzieć jak zresetować Aola żeby miał inne ip? Próbuję uruchomić "retry AOL 9.5" ale wyskakuje mi błąd że ten skrót został przeniesiony czy coś w tym stylu. Oczywiście polecą +

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

 

Opublikowano

i teraz będą kopiowane tuty żeby dostawać plusy i wystarczy zrobić bardziej przejrzyście ? co ci te plusy dadzą ? będziesz fajniejszy ? może ci ktoś słownik za sponsoruje?

Opublikowano

Tego nie usuna , bo tu modek ma swoj wklad ponoc z tego co jest napisane wnioskuje .

Nie prosze o +++ czy ---- tylko o wyrozumienie

 

 

Pro net

9659511.jpg

Opublikowano

ja mam problem bo pisze mi cos takiego

 

Sorry. This address cannot be found in our database of valid U.S. Postal addresses.

Please check carefully and be sure you enter your correct postal address.

 

nie wiem co mam wpisac....

Opublikowano

Wypelniam, wypelniam i wypelniam, a SM nie dostaje ;/

Dane biore za pomoca tej stronki http://www.fakenamegenerator.com...

Moze mi ktos powiedziec za co te SM sie dostaje ?

Bo jak narazie moja przygoda z reklamami konczy sie na wypelnieniu formularza...

Za odpowiedz dam 5 i + albo -, jak kto woli.

Napisalem do jednego z tych ktorych gg podales i mnie olal, napisalem siema spytalem co zle robie a on mi z tekstami "bosh no comment" wyjezdza...

Pozdrawiam

sugna70kz.png

Opublikowano

pojawia mi sie bład ze niewłaściwa Expiration Date mógłby ktos pomóc?

 

 

@EDIT

 

to juz nie jest wazne Wolf mi pomógł na gg;] thx zaraz plus ;]

 

teraz pojawil sie nowy problem podczas "klikania" reklam pojawiło się cos takiego: "Your mailing address could not be verified. Please correct your mailing address and try again."

 

podaje ten mail z fake ;] jak mam zrobic zeby ten blad nie wyskakiwal??

Opublikowano

Moglibyscie powiedziec co oznacza Zip code i co wpsiac przy tym?

W wiekszosci tych rejestracji wyskakuje mi jakis blad zwiazany z adresem.

Mam takze problem maly z tym fakegeneratorem.

 

Moze mi ktos objasnic po kolei co oznacza co i ktore informacje do rejestracji beda mi ptorzebne?

 

 

Chester D. Pringle

3624 Garrett Street

Kalamazoo, MI 49007

 

* Website:

* StressBuilder.com

Click here to register StressBuilder.com!

* Email Address:

* [email protected]

This is a real email address. Click here to use it!

* Password:

* da4gooZee

* Phone:

* 269-226-3450

Change Your Caller ID

* Mother's Maiden name:

* Haywood

* Birthday:

* April 19, 1989

* Visa:

* 4929 7295 5756 5268

* Expires:

* 12/2010

* SSN:

* 378-18-3387

You should click here to find out if your SSN is online.

* Occupation:

* Lens grinder

* UPS Tracking Number:

* 1Z 973 304 03 9451 762 0

 

 

pozdrawiam Michał

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...