Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]65Lvl W Max 4Dni

FAME®

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale jakie silne - duchowe - walniecie jak ja mowilem duchowe - silne - walniecie i z toba sie zgodze ze kazdy build jest dobry zamiast walniecia mozna dac tąpniecie wielu uważa , że niby jest lepsze na exp ..

Opublikowano

DNO! Opisałes tylko gdzie expić, co jest jasne jak to że 2 lvl jest po pierwszym. A przy okazji jk w 4 dni mamy miec boja?

Nie widze jak ten poradnik ma pomóc w wbiciu 65 lvla w 4 dni. Równie dobrze można go wbijać 2 miesiące twoim poradnikiem.

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano

ale jakie silne - duchowe - walniecie jak ja mowilem duchowe - silne - walniecie i z toba sie zgodze ze kazdy build jest dobry zamiast walniecia mozna dac tąpniecie wielu uważa , że niby jest lepsze na exp ..

mi chodzilo o build z tematu

aadafafa

Opublikowano

Tut nie za dobry bo do v1 mozna juz isc na 42 lvl ale całego spotu nie wezmiesz nie ma bata tylko po jednej grupce szponów to max a do v2 na 54 lvl nie polecałbym bardziej opłacała sie isc tam na 56 lvl lepsze eq :) ale dam plusa bo widac ze sam pisałes i że chociaz troche sie postarałęs

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Joaquin bardziej sie oplaca wbic np na 1 ta tapke czy tam walniecie niz silne bo do 30 lvla da sie na dzikusach spokojnie i szybko expic.. silne jest bezuzyteczne praktycznie a mentalem przed 30 lvlem wolno sie rozwala spota z silnim na m jesli sie ma np tapke szybko rozwalisz a dzikusy maja malo ataku:) 200 defa to chyba nie problem.. a oz np duchowego na kirianie chodzi po 2kk szansa na wbicie na m wynosi 25% czyli trzeba (powiecmy) wydac 8kk a oz silne chodzi po 100-400k wiec mysimy wydac 1,6kk a za te 6,4kk jednak mozna sporo kupic np branze/naszyjnik/buty po 500 pz lub 1 item 1k pz a 35 lvl to jest kwestia 1 dnia botowania

nawet nie:) chyba ze ktos ma bardzo kiepskie eq wtedy dopiero mg sie zgodzic z buildem 1 silne 2 ...

76561198017353072.png
Opublikowano

noobki co proponuja buildy z googli.

Tąpnięcie do expa.

czyli jesli chcemy szybko to:

silne>>>tp>>duchowe>>>wal>>>uderzenie :)

Dobry bulid pod exp

bardziej sie oplaca wbic np na 1 ta tapke czy tam walniecie niz silne bo do 30 lvla da sie na dzikusach spokojnie i szybko expic.. silne jest bezuzyteczne praktycznie a mentalem przed 30 lvlem wolno sie rozwala spota z silnim na m jesli sie ma np tapke szybko rozwalisz a dzikusy maja malo ataku:) 200 defa to chyba nie problem.. a oz np duchowego na kirianie chodzi po 2kk szansa na wbicie na m wynosi 25% czyli trzeba (powiecmy) wydac 8kk a oz silne chodzi po 100-400k wiec mysimy wydac 1,6kk a za te 6,4kk jednak mozna sporo kupic np branze/naszyjnik/buty po 500 pz lub 1 item 1k pz a 35 lvl to jest kwestia 1 dnia botowania

nawet nie:) chyba ze ktos ma bardzo kiepskie eq wtedy dopiero mg sie zgodzic z buildem 1 silne 2 ...

Czlowieku grasz na np. monastyr Joaquin napisal poradnik 50kk w tydzien (niby) ja sam osobiscie zarabiam 200-300kk wiec masz z 30kk dziennie na wydatki a ku to cena max 10kk wic o co chodzi ??

Monastyr malz = 2kk wiec na 3 kontach zlapisz co najmniej po 5 na konto. Juz masz 30kk

Matma 5*3=15malz

15*2kk=30kk tak ?

Opublikowano

dobra zgdze sie ale po co w piach wywalac tyle kasy?.. ja 12x oz zasadzki kupowalem i dopiero weszla na m.. to po 1 a czy nie lepiej skill ofensywny na m wbic jako 1? do 35 lvla silne jest praktycznie zbedne.. a skillem ofensywnym szybciej rozwalisz na dmg hacku spota niz z silnym i z broni .. to po 1 na kirianie malze po 300k boty wystaiaja i raczej za 500k nie zejda.. wiec 15x300k .. 4,5kk wiec troche ciezko kupic 4x oz duchowe po 2kk ..

76561198017353072.png
Opublikowano

Mój drogi przyjacielu niestety ale muszę cię skorygowac.

Po 1. Musielibysmy wybrac tylko mentala. -OK

Po 2. w 4 dni napewno nie wbijesz tego. -OK

Po 3. Ja od 55lv do 61 bilem 7 dni a mialem 10k hp. Oczywiscie na EM2 ??Jaki ty jesteś dobry mi sie to wbiło w 3

Po 4. na 48lv nie weźmiesz całego spota poza tym w v1 bot nie luruje moobków. -No racja nie luruje ale 40 pelerynek zawsze coś

Po 5. na wbicie od 60 do 61 moj botp otrzebowal 18h a mi zaledwie 6h

Hah rozwaliłeś mnie

Opublikowano

Mój drogi przyjacielu niestety ale muszę cię skorygowac.

Po 1. Musielibysmy wybrac tylko mentala.

Po 2. w 4 dni napewno nie wbijesz tego.

Po 3. Ja od 55lv do 61 bilem 7 dni a mialem 10k hp. Oczywiscie na EM2

Po 4. na 48lv nie weźmiesz całego spota poza tym w v1 bot nie luruje moobków.

Po 5. na wbicie od 60 do 61 moj botp otrzebowal 18h

Ja od 55 do 61 biłem jeden dzień mentalem, więc coś z tobą nie tak kolo. Tyle, że ja bez Em2. A od 60 do 61 biłem 2h, również bez Em2.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Poradnik wedlug mnie słaby bo jest typu : Idz tu exp potem tam exp i znowu exp tam.

Moim zdaniem slaby :) Nie dam + ani -

Jak bys dodal jeszcze spoty do expa do moze moze dalbym plusika :)

Pozdro i sie postaraj ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...