Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]65Lvl W Max 4Dni

FAME®

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Na wstępie powiem, że to mój pierwszy tutorial, więc proszę o wyrozumiałość.

Prezentuje Poradnik PT. :

65 poziom w max 4 Dni.

1. Potrzebujemy EasyMetin2 oraz DMG Hacka.

2. Uruchamiasz grę przez EM2. Polecam stworzyć postać mentala. (Wybór należy do Ciebie)

3. Wbijasz 5 poziom i idziesz po umiejętności.

mental84.jpg

4. Wybrałeś umiejętności i idziesz na dziki lub wilki. Expisz tam do 10.

5. Idziesz do M2 na zaprzysiężone. Wbijasz tam 15Lvl.

6. Idziemy na dzikusy. Na początek bierzemy po 2-3 grupki. I tak do 25Lvl'a.

7. Jak wbiłeś 25LvL to lecimy na orki.

8. Expimy na orkach do 35LvL.

9. Na 35lvlu idziemy na pustynię. Expisz tam do 40 LvLa

10. Od 40 do 48LvLa expisz na BO (Czarne Orki).

11. Po uzyskaniu 48LvLa idziemy do V1.Damy już radę całemu spotowi.

v177.jpg

12. Od 54 do 65Lvla expimy w v2. Exp idzie bardzo szybko. ;)

DMG hacka można pobrać z tego tematu:

http://www.mpcforum.pl/topic/175136-update-dmg-skillhack/

Download EM2:

http://www.mpcforum.pl/topic/166378-alldlfaq-easymetin2-na-serwery-globalne-faq/

EQ na dany lvl:

Expiąc do 18LvLa to mnisia +6, glewia/miecz+6, bojowa +6, hełm na 1lvl +6 (biżuteria nie jest potrzebna)[itemy mogą być jak wyżej wymieniłem +4/+5/6]

Od 18Lvla tygrysia +6/+7, na 20lvlu szeroki +6/+7 Lub sztylety itp( zależy kim grasz). Expimy tak do 30. Na 30lvlu możemy mieć riba/fmsa etc. (jest to nie konieczne) wbijamy 35LvL i lecimy na pustynię w tym EQ. Polecam również lwia zbroje +5/+6. Expiąc na BO polecam śmiertelkę +6. Po BO w V1 polecam riba / fmsa. zbroja starczy smocza +6/+7. Potem v2. w V2 polecam łuskę +5/+6. Biżuteria z hp i przeszywką/krytykiem.

Mam nadzieję, że poradnik się podoba.

Skille: Silne > Duchowe > Uderzenie miecza > tąpnięcie > walnięcie.

Nie będę zły za kilka +'sów.

Pozdrawiam

@za co - ? oO

74431642664977353071.png

Opublikowano

A mógłbyś napisać jakie eq musimy mieć np. na levelach 35 - 40 ?

Ale plusa otrzymałeś. ;)

@UP

Skille na mentalu polecam :

Silne > Duchowe > Walnięcie :)

misiekg.png

created by duds.

Daj Minusa

Opublikowano

Mój drogi przyjacielu niestety ale muszę cię skorygowac.

Po 1. Musielibysmy wybrac tylko mentala.

Po 2. w 4 dni napewno nie wbijesz tego.

Po 3. Ja od 55lv do 61 bilem 7 dni a mialem 10k hp. Oczywiscie na EM2

Po 4. na 48lv nie weźmiesz całego spota poza tym w v1 bot nie luruje moobków.

Po 5. na wbicie od 60 do 61 moj botp otrzebowal 18h

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

@Joaquin

Tuta napisałem wraz z kolegą. Mam zamiar tak wyexpić mentala u Cb na Agronas. ;)

Dopiszę jeszcze, że najlepiej mieć do tego Multi-Hacka. Z opcją Mob Lock .

@

Mogę wiedzieć, dlaczego otrzymałem - ?

@edit2

widzę, że nooby wzięły się za dawanie - o_O

74431642664977353071.png

Opublikowano

Noobem to kurwa, jesteś ty i się nie dziw jak jakiś debil, że jak w poradnikach jest jak ekspić, np: 1-5 psy to ty napisałeś do 5 lvla expimy na psach, WOW, kurwa, odkrywcze jak chleb z masłem. Na 48 spot w v1? Chyba skecz, na screnie masz postać 54+ bo ma 3 skille. Minus leci!

P.S. Dlaczego w każdym poście masz +? Nawet w pytaniu? Jesteś zadowolony, że bez żadnych tutoriali masz 90+ za double konta? Może dzięki temu poradnikowi zostaniesz kid modem? LOL.

Opublikowano

na ss jest tapka na 7.. czyli 54 lvl + 6 pkt= 60 lvl dodatkowo silne m7.. 28 ku zaliczonych na pl jest 15% szans.. na zaliczenie nawet jak mu 1/2 wchodzila to.. widac ze 2 miechy postac.

wiec..no comment i buffa ma wiec na 48 lv 0% szans na spota v1.. buff ma dowodzenie na m.. czyli 20x sun zi minimum

76561198017353072.png
Opublikowano

wydaje mi sie ze nie da rady w 4dni wbic bo nikt nie da rady grac przez 24h dziennie . i tak wgl na pustyni damy juz rade na 30lv a szczegolnie mental ja na 30 juz expilem na pustyni i to bodym do 45lv :) pozniej v1 ale to tylko moje zdanie , poradnik dobry dla poczatkujacych

314bb0jza5x.th.jpg

Górnik Zabrze & GKS Katowice & RoW Rybnik & Wisłoka Dębica

To nie moda głupia pało , tylko zgoda jakich mało !

GÓrNY SLONSK

Opublikowano

a ten tut skrócony to "zabiijamy moby" i oto cała "historija"

ale na prawde bez sensu tut

ps ty na pewno grasz +10 dni bo walisz z konia

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Mój drogi przyjacielu niestety ale muszę cię skorygowac.

Po 1. Musielibysmy wybrac tylko mentala.

Po 2. w 4 dni napewno nie wbijesz tego.

Po 3. Ja od 55lv do 61 bilem 7 dni a mialem 10k hp. Oczywiscie na EM2

Po 4. na 48lv nie weźmiesz całego spota poza tym w v1 bot nie luruje moobków.

Po 5. na wbicie od 60 do 61 moj botp otrzebowal 18h

Cos mi sie tu nie podoba, w 7 dni 55 do 60lvl, jak ja 0 - 60lvl w tydzien wbilem ;o

A poradnik mi sie nie podoba, nic nie daje

aadafafa

Opublikowano

a ja powiem tak , że nie zgodze sie ani z autorem ani z miskiem . Kolega mi doradzil i go posluchalem bo patrzcie lepiej dac duchowe wpierw na m a potem na em2 jak bocicie to ten lvl do 2m szybko dojdzie a zkalkulujcie sb ze oz duchowego dochodza nawet do 2kk a silnego jest duzo i jest po 300-400k. Mi po resach duchowe na m weszlo dopiero za 7 razem wiec sb obliczcie 7 x 2kk to 14 kk bym przejebal na jakies oz. Dlatego Lepiej Isc buildem :

Duchowe->Silne->Walnięcie->Uderzenie/Tąpniecie->Tąpniecie/Uderzenie.

Ogólnie watpie też, że tak szybko wjebaleś ten lvl do 25 lvl po 2-3 grupki dzikusów na auto lurze lecisz calego spota to byś mógł poprawic i do 35 lvl nie opłaca sie na orkach siedzieć bo jest chujowy exp . Ja na daggerze z chmurka m na dmg hacku z 30 na 35 wjebalem w 3-4h na pustyni , więc już lepiej postawic od 30 na tą pustynie nawet na początku Tp, zależy kto jakie królestwo.. Aha i jeszcze jedno na 35 lvl zacząłbym robić boja i w miedzy czasie expić można dobic nawet do 38 lvl na tej pustynii nawet większy i potem juz gładziutko z boja z 2 skillami na M tu jest : duchowe i silne ogarniasz Bo sobie nie wiem czy spota , ale exp miodzio . :)

Licze na + jeśli w czymś pomogłem :)

Wiesz co się liczy ? Pierwsze Pierdolnięcie

Opublikowano

Duchowe->Silne->Walnięcie->Uderzenie/Tąpniecie->Tąpniecie/Uderzenie.

Licze na +

? silne 2 a to czemu jak masz eq+9 to mozna leciec tylko tap ostatnie ?

Opublikowano

SS nie jest mój tylko kolegi. Który expi. A ss dałem tak żeby było estetycznie -.-

74431642664977353071.png

Opublikowano

prosto z google hhahahahahah ja korzystam tylko z tego forum i nie mialem pojęcia ze to jest na google rownie dobrze mozesz sb wymyslic obojetnie jaki build . Ja widzialem Woja Body z Szarza na 1M wiec, wiesz a silne na 2 m dlatego ze jak nie wejdzie na 17 pkt to nie masz juz po 30 lvl szansy na reset u staruszki a OZ Silne jest Tanie jak juz wczesniej wspomnialem , a duchowe jest drozsze. No chyba , że jesteś w chuj bogaczem to sb wydawaj, ale licz sie z tym ze moze nawet 15 razy nie wejsc wiec sb oblicz , u mnie na na servie po 2kk jest oz duchowe wiec bym wydal np .30kk jakby nie weszlo tyle razy .To są spostrzeżenia mego kumpla ja sie tylko dziele tym z wami. Może i on brał to z Wujka Googla , ale ja o tym pojęcia nie miałem : )

Opublikowano

prosto z google hhahahahahah ja korzystam tylko z tego forum i nie mialem pojęcia ze to jest na google rownie dobrze mozesz sb wymyslic obojetnie jaki build . Ja widzialem Woja Body z Szarza na 1M wiec, wiesz a silne na 2 m dlatego ze jak nie wejdzie na 17 pkt to nie masz juz po 30 lvl szansy na reset u staruszki a OZ Silne jest Tanie jak juz wczesniej wspomnialem , a duchowe jest drozsze. No chyba , że jesteś w chuj bogaczem to sb wydawaj, ale licz sie z tym ze moze nawet 15 razy nie wejsc wiec sb oblicz , u mnie na na servie po 2kk jest oz duchowe wiec bym wydal np .30kk jakby nie weszlo tyle razy .To są spostrzeżenia mego kumpla ja sie tylko dziele tym z wami. Może i on brał to z Wujka Googla , ale ja o tym pojęcia nie miałem : )

nie chce mi sie czytac ale

silne - duchowe - walniecie

Jest z googli, a nikt nie zauwazy ze kazdy build jest dobry, poza wyjatkami typu uderzenie miecza, rozproszenie itd jako pierwsze/drugie na m1

aadafafa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...