Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nastepna Seria Pytan Poprzedni Temat Niestety Zamkniety

Master Shoter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wychylasz się q lub e

Cicho się idzie jak kuccniesz czyli naciśniesz c

nie nie da się.. mozesz zwiększyć ilość magazynków z 5 do 6 ale nie ilość naboi w magazynku.

edit up trochę szybszy ;p

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

W wr to nie granat robi biały ekran tylko taki px o nazwie flesh mine można go kupic w item shopie ale musisz mieć premkę aby go kupić.

Granat u medyka można mieć na 5 slocie. Kupujesz 5 slot musisz mieć premkę (silver lub bronze) aby móc kupić 5 slot, bo w goldzie 5 slot dostajesz za darmo i wtedy kupujesz granat i u medyka zakładasz na slot.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

To napewno był (flash bang) lub (flash mine) Mozesz go miec z premka bo jest na 5 slot lub na hack 5 slot ale odradzam :D

Moje konto sydney223.gif

Konto brata siemapol.gif

Proszę o plusika jeśli pomogłem :)

Opublikowano

jest granat flash, który się nie opłaca bo kosztuje bardzo dużo i jest tylko na szybkie akcje. poza tm potrzebujesz premy aby go kupić

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

ok dzieki za az 3 odpowiedzi ;f

a mozna cos poradzic na kicki , ktore mam juz poraz wtory podczas gry? czasem z servera a czasem cala gre wyrzuca ? moze to jest spowodowane pokojem international gdzie sa spore lagi?

Opublikowano

radze grac na eu_erope czy jakos tak .... masz racje na international sa duze lagi poniewaz kumulacja wysylania i przysylania sygnalu z wielu krajow stwarza lagi wiec polecam ten erope

Opublikowano

mam pytanie , moze troche glupie , ale widzialem osoby , ktore maja ponad 3kk expa , a ja przez caly dzien tzn. okolo 6h wbilem zaledwie 2k expa. jak oni to robia?

@e to jest troche dziwne ja przy 170 killach mam 6,5k expa a ktos przy 240 ma 120k jakim cudem?

Opublikowano

Exp dostajesz także za "pomoc drużynie" za leczenie innych (medkit, medboxy), za rozdawanie ammo boxów, za plantowanie i rozbrajanie bomby. Dodatkowo można mieć bonusy +20% exp czy niekiedy nawet więcej - wszystko na premium -.- Tak więc na premium znacznie szybciej będziesz wbijał lvl.

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

Opublikowano

mam pytanie ;f

na poczatku zalogowalem sie na playspan z trail hide ip , narobilem troche ofert , pozniej z ciekawosci czy cos bedzie przeszedlem na playspan glowna str. i mi nie pokazuje pkt ile ich mam , mam ten blad juz troche , ze czasem pokazuje ( ale to bardzo radzko ^^ , a czasem po prostu nie ) co zrobic? na IE i operze to jest , wiec to nie wina przegladarki

Opublikowano

mam pytanie ;f

na poczatku zalogowalem sie na playspan z trail hide ip , narobilem troche ofert , pozniej z ciekawosci czy cos bedzie przeszedlem na playspan glowna str. i mi nie pokazuje pkt ile ich mam , mam ten blad juz troche , ze czasem pokazuje ( ale to bardzo radzko ^^ , a czasem po prostu nie ) co zrobic? na IE i operze to jest , wiec to nie wina przegladarki

Eee...nie ten temat?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...