Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nastepna Seria Pytan Poprzedni Temat Niestety Zamkniety

Master Shoter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc , tamten temat zostal zamkniety nie wiem czemu nie przesniesiony , no ale pominmy

1.o co chodzi z promocodami , bo kazdy tak o nich pisze?

2.czy jest sporo tematow na forum o kodach ''xmasan'' czyli dajacych 50 ppkt? bo ja znalalzlem tylko 1

3.czy po 26 sierpnia ( tak sie doczytalem ) normalnie jesli wejde do pokoju play , to dostane za ta gre dinary i exp?

4.na tej stronie w temacie usera Wrrr jest strona , gdzie ssa darmowe kody , ale sa tam tez kody typu ''5435345kjh'' gdzie mam je wpisac ? bo te zmasan to na playspan to wiem ;f

to na tyle , panie modzie , sorry ze tutaj , ale w pomocy technicznej malo osob po prostu zaglada , jesli jednak bd potrzeba to zamiast zamykania prosze o przeniesienie

Opublikowano

1. Promocody mogą być na bron i wklepuje sie je na stronie g1. Dlatego są takie "popularne"

2.Tak jest sporo ale w general discusion. Gdy pojawia się jakiś nowy kod zawsze ktoś o nim pisze.

3.Nie jestem pewny ale chyba już wszystko działa. Jeżeli nie zrób reinstala wr.

4. Tamte kody też są do playspan ale nie wszystkie do warrocka . NIektore do innych gier a niektóre wogóle nie działają.

82j0k7.png

Mój 1 porządny turtorial :)

Daj Plusika

:)

jtrtsg.gif

Opublikowano

Ja napisałem tuta co zrobić gdy się kupiło premke a nie dostało g1. Darmowych codów nie ma narazie żadnych. A z tym panem powyżej nie mam zamiaru się kłucić. Bo dziwne że niektórym to pomogło a on się będzie dalej spierał.....

82j0k7.png

Mój 1 porządny turtorial :)

Daj Plusika

:)

jtrtsg.gif

Opublikowano

Jeśli chcesz mieć taki promocod to musisz kupic preme lub coś za ponad 400g1 lub kupic na allegro. A jeśli pojawi się jakis darmowy kod, to na pewno ktoś założy tu temat i poinformuje nas(żeby dostać plusy^^);)

Pomagam jak moge, zdejmijcie mi 90%.

13501.png

Opublikowano

Jesteś nowy i hakujesz? Nie masz jeszcze żadnego i skilla i hacka szukasz. Nawet z hackiem bedą cie jechali, a jak K2 w końcu zlikwiduje haki, to bedziesz grał jak noob.

13501.png

Opublikowano

Kurde fwdp , ale jak padam i widze jak przykladowo moj zespol tak lami na hackach to az mi zle ... , no ale ok .. narazie nie sa mi potrzebne w zasadzie , pozniej zrobie reinstall jak creative mowil a teraz czesc .

Opublikowano

Jesteś nowy i hakujesz? Nie masz jeszcze żadnego i skilla i hacka szukasz. Nawet z hackiem bedą cie jechali, a jak K2 w końcu zlikwiduje haki, to bedziesz grał jak noob.

K2/G1 nigdy hackow nie zlikwiduje. Pzdr

Opublikowano

Zlikwiduje przynajmniej te z chamsami. Przecież po tym patchu aż po 2 dniach były haki z menu. 1 z chamsem ale crashował i do tego robią ciche uptady. Coraz mniej haków jest

13501.png

Opublikowano

Zlikwiduje przynajmniej te z chamsami. Przecież po tym patchu aż po 2 dniach były haki z menu. 1 z chamsem ale crashował i do tego robią ciche uptady. Coraz mniej haków jest

Te ciche updaty robią już od roku :)

Opublikowano

Ale zauważ, że po poprzedniejszym uptacie, haki były już po godzinie. Z chamsami bez lagów już po 1 dniu. Teraz po 1 dniu były tylko z nomenu, a jak pojawiły się z menu, to dosyć późno i na dodatek ten z chamsami muli(na szczescie, chociaz ja nie sprawdzalem, bo nie hakuje ale wszyscy za wyjątkiem jednej osoby tak napisali).

13501.png

Opublikowano

ok nastepne pytania ;f

ktorym sie wychyla ? nie chodzi mi o ten bug tylko o przycisk

ktorym sie idzie tak w miare cicho ( powoli) , bo niestety mam straszny minus nie posiadam glosnikow ;f

czy da sie miec np. w broni z 20nabojami magazynek z 25? nie wiem IS czy co . z gory dzieki

Opublikowano

wychyla sie na Q i E

cicho jest taki bog na chodzenie c icho znane mi idziesz i na zmiene c i potem spacja(kucasz wstajesz)

nie nie da sie powiekszyc magazynka na chwile obecna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...