Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Wejsciem Na Serwer

-Scooby-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak to jest dotyczące, jeżeli ktoś ma ciągle ten sam błąd i próbował wszystkiego jednak nic z tego....To jest ich rada. A nam przecież Chodzi CA bez problemu. Moim skromnym zdaniem wydaję mi się że problem nie jest u nas lecz u nich więc zapewne niedługo będzie Patch/Update, ale tak jak powtarzam to tylko moje sugestie...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nexonlogokopia.png

po dzisiejszym akcie Nexona EU, to nic dodać nic ująć ;D

Opublikowano

Combat Arms dziala ,

Mam Problem Ciagle jak pisze posta i ma mniej niz 50 znaków to mi nie dodaje ? O co chodzi ? Bedzie + [ Chodzi o forum ]

chodzi o to.

http://www.mpcforum.pl/topic/196968-minimalna-liczba-znakow-na-post/

Opublikowano

Combat Arms dziala ,

Mam Problem Ciagle jak pisze posta i ma mniej niz 50 znaków to mi nie dodaje ? O co chodzi ? Bedzie + [ Chodzi o forum ]

owszem CA działa tylko z problem jest z wejściem na jakikolwiek serwer <_<

Opublikowano

chcecie grać to robicie tak włączacie combat arms logujecie sie pisze connect to serwer klikacie enter jak wam nie zniknie potem jak sie dostaniesz włazisz w alfa mi sie udało wejść ale takie lagi ze żal grać

Jeśli pomogłem daj +

~Śmierć to nasze przeznaczenie~

Liczy się to co aktualnie masz.... czyli niewiele.

mc1997.png

Signature by GalactiX.

Opublikowano

Zrobiłem tak jak mówiłeś..klikłem ,,enter'' i wbiłem na alhpa.. Tylko potem: Każdy room jest pełny.. (a było moderate, żaden full)

Opublikowano

Na Combat Arms Eu podobno próbowali dostać się hackerzy. Nie udało im się ale tu jest jeden problem popsuli serwery :) Więc zostaje nam tylko czekać

Opublikowano

jak daje co pisałeś dalej nick nie wchodzi i na channel nie moge wejść

mca.png

Nie mam co robić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

operations.png

mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Z tymi hackerami to wg. mnie totalna lipa ...

Pewnie chcieli coś wprowadzić albo przetestować i mają za swoje.

500 post :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...