Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Wejsciem Na Serwer

-Scooby-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy włączam CA Wszystko elegancko idzie do momentu, gdy wyskakuje Wybór Serwera na jakim chce grac Pokazuje ze Conenting to Server. PLease Wait dotychczas trwało to tylko 5-10sekund a teraz czekam 5-10 minut! i nic. Jeżeli ktoś wie w czym problem to prosze pomóć

Szybkość : 100Mb/s

Gram Bez hackow/modów

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ja tez tqak mam wlasnie teraz wchodzi i to samo pisze mi

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

no dziwne bo na stronie nexona, ani CA nic nie piszą o tym ...

Opublikowano

Identycznie tak mam jeśli ktoś wie niech powie co z tym zrobic

Zapraszam do klanu.

Wymagania:

-K/D 1.00

-Lvl CSM1

-Mikro i ts3

-Oraz kultura osobista.

Opublikowano

teraz znow probowalem ale sie nie da ;/ co za zje nx nie dosc ze banuja konta za nic to jeszcze to

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

czyli cos sie zdup.. z serwerami i bazami u nx

Opublikowano

ja moge tylko na alphe wejsc a i kupilem speca i m32 za nx a tu nie dziala niech to...

Zapraszam do klanu.

Wymagania:

-K/D 1.00

-Lvl CSM1

-Mikro i ts3

-Oraz kultura osobista.

Opublikowano

Dobra nie musicie tak spamować, każdy ma ten problem i nic z tym nie zrobimy.

Pozostaje czekać, aż to naprawią ...

Opublikowano

każdy może tylko na Alpha, ale jest przepełniony i się nie zalogujemy

Opublikowano

a mozesz na ktory kolwiek wejsc? czy tylko na jednym z nich sie nie mozesz zalogowac? bo moze wlasnie servery przeciazne ..to nie jest napewno wina twojego lacza bo jak gra ci sie szybko polaczyla i wczytalqa to lacze jest ok...

Opublikowano

Ja wogóle nie moge wejść ^^ !

Syto Jutro mi sie konńczy P90TR -_- Jak nie zrobią tego problemu to lipa -_-

Mi sie wydaje, że coś robia z tymi karabinami , że można kupić na perma za GP :)

ZuuziaaaPL.png

ZuuziaaPL.png

Opublikowano

to by sie przydalo :) ja zobacze zaraz czy da sie jak tak albo nie dam edita :)

Opublikowano

mój kuzyn ma blueconnecta i normalnie mu działa xD

@

ok wbilem zaraz wlacze gre to zobacze

wlączyłem combata i zostawiłem go na kilka minut i poszło :D

Opublikowano

Wiec tak wyjasniam sprawe :)

Problem mają ci ktorzy sa zarejestrowani na www.mpcforum.pl :) a resza moze grac ile wlezie . Zrobili tak ze najlepszym bedzie caly czas pisac Connecting to server.Please wait... :)

Dobra teraz powaga wie jaki jest e-mail do nich szukam po tej stronce i nie wiedze :)

Opublikowano

ja wolgole serwa nie moge wybrac a mi tu o alpah piszecie :)

Opublikowano

ok poszukam na forum nexona, ale na razie nie mogę się na nie wbić ... poczekajcie jeszcze godzinkę, może dwie to zobaczę

Opublikowano

Dobra ludzie masowo ściagajcie odnowa combat arms

Próbowałem wszystkiego i ciągle mam problemy z Combat Arms

Programy antywirusowe czasami blokuje połączenie Combat Arms, i unieszkodliwianiu / odinstalować problemy może rozwiązać problem.

Jeśli ponowna instalacja Combat Arms i unieszkodliwianiu swoje programy antywirusowe nie działa, jest duża szansa, że pozostali gracze mają podobny problem. Głowę na technicznej części naszego forum i sprawdzić, czy uchwała została wysłana.

przetlumaczone musicie tylko sciagnoc na nowo combat arms i bedzie giara

Opublikowano

Jak Lenart napisał poczekajmy, ja sam wysłałem E-maila do nich więc odpowiedź powinna być za tą 1Godz -2. i Zobaczymy w czym problem. Jak tylko przyjdzie Załączę Go to Tego wątku

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...