Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invitation Code Gordonsys

Gość Lenart

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dostane ten cod invite bo jusz czekam ponad 7 godzin na mu email [email protected]

6d728a3fd65a4409b76ccdf73c6f553a.0.gif

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Spadłem z dywanu na podłogę łamiąc sobie przy tym dwie ręce xD

Opublikowano

Jeżeli poprosiłeś to CZEKAJ !

Na pewno jesteś w pierwszej kolejności bo masz więcej postów od nowych użytkowników i do tego jesteś na poprzednich stronach.

A za taki spam jak bym był modem to już byś dostał 2x Warna ...

Opublikowano

Jeżeli poprosiłeś to CZEKAJ !

Na pewno jesteś w pierwszej kolejności bo masz więcej postów od nowych użytkowników i do tego jesteś na poprzednich stronach.

A za taki spam jak bym był modem to już byś dostał 2x Warna ...

Jak narazie to ty masz wiecej postów w tym temacie niż ja ;/

PROSZĘ KLIKNIJ TUTAJ <<<<<< O TU ;D

Bardzo mi pomozesz :)

932202.png

Kliknij+

Kliknij+

Kliknij+

Kliknij+

Opublikowano

ok chłopaki STFU, on pisze posty, bo wysyła zaproszenia, pisze kto powinien dostać kod itp. ...

Opublikowano

ok chłopaki STFU, on pisze posty, bo wysyła zaproszenia, pisze kto powinien dostać kod itp. ...

Taki bojowy jestes ? Nie potrzebuje juz twojej , ani jego pomocy dam rade bez was...

Zresztą zaczeliscie , to musicie skonczyc i ja za was tego konczyc nie bede

dzieki za wielką pomoc

PROSZĘ KLIKNIJ TUTAJ <<<<<< O TU ;D

Bardzo mi pomozesz :)

932202.png

Kliknij+

Kliknij+

Kliknij+

Kliknij+

Opublikowano

Masz problem ? spoko, ulżę Ci z Twoimi problemami. jak nie możesz zrozumieć że możemy wysyłać tylko 3 kody na tydzień, że jest san za mało żeby każdy dostał to już Twoja sprawa, my chcemy tylko w jakiś sposób pomóc, zamiast marudzić powinniście się cieszyć że taki temat w ogóle jest, bo gdyby każdy co napisał tutaj posta napisał by nowy temat to i ja bym dostał po dupie że nie potrafię nad wami zapanować to i wy byście dostawali bany za spam. a jak masz jeszcze jakiś problem to zapraszam na PW, tam możesz sobie pisać do woli.

Dotarło do mnie że byłem dla was zbyt pobłażliwy, nie lubię dawać nikomu warnów ale skoro Wy mnie nie szanujecie, to po co ja mam was szanować? od teraz jakie kolwiek złamanie regulaminu będzie zgłaszane do Global Modów.

Powodzenia w utrzymaniu waszych pasków w takim stanie w jakim są obecnie.

@Yasuni, nie dałem Ci - bo mi wisa reputacja, rozdaje ją tylko zasłużonym ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...