Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invitation Code Gordonsys

Gość Lenart

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w celu jak najbardziej możliwie ogarnięcia działu/ tematów z próśb o ten kod postanowiłem założyć temat w którym będziecie mogli prosić o Invitation code, jednakże są pewne reguły.

1. Każdy użytkownik może napisać tutaj tylko 1 post z prośbą

2. Jeśli już napiszesz post - czekasz aż go dostaniesz, nie narzucasz się "ale ja byłem pierwszy, to nie fair" w taki czy inny sposób

3. wszelkie posty z prośbami o invitation code piszemy w tym temacie.

4. osoby które dostaną kod, mogą wysyłać go innym użytkownikom, zrobię listę kto wysyła, proszę się do mnie zgłosić.

5. proszę o podawania Maili na który ma być wysłany kod

na razie to tyle.

Lista osób które MOGĄ Cię zaprosić :

Lenart

Bartek526

Daxer92

Mario4311

Uzu

KowalMen

lista będzie aktualizowana co jakiś czas.

jeśli dostałeś kod, proszę abyś pomógł nam w wysyłaniu zaproszeń na gordonsys.

jak to zrobić ? nic trudnego

Jak to zrobić ?

1. Logujemy się na: www.gordonsys.net

2. Wybieramy u góry opcję: Invite Friends

3. Wpisujemy tam najpierw mail osoby którą zapraszamy, a następnie swój nick i klikamy OK.

GOTOWE !

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ehh nie da się wysłac kodu na PW, tylko na emaila więc najlepiej będzie jak każdy od razy maila da

deidara2.png

Opublikowano

dokładnie, podawać maila i najlepiej dla czego to właśnie Ty masz dostać kod ;D

sorry mój błąd zapomniałem o mailu ;D

Opublikowano

no lenart niezle :)

i piszcze na pw do tych ktorzy moga wyslac ja dzis juz wyslalem wiec jutro dopiero

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Ja na dzisiaj też mam już full (na 3 kontach ...)

Kolejne kody dopiero jutro powysyłam.

Bywalec
Opublikowano

Lenart jak możesz to dopisz mnie ja też daje kody :}

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

Email [email protected]

Z góry dzięki lecą ++++ za dobry temat

mca.png

Nie mam co robić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

operations.png

mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Maili z kodami możecie się spodziewać jutro, bo dzisiaj większość (o ile nie wszyscy) już wyczerpaliśmy limity.

Opublikowano

Piszcze tylko e-maile nie musicie pisac prosze itp wystarczy mail i jak by jakis admin wszedl to usuncie posty wczesniejsze znaczy te w ktorych nie sa napisane e-maile bo przeciesz o to tu chodzi

Dzieki :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Maili z kodami możecie się spodziewać jutro, bo dzisiaj większość (o ile nie wszyscy) już wyczerpaliśmy limity.

no mi się skończyły jakoś godzinę po założeniu tematu ;) czyli one są co dziennie czy co tydzień ?

ja bym ogólnie proponował ustawić jakiś przedział postów, żeby pijawki które tylko są zarejestrowane nie miał niczego za darmo ...

@up.

niestety muszą, bo Kokosz wprowadził ograniczenie słów w poście, minimum to 50 ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...