Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pl][No Hamachi]Utopia

Gość @DeWo@

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. Zaprzeczam temu co mateuszek na 7 stronie napisal. NIE MAM 15 lat

2. Pendravix - robiłeś kiedyś handlarzy z Nokii 5530...?

Opublikowano

@DeWo@ Dobijasz mnie chłopaku <lol2>

Masz na nokii Navicata? <hahahha> mama Zakazała grać o tak późnej godzinie na komputerze?Jak mi przykro...

Nie da się człowieku wbić do navicata/Filezilli przez komórkę! Chcesz bajki opowiadać? To do przedszkola, nie tutaj-.-

1zgxr39.png

Śląsk Wrocław ludzie zasad.

Opublikowano

Czyli najprawdopodobniej kiedy odpalą serwer?

@UP

Z resztą nie będę tłumaczył Ci się dlaczego nie jestem przy komputerze...

I to jest odpowiedź za 100 PKT =))

Pomogłem ? To wiesz co zrobić ; > hehe

Opublikowano

Za chwilę włącze z tymczasowymi handlarzami.

Rano jak wrócę do domu zmienie WSZYSTKO i dodam kilka nowych NPC.

pzdr

DeWo

Opublikowano

Heh mam przeciez rozmowy dewo meidzy nami ;-) Handlarzy robic nie umiesz bo jak miales robic to sie skonczylo ze ja i HeH robilismy chociaz on byl zwyklym graczem szukal ID itemkow zeby 3 reka nie byla zbugowana raty ja robilem ty jedynie gma sobie ustawiles.

sygn.png

Opublikowano

Yaa... Może dlatego że jak mowiłem że cos zrobie to Ty odpowiadales ze się tym zajmiesz?

Wracając do tematu. Utopia ON.

Rano będą nowi handlarze

Opublikowano

Jak wyżej

Po nieprzespanej nocy, pobiciu rekordu w ilości connection refused w ciągu jednej nocy i 8 puszkach Burna - server znów ON.

Później trochę zmienię ceny i wezme za ItemShop, który planuję otworzyć we wtorek/środę.

Yours

DeWo

Opublikowano

Nie wiem co jest, gram pierwszy raz przez patchera ale wygląda to mniej więcej tak:

Odpalam metina przez tego patchera i odpala mi się okienko z metinem, wpisuje passy naciskam enter po czym wyskakują mi znaki zapytania... I to raczej nie wina matina skoro normalnie się odpalił, więc co jest??

Pomogłem ? To wiesz co zrobić ; > hehe

Opublikowano

ja mam inny problem wchodza wybieram postac i log czy cos jest off

@@a tobie zaraz przysle link ktory napewno ci pomoze (wklei do metka czystego 2008) licze na 5+

@@http://www.speedyshare.com/files/23894853/Utopia-Launcher_By_Wydra.rar podziekuj tez gm'owi wydra

@@pomoglo

Opublikowano

śledze temat w ciul, serw ciagle offuje, admini ciagle cos robia, to ma byc gotowy serwer? ja myslalem ze jak sie robi serwer to sie go stawia i on stoi a nie ciagle offy itp

pyt do ADMINOW, chcielibyscie grac na takim serwie co nie mozna pograc dluzej niz 2h bo off?

pozdro

Czarizard

93088508.jpg

Opublikowano

serw jest do pewnej czesci ciala nie da sie wejsc zaden patch nie dziala szkoda gadac 3 reka kasy nie zbiera npc nie widac jest jedynie na srodku miasta gosc przenoszacy do v2 szkoda grac(szkoda waszego czasu i nerwow)

Opublikowano

serwer nie paca probowalem na alll sposoby to albo loga przy postaci . albo sa ?????????? gdy sie zaloguje. admini nie ogarniaja 3 raz tego samego serwa .. !\

\

Dewo ja nie wiem co sie dzieje zagralbym ale on nie chce chodzic na wszystkie sposoby . przez launchera idze ladnie wszystko wydaje sie ze ok . a tu dochodzi do wyboru postaci i ??????????@

@EDIT

juz nawet tego frameworka pobralem 3.5 i i tak ni chuja nie idzie !

dewo wbij http://xat.com/chat/room/110597564/

Opublikowano

Za chwilę w patcherze pojawi się aktualizacja która - mam nadzieję - naprawi wszystko

/edit - Aktualizacja wypuszczona. Po zakonczeniu aktualizacji proszę wyłączyć i jeszcze raz włączyć patchera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...